2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oyyy balım yaaa maşallahh paşana yerım onu tontik ayaklarını..inş sağlıkla kavuşucan cnm inş..
amin canım inş. heycan dorukta bakalım
Benimde tarihim 7 temmuz ama saat belli değil daha sabah olsa iyi olur galiba hayırlısıyla eli ayağı düzgün olsunda doğum şekli önemli değil maşallahh oğluşuana
sağol canım inş. hepimizde sağ salim kavuşuruz bebişlerimize ben sabah ilk doğum olsun istedim özel bi tarih olduğu içinde yoğunluk varmış o gün ama dr kırmadı bizi sağ olsun sabah 8 de alcam dedi 7 de hastanede ol sen hazırlıcaklar falan dedi sabahtan olsun istedim yoksa hastanenin sitresi son saatler geçmek bilmez
amin canım inşallah sağlıklıca kucağına almayı nasip eder tarihte sanki özel seçilmiş gibi saatte uyumlu olsaydı tam olurdu
sağol canım en başından beri 07.07 olsa diyodum tesadüfte denk geldi bakalım saatide de dedim 07:07 olsun ama drmuz 8 de alıyorum ilk doğumu dedi :)
Cnm gozunaydin istedigin tarihe almissin valla.bende dicekdim 7 temmuz olsun diye ama gozum yemedi okadar beklemeyi.saglikla kavusalimda gerisi onemli degil.epidural mu olcaksin kuzum?

Galaxy Note 2
sağol canım evet en başından beri 07.07 olsa demiştim gönlümdeki tarihte denk geldi bana dr haftaya dedi bende p.tesi olma şansı falan dedim baktı etti yoğunluk vardı o güne özel tarih diye ama yazdı ilk doğuma bize bakalım sağ salim kavuşalımda
sezeryan epidurel ve spinal anestesi dedi doğum anında panik falan yaparsam genel anestesi olurmu dedim olur dedi inş. panik yapmam da paşamı ilk ben görürürüm

canım benim sağolasın bende dün çok sitres yaptım gece hiç uyuyamadım doğum şekli ne olcak ne isteyim karar veremedim dediğin gibi normalden hep korkmuştum ama her zamanda normal olmasını istiyodum en son dedim dr en iyisini bilie muayenede ne derse o dedim dr dinlicektim yani çatımızda çok darmış o yüzden mecburen sezeryan olucak hayırlısı bölemiş diyorum bende
çatı muayenesinden bende çok korktum nette kimi çok acıyo çok öle oluyo falan yazmış okumuştum hiçte öle korkulcak bişey yokmuş hiç sitres yapma ben hamile kalmadan önce ve ilk hamileliğimin 9 haftasında alttan muayene çok oldum zaten hiç bi farkı yok hatta smar testi falan yaptırdıysan daha önce ondan daha basit diyebilirim ama ben biraz fazla kendimi kastım ve çatım gerçekten çok darmış o yüzzden az bişey acıdı o kadarda çok normal acıması için rahat olsun sizin içnde hakkınızda hayırlısı nasılsa öle olsun canım inş. yarın güzel haberlerle gelirsin sende

sağol ayşecim inş. haftaya güzel haberler yazarım size paşamla

annemle babam geliyorlar bugün

gelmelerini hem istiyorum hem isteyemiyorum ( annemle eşim çok sevmezler birbirlerini ,ikisi de ister ki hep kendi dediği olsun ve tabi hep arada kalan ben oluyorum

şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum hiç, ilk doğumdan sonra da az ağlamamıştım lohusa halimle zaten herşeye alınıyorum, annen öyle dedi, kocan öyle dedi muhabbetleriyle bunaltmışlardı bir de beni

bir de kayınvalidemler gelmişlerdi 1 haftalığına ama kaynıma düğün alışverişindeydiler sürekli Türkiye'ye gelmişken eltinin cicileri burdan alınmıştı

yeni doğmuş küçücük bebeğimden nefret ettirmişlerdi beni, sanki o doğmasa kimse gelmicek huzursuzluk olmucaktı evimde diye düşünüyodum

Onu bende yapiyorum.surekli unutuyorum sorcaklarimi benim deli kocama söylüyorum hatirlat diye o bendende beter hatirlatmiyo gidiyo baska seyler soruyo deli oluyorum

Galaxy Note 2

Hahaha deli koca bnde bazen öyle diyim ebrum yaa..Bnm koca artık gelemiyor bnle kontrole anca doğurunca gelir
Sen aştin kendini canim valla :) organizasyon isine gir sen bi :)

Galaxy Note 2

Ayy sağol tatlım masraftan kistik da azcik boşuna para vermeyek dedik tasarim bn ve eşim sağolsun bnle beraber uğraşyor süsü pusuyle
hamaratlığında bu kadarı maşallah

Tatlimmmm çok sağol

Avatar şahane bebisin odasinada böyle bişey gerek

Bilgeee tatlım bizi unutma tamam mi güzelim öncelikle sen ve bebis iyi olsunda dualarimiz seninle cnmmm
eline sağlık sevgim kis çok cici olmuş

Oyy hicranim sagolasin Tatlim ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen cnm benimde öyle olacak.spinal fakat panik yaparsam genele donecekler ibsallsh cnm ikimizde panik olmayiz ilk biz gorur duyariz ogluslarimizi.

Galaxy Note 2

Cnm sıkma canını keşke erkeklerde bizim gibi ince düşünse mesela sen ne guzel eşini düşünüp sıkılyrsun ama senin veya bizim öyle bi durumumuz olunca onlar öyle düşünmez maalesef sana sormazlar bile

oyyy ne güzel demişsin içimin yağları eridi

Kızlar kendimizi aştık bide avize yapak dedik

yaw maşallah hızınıza yettişilmiyiiii eline sağlık canm çok güzel olmuş,biz de eşimle kışın küçük çocuk odasına yerleştik iki kanepe var odada,tv götürdük kışın orda oturduk,sıcak iyiydi,baktık artık olacak gibi değil,aldık tv yi salona dönüş yaptık buharlaşacaz yoksa

Kusburnu cayi iciyorum.dogurursam haber veririm kizlar nette okumustum dogumu tetikliyomus.denemekten zarar gelmez ama dimi

anam bizim bebisleer aceleci analari daha aceleci

Gitgide genisliyorum.yemekten degil ama hareketsizlikten catlagim yok cok sukur ama biraz daha genislersem catlicam ve catlamak istemiyorum.en onemlisi artik benegimi gormek istiyorum bi an once dogurup.oyle ilgilebmek istiyorum.temmuzun ilk haftasi dogum icin ideal geldi bana.yetti gari dogsun.

haha bende dogsun gezmelere gidelim istiom minik bebek görünce içim gidiyor benimki nasıl olacak diye

Kizlarrrr alttan cikacak gibi tutamıyorum sanki tuvalete sıkısmıs gibi hareketlere giriyorum. Wc ye giriyorum gelen bisey yok
Ara ara oluyo bu ara baya sık oluyo bu durum. Yolda falan olunca kalakalijorum. Hareket ettirmiyo beni yaa.ince bir sizi da oluyo yanma ve acima gibi. Bu arada cok hareketli beni endişelendiriyor. 36. Haftadayiz. Bunkari yasayan var mi. Geliyorum hazirlan mi diyor bana??

Oyy sağol cnm ..iyi yapmisiniz bizimde amerikan mutfak ama tepede oturdugumuzdan esiyor efil efil
Kusburnu cayi iciyorum.dogurursam haber veririm kizlar nette okumustum dogumu tetikliyomus.denemekten zarar gelmez ama dimi

Bnde iccem o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…