Sütün geliyorsa devlet hastanelerinde vermiyorlar sanırım ama özellerde veriyorlarmış çocuğun ilk anne sütü alması çok sağlıklı ama nasip tabi olmazsa da herkes ne yapıyorsa onu yaparız biz de . Ben anneme sordum onunda doğana kadar gelmezmiş ama tabi normal doğum olunca hemen gelmiş dediğin gibi sezaryende hemen gelmiyor diye biliyorum bende.
bende cok ozlicem tekmeleri koca gobegimi o pit pit hickiriklarini..... Yeyim ben bunlari yaaaa
hadi gözün aydın canim
Cnm grlir sknti yapma insallah bebegin emen bi bebek olur ben hic emziremedim okadar bol sutum vardiki esim diyodiki senin sut massallah iki cocuk buyutur :) ama oglum hic emmedi hep bebelac verdim arada kendi sutumu cektim verdm cahillik iste her kafadan bi ses cikti dktrmz bebelaci onerdi verdik simdiki aklim olsa o cikan sutleri saklardm ve sadece anne sutu verirdm ve kesilmezdi 3.ayda sutum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün 36+5canim şükürler olsun .... Ayak sismesinden başka sikayetim yok sen nasılsın
Mamaya alışınca emmiyor tabi uyanık şimdiki çocuklar bende onun için korkuyorum biraz ama bakalım hayırlısı inşallah gelir her gün bakıyorum göğüslerimde hiç tık yok sanki
bugün 36+5canim şükürler olsun .... Ayak sismesinden başka sikayetim yok sen nasılsın
hadi gözün aydın canim
ayy hep mama mi verdin kuzum zor olmuştur senin için.... Ins bu bicirik emer cup cup..
ayy ne guzel ya kiz bisey yapmismiydin donu firlatmak falan gibiKızlar benim nisanim geldi sanirim. Pembeyle kahverengimsi sümüksu birşey. Doktorumuz aradim nisan olabilir dedi. Bebeğin hareketlerini kontrol et içın rahat etmezse hastaneye git bugunki ebe baya deneyimli nstye baglasin seni dedi. Cok garip hissediyorum kendimi.
Kizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr
Kizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr
ayy ne guzel ya kiz bisey yapmismiydin donu firlatmak falan gibi
Sütün geliyorsa devlet hastanelerinde vermiyorlar sanırım ama özellerde veriyorlarmış çocuğun ilk anne sütü alması çok sağlıklı ama nasip tabi olmazsa da herkes ne yapıyorsa onu yaparız biz de . Ben anneme sordum onunda doğana kadar gelmezmiş ama tabi normal doğum olunca hemen gelmiş dediğin gibi sezaryende hemen gelmiyor diye biliyorum bende.
bir gün sonra da olur bir hafta sonra da deniyo canim
dileercimmm rabbim yardımcin olsun yaaaKizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr
Dayan canım panik yapma 8 de doğurursun demişti doktorun zaten. Benimde nisanim geldi. Bak pişman olursun sonra sakin sezeryan olma bunca sancidan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?