- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Kontrole 5.gun gittik canim. Topuk kani isitme testi kalca ultrasonuna bakildi. İlk asiyi dogdugunda yapmislar. İkincisi de 1aylik olunca. Bugun 11 gunluk oldu bal suratimHosgeldin Temmuzzzzzzzzzzzzzz
Ohhh kızlar haydin doğuralım artık
İçerdeki tüm badiklere toplu mesajımdır: Haydi tatlışlar gelin artık. Nam nam yapıcaz siziiiii... :)
canım gozun aydın. Rabbim güzel kızına sağlıklı uzun omur nasıp etsın.. sizlerede hayırlı evlat olsun inşallah..
bilgem böyle gun saymakta cok heyecanlı ya haftaya bugun kucağında olacak Allahın izniyle oğlusun
Ayyy valla bende iple cekıyorum o gunlerı özgem. ama sen anlat ya naler yapıyorsunuz? kontrol aşı falan gıttınızmı hıc?
selam ayşem canımmm benım. yavv hala çıkmadın mı ızıne helal olsun valla tatlım ıyı dayandın. hem sıcak hem gobusler kocaman. bu gıdısle ızıne çıkar çıkmaz dogurucan :)
maşallah fıstığaekrana çıkınca utanmıştır annesı bana bakıyorlar dıye :) yerim ben onu
dr.un dediği o nasıl bır laf ya senın yetegıne bağlı.. sankı bız ayarlıyoruz
artık doğurmamız lazımmmm gelsinler tatlışlarrrrr
canım bu saatlerde kucağındadır bebişin sanırım :) Rabbim ikinizide korusun..
haydi diler haydi diler şimdiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii
ay dilercim hadi hayırlısıyla gelsın tontıs cok heyecanlandım. hastaneye gıdersen ve gıttıgınde yaz tatlım neler oluyor.
Hosgeldin Temmuzzzzzzzzzzzzzz
İçerdeki tüm badiklere toplu mesajımdır: Haydi tatlışlar gelin artık. Nam nam yapıcaz siziiiii... :)
canım gozun aydın. Rabbim güzel kızına sağlıklı uzun omur nasıp etsın.. sizlerede hayırlı evlat olsun inşallah..
bilgem böyle gun saymakta cok heyecanlı ya haftaya bugun kucağında olacak Allahın izniyle oğlusun
Ayyy valla bende iple cekıyorum o gunlerı özgem. ama sen anlat ya naler yapıyorsunuz? kontrol aşı falan gıttınızmı hıc?
selam ayşem canımmm benım. yavv hala çıkmadın mı ızıne helal olsun valla tatlım ıyı dayandın. hem sıcak hem gobusler kocaman. bu gıdısle ızıne çıkar çıkmaz dogurucan :)
maşallah fıstığaekrana çıkınca utanmıştır annesı bana bakıyorlar dıye :) yerim ben onu
ay dilercim hadi hayırlısıyla gelsın tontıs cok heyecanlandım. hastaneye gıdersen ve gıttıgınde yaz tatlım neler oluyor.
Kontrole 5.gun gittik canim. Topuk kani isitme testi kalca ultrasonuna bakildi. İlk asiyi dogdugunda yapmislar. İkincisi de 1aylik olunca. Bugun 11 gunluk oldu bal suratim
Tam seni sormaya geldim bi bakdim gelmissin :) yoksa dedim dogurdumu bu kiz :)
Galaxy Note 2
oyyy mumuşummmmaşallah... 11 günlük mam mam :)
bu topuk kanını hastanede alıyorlarmış. bırde sağlık ocağı getırın bızde alıcaz demıslerdı. 1 yer alıyorsa ne alaka ıkıncı kere deliyorlar minnacık bebısıın ayağını anlamadım. asm. sizden ayrıca ıstedımı böyle ıkıncı kere.
aayyyyy nerdeeeee ebrummmm. doğuramıyorum bır turlu beceremedımmm(oyle dıyorya cevremızdekıler)
içerden de hıc destek yok anacım. soyle kanala gıreyım şu suyu atayım demiyor hanfendı
yarın kontrol var bakalım catı muayenesı yapacak mı dr. cok merak edıyorum. yarın 38.ın ılk gunu. 37+1 olucaz.
bizimkiler ne istikrarlı bebelermiş ya yerlerı rahat heralde hıç oralı değiller
İlk gun aliyolar hastanede. Bir hafta icinde de saglik ocaginda aliyolarbiz 4.gun saglik ocaginda kan verdik. 5.gun cocuk doktoruna kontrole gittik, sarilik var gibi dedi yine kan istedi. Aglamaktan nefessiz kaldi yavrum beraber agladik. Sarilik falan da cikmadi sinirda dedi bol bol emzir dedi bi.
Cok kotu oluyo insan yaa minicik ayaklari var zaten ne kadar kani olsun
hem ne heycanlı canım ya aklımdan hiç çıkmıyo Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin cümlemizin inş.Hosgeldin Temmuzzzzzzzzzzzzzz
İlk gun aliyolar hastanede. Bir hafta icinde de saglik ocaginda aliyolarbiz 4.gun saglik ocaginda kan verdik. 5.gun cocuk doktoruna kontrole gittik, sarilik var gibi dedi yine kan istedi. Aglamaktan nefessiz kaldi yavrum beraber agladik. Sarilik falan da cikmadi sinirda dedi bol bol emzir dedi bi.
Cok kotu oluyo insan yaa minicik ayaklari var zaten ne kadar kani olsun
yavrum yaaa kıyamam(
işte ben onu anlamıyorum ilk gun hastane alıyor sonra sağlık ocağı ne b..k yemeye tekrar alıyor hastane versın bır dokuman ıslesın sağlık ocağı.
günah be kac günlük bebıs zırt pırt kan mı alınırmış.
11 günlük bebıs 3 kere kan vermıs saka gıbı... bizi hamılelık suresınce zaten delik deşik ettiler hadı neyse dedım. ama bebıs için cok kavga edıcem sanırım
yavrum yaaa kıyamam(
işte ben onu anlamıyorum ilk gun hastane alıyor sonra sağlık ocağı ne b..k yemeye tekrar alıyor hastane versın bır dokuman ıslesın sağlık ocağı.
günah be kac günlük bebıs zırt pırt kan mı alınırmış.
11 günlük bebıs 3 kere kan vermıs saka gıbı... bizi hamılelık suresınce zaten delik deşik ettiler hadı neyse dedım. ama bebıs için cok kavga edıcem sanırım
Ben nst ye girdiğimde en son bitane bebisin topuk kanini aliyodu hemsire öldüm öldüm dieuldim resmen dayanamiyim ben napacamsikiyodu bide hemsire kan gelsin diyee yavrucuga
Galaxy Note 2
hem ne heycanlı canım ya aklımdan hiç çıkmıyo Rabbim sağ salim kavuşmamızı nasip etsin cümlemizin inş.
Ben nst ye girdiğimde en son bitane bebisin topuk kanini aliyodu hemsire öldüm öldüm dieuldim resmen dayanamiyim ben napacamsikiyodu bide hemsire kan gelsin diyee yavrucuga
Galaxy Note 2
Valla cok zor kizlar. Ebru dedigin gibi cok sıkıyolar topuklarinicikmiyoki minicik ayaklardan. Kan alindi cocugu kaptigim gibi kosa kosa emzirme odasina gittim, dikis falan dusunmeden ikisee ucer ciktim merdivenleri. Keske hic yakmasalar canlarini yaa
37+1 canim bu gun
Ay insallah ydogru alarmdir da oglusum gelir...
Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum
Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum
Kizlar biri bana kac gunun kalmis gebelik takvimimde neler yaziyor bi kopyalayiverin bi zahnet
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çıkar mı canım :) sayılı gun kaldı. Amin canım.
gıttıgım hastanedeki hemşireler vs cok nazıkler aslında ama çocuk bolumu nasıl bılmıyorum. offf kesın yaygarayı koparırım. bırde sıktıklarını bılmıyordum.
Rabbim vicdanlı ınsanlarla karşılaştırsın bizleri ve yavrularımızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?