Icime hic dogmuyo valla dktr da dedi zaten gunlerde haftalarda alabilir boyle olupta 3hafta bekleyen gebeler bile var oyuzden sendede en son nereye kadar giderse gidecek dedi hayirlisi bakalim..ilk gun cok heveslendim dogururm diye ama dktrda oyle deyince baktm nst de az sanci yooo dedim umudum kesildi...insallah hayirlisiyla sende bi dogursaydn hafifleseydn bendende biraz yuk kalkcak sanki simdide dilere dua ediyorum hayirlisyla haber verse bize..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
40 hafta dolmasina canım ama bu gidişle 41 olur geçer gibi
Niye bozuyon psikolojini kiz.senin son günün ne zaman ki sanki gec kalmis gibi konusuyon.
Beni hic hatirlatma ztn aklimdan cikarmaya calisiyorum bugunde bitti kaldi bi tek yarin.allahim o ameliyathaneden ciktimi gorsem raht edicem.
Galaxy Note 2
Ebruuuu sende bi havalar bi havalaar dogurcan diye :)) hava atiyon dimi bizeee cakalll:))
Sanki benim nisanim geldide noldu hicbisi yok tik yok valla sinir oldum agdami yaptrdm sacimi boyattim temizlik yaptim bacaklarimi aldim tulbentimi oyalattirdm bekliyorm 4gundur ne sanci ne bisi beklemedeyiz pisik oldm sicaklarda 13gun kaldi en fazla ya cikcak ya cikcak bak kizim ya sancim gelir heycanli heycanli suyum grlir oyle gelirsin yada 14unde sezeryanla mecbur gelirsin diyorum gerci 36.haftadayim ama 1hafta sonra gelsin artik...pofff sevgi icimde ne cok sey birikmis :))
Daha 11 gün gözüküyor takvimde ebru amaaa Bnm sorun gelmesi değil cnm nasıl yapicam korku stres yani tuhaf oldum
Ayyy tatlım sorma bn 38+3 m ama Bn bi yandan gelsin atlatim diyorum bi yandan da bni korku sardı nasıl yapucam korkusu ustunede stres had safhada cnm sehercim senindw zor sinyal verdi ama gelmiyor ışte nazlı kız :)
O zaman bizim bdt ler yakinmis cnm benimde normalde 10 günüm var bugunden sonra.ama sezeryan ya ondan bir hafta once olcak. Ayni korkular herkesde var cnm.ama sizde cesaret var cnm korkmaaa
Galaxy Note 2
Aneeyyyyy o zaman nasil olacak kiz hicbise yok kaldi 2 gunun alllah kolaylik versin sana cnm.
Galaxy Note 2
bizde yarın 40. haftaya giriyoruz ama bende tık yok benim oğlan gelmek istemiyor ama ben artık doğmasını istiyorum ellerim ayaklarım cok şiş bide sıcak bi yandan ....
Iyim cnm ben zorlaniyorum cok fazla.ayakta durmak bile zor suan.yer çekimi beni cekiyo sanki.son 2 günüm. Hayirlisiyla atlatsam insallah.
Galaxy Note 2
Cnm epiduralde de ben carsamba aksam 10 dan sonra ac kalicam yemek su yok.bakalim hayirlisi.diler genel ollduysa gec ayilir anca yazar.
Galaxy Note 2
Allah yardımcimiz olsun canım özelde mi yapacaksin dogumu
eet canım allah nasip ederse özelde olcak bu persembe kontrole gıdecem hrsey normalse bı gun daha beklıycez sonra sunnı sancı vercek doktor olmazsa sezeryan olcak offfff sunnı sancı almayıda hıc ıstemıyorum....sen nerde yapcaksın
Canım suni sancı alma bebekde sorun yoksa sezaryen ameliyat zaten sağlık sorunu yoksa onu hiç tavsiye etmem geç döllenmiş olabilir 42ye kadar beklemek normal bence benim ikinci bebeğim birinci 40+2de suni sancı ile doğum yaptım çok zor bi sancı normal sancıya göre daha sık geliyor hiç tavsiye etmem
Okadar cok emziresim varki anlatamam hep icimde dertdir ama oglum sanki aci biber surulmus gibi gogsumden kafasini ceviriyodu tutmuyodu hic
Insaalllahh hicran insalllah...gece uyuyorm ama adam oruc tutuyo kalkip kahvaltilik fln koyuyorm uykum bolunuyo yoruluyorm zaten uykusuzluk pek cekmiyorm sabahta cocuk uyaninca mecbur uyaniyorum..duygubaby cnm benimde nisan geldi ama hala tik yok dogurmadim dogurcm diye agdami bile yaptrdm ama 4.gun insallah cok beklemezsn
Duygu sirayi bozdun canım bende tik yok herkesin ya suyu geliyor ya nisani ya darısı bana 2 gün kaldı günümüze ama hiç gelen giden yok hadi hayirlisi ile ağrısız sancısız doğurursun inşallah
doktor beklemeyiz dıyo 41 haftayı doldurunca bebek rıske gırer dıyo ne yapcagım bende bılmıyorum offff kendılıgınden gelsın cok istiyorum ..bende ıstemıyorum sunnı sancı ama mecbur kalmakta ıstemıyorum kendımce bu bebek 38.haftada dogar sanıyordum ..40 olduk tık yok ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?