- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kizlarrrr alttan cikacak gibi tutamıyorum sanki tuvalete sıkısmıs gibi hareketlere giriyorum. Wc ye giriyorum gelen bisey yok
Ara ara oluyo bu ara baya sık oluyo bu durum. Yolda falan olunca kalakalijorum. Hareket ettirmiyo beni yaa.ince bir sizi da oluyo yanma ve acima gibi. Bu arada cok hareketli beni endişelendiriyor. 36. Haftadayiz. Bunkari yasayan var mi. Geliyorum hazirlan mi diyor bana??
Pooofff sikildimmmm bunaldimmm cok sicak vakit gecmediiiiii tv de bisey yokkkkj
Kızlar bugün kemeraltından bebek şekerleri için çikolatalı bademleri aldım.Etiket bastırmak için konuştum ve inşallah çarşamba günü etiketleri alıyorum.küçük cam kavanozlardan aldım ve çarşamba tekrar kemeraltına gidip mantarlı küçük şişelerden alacağım (sıvı sabun koymak için).Klima bakımları yarın yapılacak hani bebek öncesi klimaların filtresi değişmesi gerekiyormuş. Perdeleri de cumaya yıkamaya vereceğim :)
Son zamanda amma çok iş sıkıştırmışım
Perdelerimiz takıldıktan sonrada bebişimizin park yatağını kuracağız inşallah
Allahım inşallah bebişim 14 temmuz'da sağlıkla gelir
Enazından son dönemde kafamı bişeylerle meşgul edince doğum stresim azalıyor
Allah hepimize güç kuvvet versin,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Ve doğum sonrası hepimiz en kısa zamanda toparlanıp güzel bebişlerimizle ilgilenme gücü ve sabrı versin inşallah
totomu yerinden igratacak hal yok bende
Napalim cnm iftar telasina duserim birazdan yemek yok daha
Ne yapionuz canlarrrrr ayy bennn ayaklarim yuzunden oluyorummmmm birde temizlik yaptim 3makine çamaşır yemek derken bu vakit oldu.....
Yaa bende yüz üstü yatmayı çok severdim önceden simdi uykuda gobuse yuklenmiyim diye bacak arasina kalin bi yastik koyup yatiyorum bazen yastik kayiyo ve ben bayaa donuyorum bebegimi eziyorum diye çok üzülüyorum
Kızlar kendimizi aştık bide avize yapak dedik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sevgim sizi unutmak mümkün mü inan ban her ne kadar foruma eskisi gibi giremesemde her zaman aklımdasınız dualarımız hepimiz için Allah razı olsun sizlerin yeri ap ayrı hamileliğimizin başından beri her türlü derdimizi mutluluumuzu koşulsuz şartsız dinledik birbirmize destek olmaya çalıştıkHahaha deli koca bnde bazen öyle diyim ebrum yaa..Bnm koca artık gelemiyor bnle kontrole anca doğurunca gelir
Ayy sağol tatlım masraftan kistik da azcik boşuna para vermeyek dedik tasarim bn ve eşim sağolsun bnle beraber uğraşyor süsü pusuyle
Tatlimmmm çok sağol
Avatar şahane bebisin odasinada böyle bişey gerek
Bilgeee tatlım bizi unutma tamam mi güzelim öncelikle sen ve bebis iyi olsunda dualarimiz seninle cnmmm
Oyy hicranim sagolasin Tatlim ..
inş. canım panik yapmayız dr bugün dedim bende hamilelikten önce oanik atak vardı çok şükür yendim hamileliğim boyunca rahattım doğum anında panik yaparmıyım falan dedim dr a drmuzda ben ne panik atak hastalarını doğum yaptım sen gayet iyisin hiç bişey düşünme anlamıcaksın bile bebişin çıktı dedi Allah razı olsun doktorumdan çok seviyoruz kendisini anlaştık dr lada doğuma başladığını bana sölemicek :)))bende anlamıcam hoppp paşayı göstercek inş... sağ salim gelsinlerde başka hiç bişey istemiyorum artıkAynen cnm benimde öyle olacak.spinal fakat panik yaparsam genele donecekler ibsallsh cnm ikimizde panik olmayiz ilk biz gorur duyariz ogluslarimizi.
Galaxy Note 2
annemle babam geliyorlar bugün
gelmelerini hem istiyorum hem isteyemiyorum( annemle eşim çok sevmezler birbirlerini ,ikisi de ister ki hep kendi dediği olsun ve tabi hep arada kalan ben oluyorum
şu 1 ay nasıl geçicek bilmiyorum hiç, ilk doğumdan sonra da az ağlamamıştım lohusa halimle zaten herşeye alınıyorum, annen öyle dedi, kocan öyle dedi muhabbetleriyle bunaltmışlardı bir de beni
bir de kayınvalidemler gelmişlerdi 1 haftalığına ama kaynıma düğün alışverişindeydiler sürekli Türkiye'ye gelmişken eltinin cicileri burdan alınmıştı
yeni doğmuş küçücük bebeğimden nefret ettirmişlerdi beni, sanki o doğmasa kimse gelmicek huzursuzluk olmucaktı evimde diye düşünüyodum
canım sevgim sizi unutmak mümkün mü inan ban her ne kadar foruma eskisi gibi giremesemde her zaman aklımdasınız dualarımız hepimiz için Allah razı olsun sizlerin yeri ap ayrı hamileliğimizin başından beri her türlü derdimizi mutluluumuzu koşulsuz şartsız dinledik birbirmize destek olmaya çalıştık
hepimizin için herşey güzel olsun inş.
sevgim face de eklicem seni ama grupta bulamıyorum bi dürt bişey yap da ekleyim
inş. canım panik yapmayız dr bugün dedim bende hamilelikten önce oanik atak vardı çok şükür yendim hamileliğim boyunca rahattım doğum anında panik yaparmıyım falan dedim dr a drmuzda ben ne panik atak hastalarını doğum yaptım sen gayet iyisin hiç bişey düşünme anlamıcaksın bile bebişin çıktı dedi Allah razı olsun doktorumdan çok seviyoruz kendisini anlaştık dr lada doğuma başladığını bana sölemicek :)))bende anlamıcam hoppp paşayı göstercek inş... sağ salim gelsinlerde başka hiç bişey istemiyorum artık
Valla sknti cekcem ama ben anneme gelme dedim ramazanda oruclu oruclu benim annem tesetturlu degil kv demlerde bende tesetturluym kvde de hrrkes tesetturlu olcakk diye bi bilinc var gerikafalilik namaz oruc isi falan var annemde sklcak icimizde rahatta edemiycek kvdemde burda olur cunku amann gelme dedim kv de baksin zaten 4gun enfazla ama bayramda gorumcemler cocuklari esimin teyzeleri falan hep kvdede yani yukarda olucaklar vay halime diyorum okdar kalabalik coluk cocuk bi diyorum erken dogursam cabuk ayaklansam bi diyorm gec dogursam bayramda esim anneme biraksa..birakirmi bilmiyormda offf skildm elif yaa napcaz
evett oluyo bu sefer dinlenirken de oldu biraz ama karindan kasilarak belden giren bisey degil bi değişik yaniwc yw sikismis hissi olduğunda karnın da taş gibi oluyor mu
Allahım kafayı yiyeceğim sonunda kızlar sizin Kv ler de çocuğun kilosuna laf ediyor mu ? benim de oğlan 2.500 gr dedi doktor iyi dedi tamam azıcık zayıf olabilir ama sağlıklı olması değil mi önemli olan ya . Her gördüğünde kaç kilo diyor söylüyorum zayıf cıx zayıf ben 7 aylık doğurdum 2.500 gr doğurdum 3 kilo bari olsa doğuma kadar cıx zayıf . Anne doktor iyi dedi diyorum cıx zayıf ben tombiş çocuk severim diyor . Dayanamadım bende en sonunda kasaba et borcun mu var senin sağlıklı olsun diyeceğine ne diyorsun dedim doktordan daha mı iyi biliyorsun 7 ay da 2.500 olduysa senin oğlun 7 ay boyunca hiç kalkmadan yattığından olmasın ben yatıyor muyum dedim , rahatladım ohhhhh
canim kaç haftaliksin bilmiyorum ama yürüme yorma kendini bende bu ağrılar yüzünden ilaç kullanıyorum 29.haftadan beri erken doğum riskine karşı
canim kaç haftaliksin bilmiyorum ama yürüme yorma kendini bende bu ağrılar yüzünden ilaç kullanıyorum 29.haftadan beri erken doğum riskine karşı
sagol canim gorduk sukur bir hafta daha dayandi mi tamamdir ins.......sende cantani hazırla en azından canım dursun kenarda... Bu bebisler çok aceleci
sahur ve iftar menüleri sayfasına girdim, acıktım
oğlumla yalnızız bu akşam yemekte ve yemeğimiz bile yok daha
Ne işin var kiz o sayfalarda ben hic bakmiyom valla tv de görsem degistiriyom cnm isterse yapacak halim bilem yok :) hele en çok yumusak cikolatali tatlilara dayanamiyom offf
Galaxy Note 2
burda kimse olmayınca öyle geziniyodum oraya dalmışım
iftar sofraları istiyor canım , neyse annemler geliyor beraber yaparız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?