Kızlar nisan geldi ama devamı yok. Yarın sabahat kontrolüm var boşuna Gitmesen mi artik.direk doğuma gitsem mi boşuna para vermeyin diyorum siz ne dersiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumayi bekle olmazsa
15 gün içinde gidince ücret ödenmiyor aynı.hesap olucak 15 ine doguramazsam ya sezeryan yada suni sancı olucak zaten. Neyse gideyim kilosunu öğrenirim hic.değilse
Kız ne sezaryeni ya bekleyin 41 felan
Yok zaten.beklicemde cok kilolu olursa ne yapayım
Benim annem 3700 beni 4800 abimi evde doğurmuş ben ilk dogumu yaparken de bi kadın 5e yakın bi bebek doğurdu normal doğumla
Kizlar benimkisi gece başlıyor kazı calismasi yapiyor sanki anlamiyorum.alt taraflarima baski yapiyo agritiyo sizinde boylemi acaba yolmu ariyo cikmak icin..dayanamiyorum kukum acıyoo.
Galaxy Note 2
Kizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
Kizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
Dilercim gozun aydinKizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
Duygucum aklına kötü olumsuz seyler getir me bebisin doğacak önünüzde cok guzel günler olacak ins üzme kendini. Dualarimiz seninle. ...
Yok.canım gelmedi ama cok şükür sınavları felan.verdim geldim. Ilk dogurucam diyordum sanirim son dogurucam. Çarşamba 40. Haftaya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?