2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Saol canimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum

allah yardımcın olsun hemencecik kolaylıkla bebişi kucana alırsın inşallah
şaka gibi resmen dedin dedin oldu. konya hospitaldesin demi şimdi aklım sende akşamda hastanenin önüden geçecem bişeye ihtiyacın olursa yazıver

Aminmn sinemcim ama sıkmadan kan cikarmalari mumkun degil ;( malesef nazik de olsa sıkmak zorundalar.

(( cok aglıcaz desene özgecim

Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))

oyyyy dilercim sen orda doguruyon ben burda kız heyecandan elim ayağıma dolaştı. aman dıyım son ana kadar canlı yanına devam et. yoksa catlıcam burda Rabbim yardımcın olsun inşallah.. Bak oglus senı üzmeden bır avazda gelıcek galıba İNSALLAH....

Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum

Hadi hayırlısı canım benim sağlıkla sıhhatle kuacğına al minişiniiinşallahh dualeımız sizinle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))
canimmmm cok sevindim adina hadi rabbim yardımcın olsun kizz geliyo oglussss cok heyecanli yaaa ilk temmuz bebisi geliyoooo firsat buldukca yazmaya devam et catlicam meraktaaann

selam bebemm,dediğin gibi zaman geçtikçe sabırsızlanıyor insan ,doğurunca rahatlıyo mu bilmiyoz kiii

Son düzenleme:
Ayy kızlar biraz önce şeytan dürttü sezeryan videısu seyrettim oyy oyy manyakmıyım ne

Biliyoruz, kendinizi neredeyse bir fil gibi hissederken seks yapmak aklınıza gelen en son şey! Ama seks, son haftalarda doğumu kolaylaştıran en eğlenceli ve keyifli yollardan biridir..
Orgazm, oksitosin salgılanmasını sağladığından rahim ağzının açılma kıvamına gelmesini sağlar. Oksitosin, normalde beynin hipofiz adı verilen bölgesinden salgılanan, temel görevi rahim kasılmaları ile sütün memeden dışarı atılmasını sağlamak olan bir hormondur..
Doğum eylemini başlatmak amacıyla çoğu zaman suni sancı verilmesi olarak bilinen yöntem, aslında oksitosin verilmesi işlemidir.
Sırt üstü uzanıp belinizin altını hafifçe bir yastıkla destekleyerek yapacağınız seksin ardından bir yarım saat kadar uzanın. Sonra da bedeninizde o an gerçekleşmekte olan hareketliliğin keyfini doya doya çıkartın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…