2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar insan yükü ağır derler ya hakketen öyle insan yükü cok agirmis. Rabbim ne kimseyi bize yük etsin nede biz kimseye yük olalım. Dua edin bana ne olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nişan i gelen gelene hadi bakalim :) hayirlisi olsun.

Galaxy Note 2

Amin canım cok kötüyum cok karmaşık duygular içindeyim. O kadar zor ki kendim bu haldeyken doğunca ona nasil bir hayat verip ne sunucam ki? Rabbim kimseyi gittiği kapıdan geri döndürmesin geldiğin yer altın kapı dahi olsa hiçbirşey eskisi gibi olmuyormuş. Böyle gelince ailen bile bir yere kadarmış. Korkuyorum cok kötüyüm.

Cnm hic korkma.elbetteki haklisin ama daha güçlü olacagina eminim ben.bazi seyler bazi insanlari daha güçlü kilar.sende onlardansin bence.hayirliisyla gelsin bebegin sadece onu düşün.

Galaxy Note 2

kızlar allah yardımcınız olsun dua edıyorum size...damlaçikulata arkadas dayan dayanabıldıgın kadar bu agrıda bıtecek sen son asamadasın artık bitti say..sabret dayan epıdural ıstesen aslında

duygubaby arkadas belkı bebiş olunca hersey degısır bı sans daha verıp denesenız aslında hemen karar vermesen ....allah yardımcın olsun ..hersey olacagına varır ama sen yınede cok ii dusun

Cnm hic korkma.elbetteki haklisin ama daha güçlü olacagina eminim ben.bazi seyler bazi insanlari daha güçlü kilar.sende onlardansin bence.hayirliisyla gelsin bebegin sadece onu düşün.

Galaxy Note 2

Amin canım inş ama tükendim ınan. Herşey cok ağır geliyor bu halde bile herkes benden birşey bekliyor. Sanki hamile olan bunlari yaşayan.ben değilim de onlar. Yoruldum cok yoruldum. Bazen diyorum ki Rabbim evladımla beni kimsenin umuduna bırakma emanetini birlikte al doğumda diye. Güçlu olmaya çalışmaktan bıktım artik. Rabbim affetsin. Kimsenin ağzının tadını bozmasın. Rabbim daimi hanelerinize mutluluk ve huzur versin.

Kizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr

Dilercim hayırlısı kuzum keşke epidural olsaydın dıcem ama burdan konuşmak kolay sankı o yüzden bıseyde dıyemıyorum. Sen ve oğlusun ıyı olun sağlıkla kavusunda gerısı bos kuzum benım. Dualarım senınle canım. Rabbım yardımcın olsun. Allaha emanet olun canım benım.

bak az kaldı bebişini kucagına almana allahın ıznıyle ....dunyada ınsanlar bı sekılde allah tarafından sınanırlar belki senıde boyle sınıyor...allah korusun hayırlısıyla bebegın ve sen saglıklı ol gerısı gelecek bak gör....keşke daha sonraya erteleseydınız eşinle sorunlarınızı konusmayı

duygubaby arkadas belkı bebiş olunca hersey degısır bı sans daha verıp denesenız aslında hemen karar vermesen ....allah yardımcın olsun ..hersey olacagına varır ama sen yınede cok ii dusun

Artik birşey değişmez canım hamile olduğumu bile babaevinde öğrendim ve bunu bile bile dava açtı. Benlik.birşey yok uzun hikaye boşver. Allah sabır versin.

allah bazı insanları su mubarek gunlerde ıslah etsin ben baska bı sey demıyorum allah bebegının ve senın hep ama hep yanında olsun..

canım inanki her dua edişimde aklıma sen geliyosun allah yardımcın olsun bebişin olduktan sonra işlerini öyle rastgetirsinki kimseye eyvallahın olmasın
belki herkesten uzakta bebeginle iş sahibi olursun hayatının en mutlu günlerini yaşarsın içimden hep okulun bitince uzak bi yere atananıp gidecen gibi geliyor

Okulun bitti canım kpssye giricem hic çalışmadım ama bakalim hayırlısı. Ama bende gitmek istiyorum buralardan oğlumla yeni.bir hayat kurmak istiyorum. Inanın sizlerin duasını hissediyorum. Birbirimizi yakından tanımadığımız halde bunca hamile birbirine dua ediyor. Sancı çekerken ismen dua ettiğini söyleyen arkadaşlardan oldu. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim elhamdülillah en bunaldigim anda bir umut veriyor cok şükür. Allah razı olsun canım cok saol. Gözlerim dolu dolu okudum mesajını.

Ayy cok heycanli bebisler geliyo :)

Doğumdan önce derken ne kadar önce canım ?

Kızlar hastaneye gitmedim. Başka belirti yok bekliyoruz. Oğlumda aç olmama rağmen kıpır kıpır maşallah. Biz aciz :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…