2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar benimkisi gece başlıyor kazı calismasi yapiyor sanki anlamiyorum.alt taraflarima baski yapiyo agritiyo sizinde boylemi acaba yolmu ariyo cikmak icin..dayanamiyorum kukum acıyoo.

Galaxy Note 2

Kizlar benimkisi gece başlıyor kazı calismasi yapiyor sanki anlamiyorum.alt taraflarima baski yapiyo agritiyo sizinde boylemi acaba yolmu ariyo cikmak icin..dayanamiyorum kukum acıyoo.

Galaxy Note 2

ayni durum bende de var canim :S ayaktaysam kaliyorum oldugum yerde kimildayamiyorum acidan sanki deliyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...

Eklentiler

• $1404255849507.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 46

masallah Allah nazarlardan saklasin. gecmis olsun canim. uzun hayirli omur versin rabbim. darisi dogurmayanlarin basina

dilercim canım benım uyur uyanık yatakta donup duruyordum devamlıda bakıyorum yazdınmı dıye. yataktan fırladımmmmm..

maşallah.... kuzumaaaa Rabbim korusun

canım gozun aydın.. Sağlıkla uzun, bahtı açık omru olsun kaanımın.. maşallah..
sanada gecmıs olsun fıstığım ağrıların çarçabuk geçer inşallah.. ikinizide kocaman kocaman opuyorummmm

Maşallah canım Allah anali.babalı büyütmeyi.nasip etsin

Kızlar ben.gece gündüz.deniz kenarinda gunesleniyor.gibi.terliyorum. Saç diplerimden sular akıyor resmen benim gibi olan.var mi?

Hayirli ugurlu olsun canim bende merakla bekliyordum simdi haberini gördüm cok sevindim bebisinede masallah kurtuldun sukur.temmuzun ilk bebeği ne heyecanli ya.

Duygucum aklına kötü olumsuz seyler getir me bebisin doğacak önünüzde cok guzel günler olacak ins üzme kendini. Dualarimiz seninle. ...

Dilercim gozun aydin masallah miniginee.
Sabaha kadar zor gecer ama sonra rahatlarsin biraz canim. Allah yardimcin olsunn.

Duygucum aklına kötü olumsuz seyler getir me bebisin doğacak önünüzde cok guzel günler olacak ins üzme kendini. Dualarimiz seninle. ...

Amin canım cok saol. 1 saat önce kasiklarimdan ağrı girdi şimdi geçti. Hazır geçmişken biraz uyuyayim sabahta randevum.var. Uykusuz halsiz bir.gece daha. Uyuyayim inş ki yarın doğurursam biraz enerjim olsun.

masallahhhhhhhhhhhhhh..... :)) temmuzun ilk annesi gözün aydın..

hanımlar.. bu gün dr gittim dr.un tatil dönüşüydü o kadar kalabalıktı ki 2 gittiğim yere 5.30 da zor girdim ayaklarım davul gibi oldu ... bebeğin kilosuna 2 hafta evvel 2.700 demişti bu hafta 2.640 gelişmemiş dedi radyoloğa gönderdi yarın sabah bakalım sorun neymiş kordon da dlaşmış olabilir dedi korkuttu beni bende oradan çıkıp doğru diğer Dr.uma memoriale gittim nst soncuna baktı sorun yok yarın hemen detaylı ultrason çekilecek ve aciliyet varsa doğuma alacaklarmış dua edin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…