2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar benim nisanim geldi sanirim. Pembeyle kahverengimsi sümüksu birşey. Doktorumuz aradim nisan olabilir dedi. Bebeğin hareketlerini kontrol et içın rahat etmezse hastaneye git bugunki ebe baya deneyimli nstye baglasin seni dedi. Cok garip hissediyorum kendimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm grlir sknti yapma insallah bebegin emen bi bebek olur ben hic emziremedim okadar bol sutum vardiki esim diyodiki senin sut massallah iki cocuk buyutur :) ama oglum hic emmedi hep bebelac verdim arada kendi sutumu cektim verdm cahillik iste her kafadan bi ses cikti dktrmz bebelaci onerdi verdik simdiki aklim olsa o cikan sutleri saklardm ve sadece anne sutu verirdm ve kesilmezdi 3.ayda sutum

Mamaya alışınca emmiyor tabi uyanık şimdiki çocuklar bende onun için korkuyorum biraz ama bakalım hayırlısı inşallah gelir her gün bakıyorum göğüslerimde hiç tık yok sanki

Mamaya alışınca emmiyor tabi uyanık şimdiki çocuklar bende onun için korkuyorum biraz ama bakalım hayırlısı inşallah gelir her gün bakıyorum göğüslerimde hiç tık yok sanki

Benimki hic gogsumu almadi cnm mamadn oncede almadi

bugün 36+5canim şükürler olsun .... Ayak sismesinden başka sikayetim yok sen nasılsın

Benimde azbisi ayak sismem var bide yuzumde biraz degisiklik oldu hafiften yuzumde sisiyor sanki ya uyku bozuklugndan yada bebisten..4gun varms aramzda

ayy ne guzel ya kiz bisey yapmismiydin donu firlatmak falan gibi

Kizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr

Canlarım benim sezeryandan 2-3 saat sonra gelmişti sütüm hatta doğumdan önce de akıyordu çok hafif .Sütün sezeryanla ya da normal doğumla alakası yok diye biliyorum bebiş inatçıysa ve biraz uğraşırsanız gelir sütünüz hemen mama verirlerse bebek hiç yormuyor kendini :)))

Kizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr

Dayan canım panik yapma 8 de doğurursun demişti doktorun zaten. Benimde nisanim geldi. Bak pişman olursun sonra sakin sezeryan olma bunca sancidan sonra.

Dayan canım panik yapma 8 de doğurursun demişti doktorun zaten. Benimde nisanim geldi. Bak pişman olursun sonra sakin sezeryan olma bunca sancidan sonra.

Nişan i gelen gelene hadi bakalim :) hayirlisi olsun.

Galaxy Note 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…