Biliyoruz, kendinizi neredeyse bir fil gibi hissederken seks yapmak aklınıza gelen en son şey! Ama seks, son haftalarda doğumu kolaylaştıran en eğlenceli ve keyifli yollardan biridir..
Orgazm, oksitosin salgılanmasını sağladığından rahim ağzının açılma kıvamına gelmesini sağlar. Oksitosin, normalde beynin hipofiz adı verilen bölgesinden salgılanan, temel görevi rahim kasılmaları ile sütün memeden dışarı atılmasını sağlamak olan bir hormondur..
Doğum eylemini başlatmak amacıyla çoğu zaman suni sancı verilmesi olarak bilinen yöntem, aslında oksitosin verilmesi işlemidir.
Sırt üstü uzanıp belinizin altını hafifçe bir yastıkla destekleyerek yapacağınız seksin ardından bir yarım saat kadar uzanın. Sonra da bedeninizde o an gerçekleşmekte olan hareketliliğin keyfini doya doya çıkartın.
Kizlar hastanedeyim yatisim yapildi 4 cm aciklik var dua edin sancim var nstye baglandim...aksm 8 e kadar dogum olur dedi doktorum
Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))
selam bebemm,dediğin gibi zaman geçtikçe sabırsızlanıyor insan ,doğurunca rahatlıyo mu bilmiyoz kiii
Biliyoruz, kendinizi neredeyse bir fil gibi hissederken seks yapmak aklınıza gelen en son şey! Ama seks, son haftalarda doğumu kolaylaştıran en eğlenceli ve keyifli yollardan biridir..
Orgazm, oksitosin salgılanmasını sağladığından rahim ağzının açılma kıvamına gelmesini sağlar. Oksitosin, normalde beynin hipofiz adı verilen bölgesinden salgılanan, temel görevi rahim kasılmaları ile sütün memeden dışarı atılmasını sağlamak olan bir hormondur..
Doğum eylemini başlatmak amacıyla çoğu zaman suni sancı verilmesi olarak bilinen yöntem, aslında oksitosin verilmesi işlemidir.
Sırt üstü uzanıp belinizin altını hafifçe bir yastıkla destekleyerek yapacağınız seksin ardından bir yarım saat kadar uzanın. Sonra da bedeninizde o an gerçekleşmekte olan hareketliliğin keyfini doya doya çıkartın.
Muhtemelen mama vereceğiz en azından bir kaç günsen mamaları araştırdın mı ?
Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))
dileer don firlatti bugun doguruyo
Burdaki tecrubeli annelere sordum cnm gecenlerde.birisi smilac dedi.digeri neydi ya unuttum.bende hic bilmiom hangisini alsam.
Galaxy Note 2
çok saol canım...sen nasılsın minişin nasıl...iyisin inşallah...
Burdaki tecrubeli annelere sordum cnm gecenlerde.birisi smilac dedi.digeri neydi ya unuttum.bende hic bilmiom hangisini alsam.
Galaxy Note 2
ebruşum o konuya bir ara bende cok takıldım napıcaz ne verıcez dıye ama, oyle bır durum olmaz ınsallah da ama olursa ebeler doktorlarda yol gosterır.
mamalara bakınca işin içinden çıkılmıyor cunku cok cesıt var.
Hastanede ki çocuk doktoru da bir şey önerir heralde ya inşallah gelir sütte gerek kalmaz mamaya falan yavrularımız ilk anne sütü alır inşallah
dur sen durdugun yerde yaw bak sayili saatleer sonra yawrusun kollarinda olacak hamileliginin tadını cikar o tepikleeri cok ozlicez cokkkk
dur sen durdugun yerde yaw bak sayili saatleer sonra yawrusun kollarinda olacak hamileliginin tadını cikar o tepikleeri cok ozlicez cokkkk
bende cok ozlicem tekmeleri koca gobegimi o pit pit hickiriklarini..... Yeyim ben bunlari yaaaa
Ilk gun ztn hastanede bebek emsede mama veriyo hemşireler kan sekeri dusmesin diye.bise sezeryan olunca hemen gelmez diolar ama dogruluk payi nedir bilmiyorum.arkadasiminda 2 3 gun sonra gelmisti.
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?