2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ben dogursamnztn burda benle bikac kiside yukunden kurtulacak biktilar benden

Galaxy Note 2

Daha 11 gün gözüküyor takvimde ebru amaaa Bnm sorun gelmesi değil cnm nasıl yapicam korku stres yani tuhaf oldum

Ayyy tatlım sorma bn 38+3 m ama Bn bi yandan gelsin atlatim diyorum bi yandan da bni korku sardı nasıl yapucam korkusu ustunede stres had safhada cnm sehercim senindw zor sinyal verdi ama gelmiyor ışte nazlı kız :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman bizim bdt ler yakinmis cnm benimde normalde 10 günüm var bugunden sonra.ama sezeryan ya ondan bir hafta once olcak. Ayni korkular herkesde var cnm.ama sizde cesaret var cnm korkmaaa

Galaxy Note 2

O zaman bizim bdt ler yakinmis cnm benimde normalde 10 günüm var bugunden sonra.ama sezeryan ya ondan bir hafta once olcak. Ayni korkular herkesde var cnm.ama sizde cesaret var cnm korkmaaa

Galaxy Note 2

Evet cnm baktım bizim takvim ayni günlerimz aynı görünüyor ışte bakalım hayırlısi diyorum da ..

bizde yarın 40. haftaya giriyoruz ama bende tık yok benim oğlan gelmek istemiyor ama ben artık doğmasını istiyorum ellerim ayaklarım cok şiş bide sıcak bi yandan ....

Iyim cnm ben zorlaniyorum cok fazla.ayakta durmak bile zor suan.yer çekimi beni cekiyo sanki.son 2 günüm. Hayirlisiyla atlatsam insallah.

Galaxy Note 2

İnşllah hayırlısıyla kurtarırsın CNm minişine sağlıkla kavuşursun tatlım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm epiduralde de ben carsamba aksam 10 dan sonra ac kalicam yemek su yok.bakalim hayirlisi.diler genel ollduysa gec ayilir anca yazar.

Galaxy Note 2

off o da cok zor ya. açlık hadi neyse de bu havada susuzluk.. (

hala haber goremedım dilerden çatlatıcak hatun bızı :)

Offf cok sicak yaniyorm deli gibi terliyorm uyuyamiyorm

Allah yardımcimiz olsun canım özelde mi yapacaksin dogumu

eet canım allah nasip ederse özelde olcak bu persembe kontrole gıdecem hrsey normalse bı gun daha beklıycez sonra sunnı sancı vercek doktor olmazsa sezeryan olcak offfff sunnı sancı almayıda hıc ıstemıyorum....sen nerde yapcaksın

kızlar bugun hem temmuza gırdık hem dilerin doğumu bu hafta sezeryanlarımız da var. Ya kalbım yerınden fırlayacak sanki aşırı heyecan yaptım. :18:
Artık ne zaman kımın doguracagı bellı olmadığından devamlı dua ediyorum. ama kalbım nasıl çarpıyor. :)

yarın kontorlum var strese gırdım bu son kontroller devamlı heyecan yaptırıyor ama doğumlar arttıkça daha da fazla oldu.

Rabbim şu mübarek ay da hepimizin yardımcısı olsun...

Canım suni sancı alma bebekde sorun yoksa sezaryen ameliyat zaten sağlık sorunu yoksa onu hiç tavsiye etmem geç döllenmiş olabilir 42ye kadar beklemek normal bence benim ikinci bebeğim birinci 40+2de suni sancı ile doğum yaptım çok zor bi sancı normal sancıya göre daha sık geliyor hiç tavsiye etmem

doktor beklemeyiz dıyo 41 haftayı doldurunca bebek rıske gırer dıyo ne yapcagım bende bılmıyorum offff kendılıgınden gelsın cok istiyorum ..bende ıstemıyorum sunnı sancı ama mecbur kalmakta ıstemıyorum kendımce bu bebek 38.haftada dogar sanıyordum ..40 olduk tık yok ....

Himm 10 gün sonra doğuran bile oluyormuş canım

Duygu sirayi bozdun canım bende tik yok herkesin ya suyu geliyor ya nisani ya darısı bana 2 gün kaldı günümüze ama hiç gelen giden yok hadi hayirlisi ile ağrısız sancısız doğurursun inşallah

Bende de başka birşey yok.nişan gelince heyecan.yaptım ama

Kızlar nisan geldi ama devamı yok. Yarın sabahat kontrolüm var boşuna Gitmesen mi artik.direk doğuma gitsem mi boşuna para vermeyin diyorum siz ne dersiniz?

Canım bence bekle kesin sıkıntı olacak diye birşey yok hem sıkıntı olsa zaten sezaryeni var en son çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…