Kizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr
Naptin canım? aklımız dualarimiz seninle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dilercim güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz kuzum.
Kızlar hastaneye gitmedim. Başka belirti yok bekliyoruz. Oğlumda aç olmama rağmen kıpır kıpır maşallah. Biz aciz :'(
Okadar cok emziresim varki anlatamam hep icimde dertdir ama oglum sanki aci biber surulmus gibi gogsumden kafasini ceviriyodu tutmuyodu hicHımmm oda kötüymüş ya inşallah bu bebeğin alır canım
ayy hep mama mi verdin kuzum zor olmuştur senin için.... Ins bu bicirik emer cup cup..
Gece uyuyamiyor musun ben fosur fosur uyuyorum sabah 11de kalkiom ama bu durumdan memmun degilim gece bebise kalkmak zoruma gidecek diye korkuyorum
Ayy diler i merak ediyorum çok. Napti acabaaa
Galaxy Note 2
aynen ebrum. sezeryan olduysa genel an. olmamıştır sanırım. cunku bayag aç olmak lazım bıldıgım kadarıyla. gelse de yazsa.
Kizlarr doguramadim hala acilma ilerlemedi dayanamiyorm bende sancilar feci geldi sezeryana gircm 1saate dua edin nolurrr
Kızlar benim nisanim geldi sanirim. Pembeyle kahverengimsi sümüksu birşey. Doktorumuz aradim nisan olabilir dedi. Bebeğin hareketlerini kontrol et içın rahat etmezse hastaneye git bugunki ebe baya deneyimli nstye baglasin seni dedi. Cok garip hissediyorum kendimi.
Naptin canım? aklımız dualarimiz seninle.
Kizlar slm
Nasilsiniz ayy doğum haberlri var maşallah yaaa bnde öyle duruyin hâlâ zatn böyle gidersem 41 haftaya kalicam bn
Duygubaby cnm seninde gozunaydin tatlım doğum çok yakın hadi bakalım
Dileerrrr cnm görünce heyecan yaptım yaaa saglikla kucağına al ins belki de şimdiye kavuşmuşsundr ins dualarimiz seninle Tatlim
Duygu sirayi bozdun canım bende tik yok herkesin ya suyu geliyor ya nisani ya darısı bana 2 gün kaldı günümüze ama hiç gelen giden yok hadi hayirlisi ile ağrısız sancısız doğurursun inşallah
Cnm senin sezeryandi dimi.ne bekliyon bise gelsin diye:) ben hic beklemiyom direk persembe bebis gelsin en iyisi :)
Galaxy Note 2
Bugun sende yoktun dedim bun7nda suyu nisani yada bebisi geldi dedim ama nirdeeeee
Galaxy Note 2
Yok kız azından yel alsın ne sezaryeni paşa paşa bagira çağıra doğuracam inşallah
He yaaa ebrum valla psikolojim bozuldu beya ..
Ayy seninde az zamanin kaldı hayırlısyla sağlıkla alırsın cnm ins kuzucugunu ne güzel bn ndn duramiyom yaaa sabredemiyom kiii ...
Ebruuuu sende bi havalar bi havalaar dogurcan diye :)) hava atiyon dimi bizeee cakalll:))Cnm senin sezeryandi dimi.ne bekliyon bise gelsin diye:) ben hic beklemiyom direk persembe bebis gelsin en iyisi :)
Galaxy Note 2
He yaaa ebrum valla psikolojim bozuldu beya ..
Ayy seninde az zamanin kaldı hayırlısyla sağlıkla alırsın cnm ins kuzucugunu ne güzel bn ndn duramiyom yaaa sabredemiyom kiii ...
Ebruuuu sende bi havalar bi havalaar dogurcan diye :)) hava atiyon dimi bizeee cakalll:))
Sanki benim nisanim geldide noldu hicbisi yok tik yok valla sinir oldum agdami yaptrdm sacimi boyattim temizlik yaptim bacaklarimi aldim tulbentimi oyalattirdm bekliyorm 4gundur ne sanci ne bisi beklemedeyiz pisik oldm sicaklarda 13gun kaldi en fazla ya cikcak ya cikcak bak kizim ya sancim gelir heycanli heycanli suyum grlir oyle gelirsin yada 14unde sezeryanla mecbur gelirsin diyorum gerci 36.haftadayim ama 1hafta sonra gelsin artik...pofff sevgi icimde ne cok sey birikmis :))
Kiz bana kalsa sen doğuracan benden önce :) nişan misan hersey hazir her an olabilir yani.sabah kalktiginda kizlar ben doguma gidiyom dersen Şaşmam yani
Galaxy Note 2
Eee günün belli cnm nasil belli ozaman anlamadim ki bisey
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?