2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım benim ne güzel paylaşmışsın bende seks yasak malesef 6.ayımdan beri drum yasakladı çünkü rahim girişinde şişme yaşıyorum bu da zarar verebilir dedi...ama yapabilenler tadını çıkarsın sen nasılsın minişin nasıl_???

selam bebemm,dediğin gibi zaman geçtikçe sabırsızlanıyor insan ,doğurunca rahatlıyo mu bilmiyoz kiii

selam datluşummmm :) doğurmadan sabırsızlıktan yumurta gıbı catlıcaz yaaa

hep oyle dıyorlar ama cok merak edıyorum bende rahatlıcakmıyız :)

Sezeryanlılar donunuza sahip çıkın kaptırmayın kimselere

Hastaneden canli yayin allahim kendime inanamiyorm dolaniyorum su an acikligim 5 cm doguruyorummmm:))

DİLERCİMMMMMM 8'e kalmadın sanırım dogurdunmu naptım ayrılcam ıkıye burda ılk fırsatta bır ses verrrrrrrrr. Rabbim korusun sizi canım..

Burdaki tecrubeli annelere sordum cnm gecenlerde.birisi smilac dedi.digeri neydi ya unuttum.bende hic bilmiom hangisini alsam.

Galaxy Note 2

ebruşum o konuya bir ara bende cok takıldım napıcaz ne verıcez dıye ama, oyle bır durum olmaz ınsallah da ama olursa ebeler doktorlarda yol gosterır.
mamalara bakınca işin içinden çıkılmıyor cunku cok cesıt var.

Burdaki tecrubeli annelere sordum cnm gecenlerde.birisi smilac dedi.digeri neydi ya unuttum.bende hic bilmiom hangisini alsam.

Galaxy Note 2

Hastanede ki çocuk doktoru da bir şey önerir heralde ya inşallah gelir sütte gerek kalmaz mamaya falan yavrularımız ilk anne sütü alır inşallah

Bu günü degerlendirsem miii :) anam yok dogum felan baslar ben almim :)

Galaxy Note 2

kızlar bu süt işini kafanıza takmayın ya hemen öyle foşş diye taniki gelmiyo süt mesela benim oğlumdayken damla bile sıkınca zorla geliyodu ama sonra havlularla gezdim heryer batıyodu zaten bebişlerinde ilk günler mideleri bilye kadar oluyomuş yani damlayla bile doyuyolar ve çabuk acıkıyolar

Hastanede ki çocuk doktoru da bir şey önerir heralde ya inşallah gelir sütte gerek kalmaz mamaya falan yavrularımız ilk anne sütü alır inşallah

Ilk gun ztn hastanede bebek emsede mama veriyo hemşireler kan sekeri dusmesin diye.bise sezeryan olunca hemen gelmez diolar ama dogruluk payi nedir bilmiyorum.arkadasiminda 2 3 gun sonra gelmisti.

Galaxy Note 2

dur sen durdugun yerde yaw bak sayili saatleer sonra yawrusun kollarinda olacak hamileliginin tadını cikar o tepikleeri cok ozlicez cokkkk

Bu sabah bende esimle bunu konisuyodum ayy ozlicem yaa desim bu tekmeleri.gece hic uyutmadi simdide kimilti yok zorlan uyandiriyom yavrusu.ayy yine heycan yaptim kiz :)

Galaxy Note 2

Kızlar sut isini cok takmayin bence... birde asm deki hemsire her gittigimde bana dedi ki sutum olmucak diye düşünme bol bol sutum olacak bebegimi emzircem de pozitif ol telkin ver kendine surekli dedi sen ne kadar pozitif olursan sutun o kadar bol olur dedi

Ilk gun ztn hastanede bebek emsede mama veriyo hemşireler kan sekeri dusmesin diye.bise sezeryan olunca hemen gelmez diolar ama dogruluk payi nedir bilmiyorum.arkadasiminda 2 3 gun sonra gelmisti.

Galaxy Note 2

Sütün geliyorsa devlet hastanelerinde vermiyorlar sanırım ama özellerde veriyorlarmış çocuğun ilk anne sütü alması çok sağlıklı ama nasip tabi olmazsa da herkes ne yapıyorsa onu yaparız biz de . Ben anneme sordum onunda doğana kadar gelmezmiş ama tabi normal doğum olunca hemen gelmiş dediğin gibi sezaryende hemen gelmiyor diye biliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…