2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kontrole 5.gun gittik canim. Topuk kani isitme testi kalca ultrasonuna bakildi. İlk asiyi dogdugunda yapmislar. İkincisi de 1aylik olunca. Bugun 11 gunluk oldu bal suratim

Tam seni sormaya geldim bi bakdim gelmissin :) yoksa dedim dogurdumu bu kiz :)

Galaxy Note 2

Kontrole 5.gun gittik canim. Topuk kani isitme testi kalca ultrasonuna bakildi. İlk asiyi dogdugunda yapmislar. İkincisi de 1aylik olunca. Bugun 11 gunluk oldu bal suratim

oyyy mumuşummm maşallah... 11 günlük mam mam :)
bu topuk kanını hastanede alıyorlarmış. bırde sağlık ocağı getırın bızde alıcaz demıslerdı. 1 yer alıyorsa ne alaka ıkıncı kere deliyorlar minnacık bebısıın ayağını anlamadım. asm. sizden ayrıca ıstedımı böyle ıkıncı kere.

Tam seni sormaya geldim bi bakdim gelmissin :) yoksa dedim dogurdumu bu kiz :)

Galaxy Note 2

aayyyyy nerdeeeee ebrummmm. doğuramıyorum bır turlu beceremedımmm (oyle dıyorya cevremızdekıler)
içerden de hıc destek yok anacım. soyle kanala gıreyım şu suyu atayım demiyor hanfendı

yarın kontrol var bakalım catı muayenesı yapacak mı dr. cok merak edıyorum. yarın 38.ın ılk gunu. 37+1 olucaz.
bizimkiler ne istikrarlı bebelermiş ya yerlerı rahat heralde hıç oralı değiller

İlk gun aliyolar hastanede. Bir hafta icinde de saglik ocaginda aliyolar biz 4.gun saglik ocaginda kan verdik. 5.gun cocuk doktoruna kontrole gittik, sarilik var gibi dedi yine kan istedi. Aglamaktan nefessiz kaldi yavrum beraber agladik. Sarilik falan da cikmadi sinirda dedi bol bol emzir dedi bi.
Cok kotu oluyo insan yaa minicik ayaklari var zaten ne kadar kani olsun

yavrum yaaa kıyamam (
işte ben onu anlamıyorum ilk gun hastane alıyor sonra sağlık ocağı ne b..k yemeye tekrar alıyor hastane versın bır dokuman ıslesın sağlık ocağı.
günah be kac günlük bebıs zırt pırt kan mı alınırmış.
11 günlük bebıs 3 kere kan vermıs saka gıbı... bizi hamılelık suresınce zaten delik deşik ettiler hadı neyse dedım. ama bebıs için cok kavga edıcem sanırım

hem ne heycanlı canım ya aklımdan hiç çıkmıyo Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin cümlemizin inş.

Ben nst ye girdiğimde en son bitane bebisin topuk kanini aliyodu hemsire öldüm öldüm dieuldim resmen dayanamiyim ben napacam sikiyodu bide hemsire kan gelsin diyee yavrucuga

Galaxy Note 2

Ben nst ye girdiğimde en son bitane bebisin topuk kanini aliyodu hemsire öldüm öldüm dieuldim resmen dayanamiyim ben napacam sikiyodu bide hemsire kan gelsin diyee yavrucuga

Galaxy Note 2

Valla cok zor kizlar. Ebru dedigin gibi cok sıkıyolar topuklarini cikmiyoki minicik ayaklardan. Kan alindi cocugu kaptigim gibi kosa kosa emzirme odasina gittim, dikis falan dusunmeden ikisee ucer ciktim merdivenleri. Keske hic yakmasalar canlarini yaa

Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum

hem ne heycanlı canım ya aklımdan hiç çıkmıyo Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin cümlemizin inş.

çıkar mı canım :) sayılı gun kaldı. Amin canım.

Galaxy Note 2

gıttıgım hastanedeki hemşireler vs cok nazıkler aslında ama çocuk bolumu nasıl bılmıyorum. offf kesın yaygarayı koparırım. bırde sıktıklarını bılmıyordum.
Rabbim vicdanlı ınsanlarla karşılaştırsın bizleri ve yavrularımızı..

Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum

kuzummmmm benımmmm haydı hayırlısı.. ayyy nasıl sevındım anlatamam dilerimmmmmmmmmmmmmm..

canım dualarım senınle ve evladınla bır avazda kurtul inşallah..... sağlıkla kucakla yavrunu.. habersizde bırakma ne olur aklım sızde..

Ayyyy doguruyon dilerrr hemde 37+1 hemdeeee normalll holeyyyyy cok sevindimmm darisi basimiza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne guzel cnm darisi basimiza... bak cok anlamadan 4 cm acilmis bile masallah demek istiyorum :)

Kizlar biri bana kac gunun kalmis gebelik takvimimde neler yaziyor bi kopyalayiverin bi zahnet

Kizlar biri bana kac gunun kalmis gebelik takvimimde neler yaziyor bi kopyalayiverin bi zahnet

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 17-07-2014

Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 16 gün kaldı.

Bir haffta içinde bebeğinizin ayaklarının uzunluğu, az bir miktarda uyluğundan daha uzun olacaktır. Kendi uyluğunuza baktığınızda ayaklarınızdan ne kadar büyük olduğunu görebilirsiniz. Bu değişik oranlar doğumdan sonra değişecektir. Artan pelvik baskı doğumun erken belirtilerinden bir diğeridir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)

Aminmn sinemcim ama sıkmadan kan cikarmalari mumkun degil ;( malesef nazik de olsa sıkmak zorundalar.

Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…