2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayy dondurma istedi cnm bide karpuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyo ben artık çok sıkıldım 39+6 ama daha pek sancım bile yok bugün doktora gttim rahimde hiç açılma yokmuş yani doğum daha hiç başlamamış dedi 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedii artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum sizde durumlar nasıl

Selam anneler nasilsiniz bende acayip stresteyim bugun gunumu 2 gun gecirmis oluyorum az once kontroldeydik ve hic acilmam yok bugun yarin olmazsa sezaryen diyor doktorum korku sardi simdiden genel anestezi nasil
Bisey agrilariniz cokmuydu uyandiginizda?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 37+1im sıkıldım 39+6 çoook uzak geldi şuan

Allah yardımcın olsun

hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş

hiç ağrı olmuyor desem yalan olur elbetteki oluyor sonuçta bir ameliyat, kesik oluyor karnında ama ağrı kesicilerle dayanılmaz boyutta olmuyor şükür

Selam kizlar doktora gittim geldim nst guzel cikti sanci felan yok haftaya tekrar gidecem suyuma felan bakacakmis bugun sokmadi usg ye zaten kalabalikti ugrasmak da istemedim.haftaya 39 oluyorum bakalim hayirlisi ne olacak.

ben 37+1im sıkıldım 39+6 çoook uzak geldi şuan

Allah yardımcın olsun

saol canım allah hepimizin yardımcısı olsun gece yatarken bugünde doğuramadım diye üzülüyorum valla artık hayırlısıyla bi gelse perşembe günü tekrara kontrole gidicem ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum inşallah en sonunda sezeryan demezlerde

hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş

hiç ağrı olmuyor desem yalan olur elbetteki oluyor sonuçta bir ameliyat, kesik oluyor karnında ama ağrı kesicilerle dayanılmaz boyutta olmuyor şükür

Selam canim saol guzel dileklerin icin seninde sezaryen miydi dogumun,Benim ilk dogumum ve tecrubesizlik iste insan danisicak birilerini ariyor mesela bebegi veriyorlarmi yanina uyaninca gorebiliyormusun ve akraba yada anne se falan kalabiliyormu yaninda ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk doğumum genel anesteziyleydi, bu da öyle olcak nasipse

saat 9du en son ameliyathanede saati gördüğümde 9:11de oğlum doğmuş, onu giydirip odaya götürmüşler

ben kendime gelip odaya alındığımda 10:30 civarıydı

hemen hemşire gelip emzirmeme yardım etmişti

yanımda annem kalmıştı gece refakatçı olarak, zaten tek başına mümkün değil

gece saat 10a kadar ziyaretçiye izin verdikleri için de eşim ve babam da o saate kadar yanımdaydı

sahur ve iftar menüleri sayfasına girdim, acıktım

oğlumla yalnızız bu akşam yemekte ve yemeğimiz bile yok daha

Bnde çok bakıyorm o sayfalara mmmmm ne güzel yemekler var ama şimdi iftar yaptık eşimle doydum bakasim yok
Selam kizlar doktora gittim geldim nst guzel cikti sanci felan yok haftaya tekrar gidecem suyuma felan bakacakmis bugun sokmadi usg ye zaten kalabalikti ugrasmak da istemedim.haftaya 39 oluyorum bakalim hayirlisi ne olacak.

Ay bnmde sancım çıkmadı gıcık oldum ..bnde haftaya 39 oluyorum .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım biber dolması istiyodu kaç gündür, komşum az önce bir tabak dolma verdi

kızlar size bir kurabiye tarifi veriyim mi? komşu yapıyodu çok hoşuma gidiyordu, cts bende yaptım hala tazecik ağızda dağılıyor vallahi

1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
1 pkt erimiş margarin
2 pkt kabartma tozu
2 yumurta sarısı
1/2 çay bardağı şeker
un

üzerine ( yumurta beyazı, galeta unu, susam, tuz ) önce yumurta akına sonra diğer karışıma buluyoruz

harika bişey ne tatlı ne tuzlu ağızda dağılan bir kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…