2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende öyleyim ama gelen giden yok henüz

Kızlar bugün kemeraltından bebek şekerleri için çikolatalı bademleri aldım.Etiket bastırmak için konuştum ve inşallah çarşamba günü etiketleri alıyorum.küçük cam kavanozlardan aldım ve çarşamba tekrar kemeraltına gidip mantarlı küçük şişelerden alacağım (sıvı sabun koymak için).Klima bakımları yarın yapılacak hani bebek öncesi klimaların filtresi değişmesi gerekiyormuş. Perdeleri de cumaya yıkamaya vereceğim :)
Son zamanda amma çok iş sıkıştırmışım
Perdelerimiz takıldıktan sonrada bebişimizin park yatağını kuracağız inşallah
Allahım inşallah bebişim 14 temmuz'da sağlıkla gelir
Enazından son dönemde kafamı bişeylerle meşgul edince doğum stresim azalıyor
Allah hepimize güç kuvvet versin,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Ve doğum sonrası hepimiz en kısa zamanda toparlanıp güzel bebişlerimizle ilgilenme gücü ve sabrı versin inşallah

sende benim gibi kemeraltında doğurcan

ilk oğlumda son hafta bebek şekerleri almaya gitmiştim, bu sefer de geçenlerde beşik değiştirmeye gittim

Napalim cnm iftar telasina duserim birazdan yemek yok daha
Kızlar kendimizi aştık bide avize yapak dedik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzell gule gule yakin avizenizi

canım sevgim sizi unutmak mümkün mü inan ban her ne kadar foruma eskisi gibi giremesemde her zaman aklımdasınız dualarımız hepimiz için Allah razı olsun sizlerin yeri ap ayrı hamileliğimizin başından beri her türlü derdimizi mutluluumuzu koşulsuz şartsız dinledik birbirmize destek olmaya çalıştık
hepimizin için herşey güzel olsun inş.
sevgim face de eklicem seni ama grupta bulamıyorum bi dürt bişey yap da ekleyim

Aynen cnm benimde öyle olacak.spinal fakat panik yaparsam genele donecekler ibsallsh cnm ikimizde panik olmayiz ilk biz gorur duyariz ogluslarimizi.

Galaxy Note 2
inş. canım panik yapmayız dr bugün dedim bende hamilelikten önce oanik atak vardı çok şükür yendim hamileliğim boyunca rahattım doğum anında panik yaparmıyım falan dedim dr a drmuzda ben ne panik atak hastalarını doğum yaptım sen gayet iyisin hiç bişey düşünme anlamıcaksın bile bebişin çıktı dedi Allah razı olsun doktorumdan çok seviyoruz kendisini anlaştık dr lada doğuma başladığını bana sölemicek :)))bende anlamıcam hoppp paşayı göstercek inş... sağ salim gelsinlerde başka hiç bişey istemiyorum artık

Valla sknti cekcem ama ben anneme gelme dedim ramazanda oruclu oruclu benim annem tesetturlu degil kv demlerde bende tesetturluym kvde de hrrkes tesetturlu olcakk diye bi bilinc var gerikafalilik namaz oruc isi falan var annemde sklcak icimizde rahatta edemiycek kvdemde burda olur cunku amann gelme dedim kv de baksin zaten 4gun enfazla ama bayramda gorumcemler cocuklari esimin teyzeleri falan hep kvdede yani yukarda olucaklar vay halime diyorum okdar kalabalik coluk cocuk bi diyorum erken dogursam cabuk ayaklansam bi diyorm gec dogursam bayramda esim anneme biraksa..birakirmi bilmiyormda offf skildm elif yaa napcaz

Oyy cnm benim burda insan birbirini goremesede birbirimizi görmedn destek oluyorz moral oluyorz senden ve herkes ten Allah razı olsun balımmm..

Bn seni biliyorm tatlım göndericm şimdi kabul et ..

kendi derdimiz yetmiyor bir de neleri takmak zorunda kalıyoruz kafamıza

Valla çok güldüm :))
Rabbim senide güldürsün.
Az bile demişsin

canim kaç haftaliksin bilmiyorum ama yürüme yorma kendini bende bu ağrılar yüzünden ilaç kullanıyorum 29.haftadan beri erken doğum riskine karşı

Canim ben 36. Haftamdayim. Halen hazır degilim daha birsuru eksik var hastane cantami bile hazirlayamadim daha, hayirlisi hepimiz icin. Sana sa cok gecmis olsun. Cok sükür bak bu haftalara gelmissin yine

sahur ve iftar menüleri sayfasına girdim, acıktım

oğlumla yalnızız bu akşam yemekte ve yemeğimiz bile yok daha

sahur ve iftar menüleri sayfasına girdim, acıktım

oğlumla yalnızız bu akşam yemekte ve yemeğimiz bile yok daha

Ne işin var kiz o sayfalarda ben hic bakmiyom valla tv de görsem degistiriyom cnm isterse yapacak halim bilem yok :) hele en çok yumusak cikolatali tatlilara dayanamiyom offf

Galaxy Note 2

Ne işin var kiz o sayfalarda ben hic bakmiyom valla tv de görsem degistiriyom cnm isterse yapacak halim bilem yok :) hele en çok yumusak cikolatali tatlilara dayanamiyom offf

Galaxy Note 2

burda kimse olmayınca öyle geziniyodum oraya dalmışım

iftar sofraları istiyor canım , neyse annemler geliyor beraber yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…