Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 17-07-2014
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 16 gün kaldı.
Bir haffta içinde bebeğinizin ayaklarının uzunluğu, az bir miktarda uyluğundan daha uzun olacaktır. Kendi uyluğunuza baktığınızda ayaklarınızdan ne kadar büyük olduğunu görebilirsiniz. Bu değişik oranlar doğumdan sonra değişecektir. Artan pelvik baskı doğumun erken belirtilerinden bir diğeridir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)
Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum
Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))
Aminmn sinemcim ama sıkmadan kan cikarmalari mumkun degil ;( malesef nazik de olsa sıkmak zorundalar.
Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))
Saol canimmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum
canimmmm cok sevindim adina hadi rabbim yardımcın olsun kizz geliyo oglussss cok heyecanli yaaaHastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))
Aynen bende de durum aynisi:cognfused:
Galaxy Note 2
ayy cok heyecanli ya keske bende dogursam bugun Allah yardimcin olsun sende nisan gelmeden sanci oldu galibaHastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))
Hosgeldin Temmuzzzzzzzzzzzzzz
Ohhh kızlar haydin doğuralım artık
İçerdeki tüm badiklere toplu mesajımdır: Haydi tatlışlar gelin artık. Nam nam yapıcaz siziiiii... :)
canım gozun aydın. Rabbim güzel kızına sağlıklı uzun omur nasıp etsın.. sizlerede hayırlı evlat olsun inşallah..
bilgem böyle gun saymakta cok heyecanlı ya haftaya bugun kucağında olacak Allahın izniyle oğlusun
Ayyy valla bende iple cekıyorum o gunlerı özgem. ama sen anlat ya naler yapıyorsunuz? kontrol aşı falan gıttınızmı hıc?
selam ayşem canımmm benım. yavv hala çıkmadın mı ızıne helal olsun valla tatlım ıyı dayandın. hem sıcak hem gobusler kocaman. bu gıdısle ızıne çıkar çıkmaz dogurucan :)
maşallah fıstığaekrana çıkınca utanmıştır annesı bana bakıyorlar dıye :) yerim ben onu
dr.un dediği o nasıl bır laf ya senın yetegıne bağlı.. sankı bız ayarlıyoruz
artık doğurmamız lazımmmm gelsinler tatlışlarrrrr
canım bu saatlerde kucağındadır bebişin sanırım :) Rabbim ikinizide korusun..
haydi diler haydi diler şimdiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii
ay dilercim hadi hayırlısıyla gelsın tontıs cok heyecanlandım. hastaneye gıdersen ve gıttıgınde yaz tatlım neler oluyor.
rica ederim canım. saka maka 16 gun :)
Cnm hicbi bilgim yok.gecmis olsun.minisin iyi bence masallah.
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?