- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kızlar kendimizi aştık bide avize yapak dedik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inş. heycan dorukta bakalımoyyy balım yaaa maşallahh paşana yerım onu tontik ayaklarını..inş sağlıkla kavuşucan cnm inş..
sağol canım inş. hepimizde sağ salim kavuşuruz bebişlerimize ben sabah ilk doğum olsun istedim özel bi tarih olduğu içinde yoğunluk varmış o gün ama dr kırmadı bizi sağ olsun sabah 8 de alcam dedi 7 de hastanede ol sen hazırlıcaklar falan dedi sabahtan olsun istedim yoksa hastanenin sitresi son saatler geçmek bilmezBenimde tarihim 7 temmuz ama saat belli değil daha sabah olsa iyi olur galiba hayırlısıyla eli ayağı düzgün olsunda doğum şekli önemli değil maşallahh oğluşuana
sağol canım en başından beri 07.07 olsa diyodum tesadüfte denk geldi bakalım saatide de dedim 07:07 olsun ama drmuz 8 de alıyorum ilk doğumu dedi :)amin canım inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder tarihte sanki özel seçilmişgibi saatte uyumlu olsaydı tam olurdu
sağol canım evet en başından beri 07.07 olsa demiştim gönlümdeki tarihte denk geldi bana dr haftaya dedi bende p.tesi olma şansı falan dedim baktı etti yoğunluk vardı o güne özel tarih diye ama yazdı ilk doğuma bize bakalım sağ salim kavuşalımdaCnm gozunaydin istedigin tarihe almissin valla.bende dicekdim 7 temmuz olsun diye ama gozum yemedi okadar beklemeyi.saglikla kavusalimda gerisi onemli degil.epidural mu olcaksin kuzum?
Galaxy Note 2
canım benim sağolasın bende dün çok sitres yaptım gece hiç uyuyamadım doğum şekli ne olcak ne isteyim karar veremedim dediğin gibi normalden hep korkmuştum ama her zamanda normal olmasını istiyodum en son dedim dr en iyisini bilie muayenede ne derse o dedim dr dinlicektim yani çatımızda çok darmış o yüzden mecburen sezeryan olucak hayırlısı bölemiş diyorum bendeCanim merhaba hadi hayirli olsun senin yerinde olmayi cooik isterdim o muayeneyi atlattin ya tarihte belli ohh miss..bende normalden korkuyorum sezeryan olasim var. Yarin da kemik cati muayenesi olacagim. Ondan da senin gibi cok korkuyorum. Sen korktum yazmışsın ama nasil oldugunu anlatmamissin. Cok merak ediyorum bize anlatir misin ne yapiyorlar ne kadar sürüyor aci oluyor mu cok?????
sağol canım sana da hayırlı doğumlar...
Bilgecanım sana da rüzgara da maşallah gülüm,hadi güzel haberlerini bekliyoruzsehercim,bilinçli olmak güzel de erkekte hale hamilelikte pek çekilmiyo be,benim herif de dr geldiydi,ben tabi bir kağıda yazıp götürdüm o zaman şikayetleri dr normal dedi,bunu bi öğrendi,şimdi ne desem,normal diyo çok bilmiş elçin canımo ağrılardan bende de var bi de artık nasıl terliyosam geceleri,sabah tüm kıyafetlerimi değiştiriyorum yani,tüy köklerim alerji oldu,sizde de var mı kii :44:
eline sağlık sevgim kis çok cici olmuş
Onu bende yapiyorum.surekli unutuyorum sorcaklarimi benim deli kocama söylüyorum hatirlat diye o bendende beter hatirlatmiyo gidiyo baska seyler soruyo deli oluyorum
Galaxy Note 2
Sen aştin kendini canim valla :) organizasyon isine gir sen bi :)
Galaxy Note 2
hamaratlığında bu kadarı maşallah
amin canım inş. heycan dorukta bakalım
sağol canım inş. hepimizde sağ salim kavuşuruz bebişlerimize ben sabah ilk doğum olsun istedim özel bi tarih olduğu içinde yoğunluk varmış o gün ama dr kırmadı bizi sağ olsun sabah 8 de alcam dedi 7 de hastanede ol sen hazırlıcaklar falan dedi sabahtan olsun istedim yoksa hastanenin sitresi son saatler geçmek bilmez
sağol canım en başından beri 07.07 olsa diyodum tesadüfte denk geldi bakalım saatide de dedim 07:07 olsun ama drmuz 8 de alıyorum ilk doğumu dedi :)
sağol canım evet en başından beri 07.07 olsa demiştim gönlümdeki tarihte denk geldi bana dr haftaya dedi bende p.tesi olma şansı falan dedim baktı etti yoğunluk vardı o güne özel tarih diye ama yazdı ilk doğuma bize bakalım sağ salim kavuşalımda
sezeryan epidurel ve spinal anestesi dedi doğum anında panik falan yaparsam genel anestesi olurmu dedim olur dedi inş. panik yapmam da paşamı ilk ben görürürüm
canım benim sağolasın bende dün çok sitres yaptım gece hiç uyuyamadım doğum şekli ne olcak ne isteyim karar veremedim dediğin gibi normalden hep korkmuştum ama her zamanda normal olmasını istiyodum en son dedim dr en iyisini bilie muayenede ne derse o dedim dr dinlicektim yani çatımızda çok darmış o yüzden mecburen sezeryan olucak hayırlısı bölemiş diyorum bende
çatı muayenesinden bende çok korktum nette kimi çok acıyo çok öle oluyo falan yazmış okumuştum hiçte öle korkulcak bişey yokmuş hiç sitres yapma ben hamile kalmadan önce ve ilk hamileliğimin 9 haftasında alttan muayene çok oldum zaten hiç bi farkı yok hatta smar testi falan yaptırdıysan daha önce ondan daha basit diyebilirim ama ben biraz fazla kendimi kastım ve çatım gerçekten çok darmış o yüzzden az bişey acıdı o kadarda çok normal acıması için rahat olsun sizin içnde hakkınızda hayırlısı nasılsa öle olsun canım inş. yarın güzel haberlerle gelirsin sende
sağol ayşecim inş. haftaya güzel haberler yazarım size paşamla
eline sağlık sevgim kis çok cici olmuş
amin canım inş. heycan dorukta bakalım
sağol canım inş. hepimizde sağ salim kavuşuruz bebişlerimize ben sabah ilk doğum olsun istedim özel bi tarih olduğu içinde yoğunluk varmış o gün ama dr kırmadı bizi sağ olsun sabah 8 de alcam dedi 7 de hastanede ol sen hazırlıcaklar falan dedi sabahtan olsun istedim yoksa hastanenin sitresi son saatler geçmek bilmez
sağol canım en başından beri 07.07 olsa diyodum tesadüfte denk geldi bakalım saatide de dedim 07:07 olsun ama drmuz 8 de alıyorum ilk doğumu dedi :)
sağol canım evet en başından beri 07.07 olsa demiştim gönlümdeki tarihte denk geldi bana dr haftaya dedi bende p.tesi olma şansı falan dedim baktı etti yoğunluk vardı o güne özel tarih diye ama yazdı ilk doğuma bize bakalım sağ salim kavuşalımda
sezeryan epidurel ve spinal anestesi dedi doğum anında panik falan yaparsam genel anestesi olurmu dedim olur dedi inş. panik yapmam da paşamı ilk ben görürürüm
canım benim sağolasın bende dün çok sitres yaptım gece hiç uyuyamadım doğum şekli ne olcak ne isteyim karar veremedim dediğin gibi normalden hep korkmuştum ama her zamanda normal olmasını istiyodum en son dedim dr en iyisini bilie muayenede ne derse o dedim dr dinlicektim yani çatımızda çok darmış o yüzden mecburen sezeryan olucak hayırlısı bölemiş diyorum bende
çatı muayenesinden bende çok korktum nette kimi çok acıyo çok öle oluyo falan yazmış okumuştum hiçte öle korkulcak bişey yokmuş hiç sitres yapma ben hamile kalmadan önce ve ilk hamileliğimin 9 haftasında alttan muayene çok oldum zaten hiç bi farkı yok hatta smar testi falan yaptırdıysan daha önce ondan daha basit diyebilirim ama ben biraz fazla kendimi kastım ve çatım gerçekten çok darmış o yüzzden az bişey acıdı o kadarda çok normal acıması için rahat olsun sizin içnde hakkınızda hayırlısı nasılsa öle olsun canım inş. yarın güzel haberlerle gelirsin sende
sağol ayşecim inş. haftaya güzel haberler yazarım size paşamla
annemle babam geliyorlar bugün
gelmelerini hem istiyorum hem isteyemiyorum( annemle eşim çok sevmezler birbirlerini ,ikisi de ister ki hep kendi dediği olsun ve tabi hep arada kalan ben oluyorum
şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum hiç, ilk doğumdan sonra da az ağlamamıştım lohusa halimle zaten herşeye alınıyorum, annen öyle dedi, kocan öyle dedi muhabbetleriyle bunaltmışlardı bir de beni
bir de kayınvalidemler gelmişlerdi 1 haftalığına ama kaynıma düğün alışverişindeydiler sürekli Türkiye'ye gelmişken eltinin cicileri burdan alınmıştı
yeni doğmuş küçücük bebeğimden nefret ettirmişlerdi beni, sanki o doğmasa kimse gelmicek huzursuzluk olmucaktı evimde diye düşünüyodum
tatlım lhu lohusa halinle ne eşini ne anneyi takmican he dicen gecicen kimsenun seni üzmeye hakkı yok
oyyy ne güzel demişsin içimin yağları eridiAllahım kafayı yiyeceğim sonunda kızlar sizin Kv ler de çocuğun kilosuna laf ediyor mu ? benim de oğlan 2.500 gr dedi doktor iyi dedi tamam azıcık zayıf olabilir ama sağlıklı olması değil mi önemli olan ya . Her gördüğünde kaç kilo diyor söylüyorum zayıf cıx zayıf ben 7 aylık doğurdum 2.500 gr doğurdum 3 kilo bari olsa doğuma kadar cıx zayıf . Anne doktor iyi dedi diyorum cıx zayıf ben tombiş çocuk severim diyor . Dayanamadım bende en sonunda kasaba et borcun mu var senin sağlıklı olsun diyeceğine ne diyorsun dedim doktordan daha mı iyi biliyorsun 7 ay da 2.500 olduysa senin oğlun 7 ay boyunca hiç kalkmadan yattığından olmasın ben yatıyor muyum dedim , rahatladım ohhhhh
yaw maşallah hızınıza yettişilmiyiiiiKızlar kendimizi aştık bide avize yapak dedik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy ne güzel demişsin içimin yağları eridi
hayır bende daha neler söyleyecek potansiyel var onuda biliyor ama yine de söyleyeceğinden geri kalmıyor
anam bizim bebisleer aceleci analari daha aceleciKusburnu cayi iciyorum.dogurursam haber veririm kizlarnette okumustum dogumu tetikliyomus.denemekten zarar gelmez ama dimi
anam bizim bebisleer aceleci analari daha aceleci
hahaanam bizim bebisleer aceleci analari daha aceleci
Gitgide genisliyorum.yemekten degil ama hareketsizliktencatlagim yok cok sukur ama biraz daha genislersem catlicam ve catlamak istemiyorum.en onemlisi artik benegimi gormek istiyorum bi an once dogurup.oyle ilgilebmek istiyorum.temmuzun ilk haftasi dogum icin ideal geldi bana.yetti gari dogsun.
yaw maşallah hızınıza yettişilmiyiiiieline sağlık canm çok güzel olmuş,biz de eşimle kışın küçük çocuk odasına yerleştik iki kanepe var odada,tv götürdük kışın orda oturduk,sıcak iyiydi,baktık artık olacak gibi değil,aldık tv yi salona dönüş yaptık buharlaşacaz yoksa
Kusburnu cayi iciyorum.dogurursam haber veririm kizlarnette okumustum dogumu tetikliyomus.denemekten zarar gelmez ama dimi
wc yw sikismis hissi olduğunda karnın da taş gibi oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?