Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun bebişin maşallah oğluşunaKizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
dilerrr süphanallah çirkine bak beeeKizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
Gunaydin kizlar saat 11 de yatisim yapilacak sezeryanla bebisime kavuscam hayirlisiyla dualarinizi esirgemeyin allah evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1174865
bu arada artık şakası kalmadı yarın bile alabilirler küçük cadımı.. hemen, eksik olan yaptığım bebek şekerlerinin etiketlerini hazırladım yarın eşim bi matbaadan felan bastırır artık.. ve çok düşündüm netten bulduğum bir söz vardı "bir dilek tuttuk, ve sen gerçek oldun" diye bunu yazacaktım ama birden aklıma bu geldi sizce nasıl olmuş..
hanımlar.. bu gün dr gittim dr.un tatil dönüşüydü o kadar kalabalıktı ki 2 gittiğim yere 5.30 da zor girdim ayaklarım davul gibi oldu ... bebeğin kilosuna 2 hafta evvel 2.700 demişti bu hafta 2.640 gelişmemiş dedi radyoloğa gönderdi yarın sabah bakalım sorun neymiş kordon da dlaşmış olabilir dedi korkuttu beni bende oradan çıkıp doğru diğer Dr.uma memoriale gittim nst soncuna baktı sorun yok yarın hemen detaylı ultrason çekilecek ve aciliyet varsa doğuma alacaklarmışdua edin lütfen...
BACILARIM cümleten günaydınnnDilercim gozun aydinmasallah miniginee.
Sabaha kadar zor gecer ama sonra rahatlarsin biraz canim. Allah yardimcin olsunn.
BACILARIM cümleten günaydınnndoğum yapanlara maşallah yatışı yapılacak olanlara,bekleyenlere Rabbim yardım etsin güzel haberler bekliyoz burda daaa
kız ne güzel ya maşallahGunaydin aysecimmoglusumla yatak keyfi yapiyoruz, gerci kendisinin bundam haberi yok misil misil uyuyo
dilerrr süphanallah çirkine bak beeeRabbim sizlere bağışlasın,bizim tertipler doğuruyo maşallah,hadi gözünüz aydın gülüm
Gunaydin kizlar coklu alinti yapamadim doguma girecek arkadaslarin Rabbim.yardimcisi olsun.
Aysem hastayim.sana kizzz :))) terripleerr
Massallahh cnm coook coook sevimli mis kokulu rabbim anali babali buyutsun sanada cok gecmis olsnKizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
BACILARIM cümleten günaydınnndoğum yapanlara maşallah yatışı yapılacak olanlara,bekleyenlere Rabbim yardım etsin güzel haberler bekliyoz burda daaa
bebemmmm günaydın,naler yapıon bakalım,eee kaldık mı biz bizeee,devreler maşallah doğuryiiler,bilgenin de az günü kaldı,sevgiden haber yok,dur bi cepten yazayım,belki doğuma gitmiştir,seher de öyle,sen gün aldın mı bacım? benim dr eve git bekle dedi bana dündedim daha çalışıyom,sinemcanım önceden heyecan-korku arası duygular şimdi oldu bittiye biraksa ne eyyiii olurr Allah sağlıcakla kurtasın evlatlarımızı da bizi deee
Massallahh cnm coook coook sevimli mis kokulu rabbim anali babali buyutsun sanada cok gecmis olsn
Aysemmm gnydn...geceden bol tekmeli cok donmeli kaburgaya oturmali sertlesmeli bi gece gecirdik iste dogurcam dedim ama yine umut yok :)) neyse beklesin dktrn demesi gibi gelmesin sancilar zaten magnezyum verdi adam sancilanmayim gunu tamamlansin diye..senin gun benle aynimiydi..eger sancilanmazsam 38+0da gun istiycem sence erken degil dimi 13gun sonrasina
selam canm benim bdt 29,yani 36+1 deyiz şu an,ben de magn.yavaştan bıraktım artık,ama dün de biraz ayakta fazlaca dolandım toplasan yarım saat-4 dk.taş gibi oldu inan nefes alamaz oldum...bişey diycem e hani sende bebişin suyu falan geliyodu ne oldu da ileri bi gün aldınızzz
bebemmmm günaydın,naler yapıon bakalım,eee kaldık mı biz bizeee,devreler maşallah doğuryiiler,bilgenin de az günü kaldı,sevgiden haber yok,dur bi cepten yazayım,belki doğuma gitmiştir,seher de öyle,sen gün aldın mı bacım? benim dr eve git bekle dedi bana dündedim daha çalışıyom,sinemcanım önceden heyecan-korku arası duygular şimdi oldu bittiye biraksa ne eyyiii olurr Allah sağlıcakla kurtasın evlatlarımızı da bizi deee
Kizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
hanımlar.. bu gün dr gittim dr.un tatil dönüşüydü o kadar kalabalıktı ki 2 gittiğim yere 5.30 da zor girdim ayaklarım davul gibi oldu ... bebeğin kilosuna 2 hafta evvel 2.700 demişti bu hafta 2.640 gelişmemiş dedi radyoloğa gönderdi yarın sabah bakalım sorun neymiş kordon da dlaşmış olabilir dedi korkuttu beni bende oradan çıkıp doğru diğer Dr.uma memoriale gittim nst soncuna baktı sorun yok yarın hemen detaylı ultrason çekilecek ve aciliyet varsa doğuma alacaklarmışdua edin lütfen...
Eki Görüntüle 1174865
bu arada artık şakası kalmadı yarın bile alabilirler küçük cadımı.. hemen, eksik olan yaptığım bebek şekerlerinin etiketlerini hazırladım yarın eşim bi matbaadan felan bastırır artık.. ve çok düşündüm netten bulduğum bir söz vardı "bir dilek tuttuk, ve sen gerçek oldun" diye bunu yazacaktım ama birden aklıma bu geldi sizce nasıl olmuş..
Gunaydin kizlar saat 11 de yatisim yapilacak sezeryanla bebisime kavuscam hayirlisiyla dualarinizi esirgemeyin allah evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
kızlar merhaba.....hergün takip ediyorum topiğimizi ....doğum yapan annelerimize gözünüz aydın diyorum.Allah tüm bebişlerimizi sağlıklı uzun ömürlü etsin,anne babalarına bağışlasın inşallah.tüm bebecikleri koklarım....bende dün gittim kontrole bugun 38 doluyor.38+4 te yani 07.07.2014 pazartesi sezeryanla 2.OĞLUM RÜZGAR ailemize katılcak inşallah.kilosu 3kg gibi dedi doktorumuz.sağlıkla gelsin inşallah.gununu beklermi sizce.apar topar hastaneye gitmek ve büyük oğlumu korkutmaktan çekiniyorum ya...inşallah günün bekler....
herkese hayırlı,sağlıklı doğumlar....hergun okuyorum.dualarım sızınle.sızdende bana olsun.ınsallah bırkaç hafta sonra sütleri,uykuları,gazları yazmaya başlıcaz Allah ın izniyle.o zamana kadar Allaha emanet olun.....
Ayseem 13gun yazdim ama 11gun sonrasi kiz ayin 14une 11gun varmis
Suyu cok iyiymis nisan bozulmasi gelmis ama aciklik yok oyuzden dktrda onemli bisi gormuyo
Gunaydin tatlim valla kaldik devrem
Sevgide bekliyor :)) yok canim nerdeeee gun. Birazdan cikicam 11de randevum var bakalim.cati m. Yapacak mi. Benim suan normale tek engel cadinin kilosu bakalim kac oldu. Ee sende git bacim artık eve doguracan oralarda :))) aynen bende oldu bitti olsa ani olsa daha iyi olur modundayim. Bekledikce heyecan tavan oluyor. Bizim kizlar pek bi rahaylarina duskun hic cikma girisimi yok :))
sehercim,ni,şan su konuşulunca tamam dedim doğuruyiiiOyyysss maşallah cnm benim yaaa ne tatlı ya ne ballı bu böyle kuş ya kuş aglayacam simcik ..Rabbim analı babalı büyütsün dilerim
Rabbim yardımcın olsun cnm dualarmz seninle
Hadi bakalım cnm sende hayırlı haberler ver bize ins..
Allah yardimcin olsun cnm sağlıkla kucağına al ins ..
Ne güzel cnm seninde az kalmış sağlıkla alırsın ins kucağına..07 de bi tane daha rüzgar pasamiz olacak burdan bi arkadaşmzn
Kız bn burdayım dün girdim bebem bilgede ayın 7 sinde pasasini alicak ins kucağına ..sen Napyn tatlım
Günaydın kızlar kontrole geldim nstye bağlandim. Yalanci sancilardan bıktım. Bakalim kesin tekrar alttan muayene olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?