2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydınlarrrrr.

Günaydın kızlar kontrole geldim nstye bağlandim. Yalanci sancilardan bıktım. Bakalim kesin tekrar alttan muayene olucam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayseem 13gun yazdim ama 11gun sonrasi kiz ayin 14une 11gun varmis

bende sezeryana 20 gün var diyordum bugun baktım 15 gün kalmış :) imdi işim var zaman geçmesin diyorum ya aksine hızlı geçiyor.

memorialda mı kilosunu düşmüş dedi.Allah yardımcın olsun hayırlı habrler alırsın yarın inşllh

ikiside çok güzel

Allah yardımcın olsun senin ve tüm doğum yapacakların.

sabah pc yi merakla açtım erkenden, çok şükür kavuşmuşun dünya tatlısısı kuzuna analı babalı sağlıkla büyüsün inşlh. seninde gözllerin aydın olsun

Kızlar ben.gece gündüz.deniz kenarinda gunesleniyor.gibi.terliyorum. Saç diplerimden sular akıyor resmen benim gibi olan.var mi?

var beim ben çok terleyen biri değilken öğlene kadar su oluyorum resmen

herkesin acı çıtası farklıdır bilemem ama benim acı çıtam çok düşük sanıırm ilki 41. haftada suni sancıyla oldu 2. sezeryan oldum suni sancı korkusuna şimdide sezeryan kısmetse

hayırlısıyla bir atlatsak şu doğumlarıda az acıyla az acıyla inşllh

Kızlar ben.gece gündüz.deniz kenarinda gunesleniyor.gibi.terliyorum. Saç diplerimden sular akıyor resmen benim gibi olan.var mi?

Ben aynen oyleyim. Dus almis gibi surekli sirilsiklam

herkese günaydın, doğum yapanlar varmış bebişlerine allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşaallah. bende yarın saat 11 de sezeryana girecem dualarınızı esirgemeyin. spinal anestezi uygulayacak dr ama ben çok tırsıyorum:18::18::18:

maşallah barekallah tontiş yanak rabbim korusun seni

gözün aydın dilercim

herkese gunaydin:) bugunde bebekli bir gun oldu:)

günaydın herkese maşallah temmuz başında bebişler pıtır pıtır gelecek ama benim minnakım daha küçük temmuz 20 sini bulur inşllah.bende yarın çatı muayenesi olcam

catının dar olması normal doğuma kesin engel mi başka sorun yok sonuçta normal diye ısrar etsem aptallıkmı olur.sezeryan olup bebegimin erken alınmasını istemiyorum.

Son düzenleme:
kızlar doktor 40+5 de suni sancı ile doğum yaptırmak istiyor artık ne yapmayım nst de sancıda çıkıyor ama açılma yok ne yapmalıyım sizce ilk doğumum kafam karışık

Günaydın kızlar kontrole geldim nstye bağlandim. Yalanci sancilardan bıktım. Bakalim kesin tekrar alttan muayene olucam.

günaydınlarrrrr.

hayırlısıyla bir atlatsak şu doğumlarıda az acıyla az acıyla inşllh

Ben aynen oyleyim. Dus almis gibi surekli sirilsiklam

kızlarrr sıcaktan bunalanlar burda da hava gölgede 45 -bendeki 50 derece havale geçiriyom mu neyyy,afedersiniz ama gece uyanıp tüüm çamaşırlarımı değiştiriyom,yatak odasında soğuk buharlı soğutucu olmasına rağmen hem de Allahın izniyle şu dönemlerimizi de atlatalım,ne sunni sancı kalır,ne yalancı sancı inşallah,ben varya yaşıma rağmen hoplayıp zıplayan bir tiptim,parkta yürürken o spor aletlerinin tepesinde dolanırdım,özledim ya,bi de yüzüstü yatakta debelenmeyi

Benimde sezeryan cnm ayin 14unu istiycem bu gittigmde konuscam buarada 38+0 oluyorm yetrr bukadar

Bende mik miki ozledimm :))

Kanala bile.inmemiş benimki daha. Suni.bile alsan bu halde doguramazsin dedi. 41+5 de normal doğum oldu dedi sekreter geçenlerde. 40 dan sonra 2 günde bir çağırıyorum dedi doktor.

Eee ne olacakmis bekleyecekisiniz yani.

Galaxy Note 2

Eee ne olacakmis bekleyecekisiniz yani.

Galaxy Note 2

Bekliycez evet bdt de randevum var haftaya bugün. Cok yoruldum. 3.380 gr olmuş paşam. Böbrekte genişleme.var ama erkek.bebeklerinde olur dedi. Kafası 40 hafta.belki ondan.girememisti kanala dedi cok yoruldum. Kilo almasından kafasının.büyümesinden korkuyorum artik.

Cnm ne korkuyosun büyüsün ne olacak saglikli olsunda.benimkininde kafa 40 haftalik.panik yapma olmadi sezeryani var ne yapcan.alah saglikla nasip etsinde gerisi onemli degil.bi sekilde hepimiz atlaticaz bugünleri.

Galaxy Note 2

doğumu başlatmak için ne yapmam gerekirki yürü diolar duşa gir dediler bunları yapıyom şimdilik başka bilginiz olan varmı kızlar benim bebek kasıklarıma vuruyo tek sancıda cıkıyo nstde

Herkese günaydın. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bende cuma günü için tarih aldım suyumuz azaldığı için riske atmak istemedi doktorumuz. Hepiniz için dua edeceğim. Sizde dualarınızı bizden eksik etmeyin.

Merhabalar Temmuz anneleri.. Bugünlerde doğurdum doğuracağım modundasınız, çoğu işlerinizi hallettiniz ama belki eksik eşyalarınız vardır☺️
2014 Mart doğumlu bir oğlum var. 1 ay içinde Abd'ye yerleşeceğiz ve sadece 3.5 aydır kullandığımız oğlumun eşyalarını elden çıkarmaya karar verdik. Hepsi sıfır gibi ve çok az kullandık. Sepet beşiği kırkımız çıktıktan sonra yatak odasında kullanmaya başladım ve çok rahat ettim. Tiny Love anakucağının kutusu bile duruyor, oğlumu kırkı boyunca bu anakucağında oturma odasında yanımda yatırdım. Sonra da her yerde kullandık ve müzikli aparatı çok güzel oyalıyor o oynarken ben de işlerimi yapabiliyorum. Ankara'da ikamet ediyorum. İlgilenenlerle fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim☺️☺️

Gecen sene bende temmuzda dogum yapmistim kizimi.
zaman nekadarda cabuk geciyor. okadar cabuk gecmiski yine hamileyim:)
tebessumle hatirliyorum karnim burnumdaki hallerimi. cookkk kolay bir dogumum oldu.
zaten olmasa tekrar cesaret edemezdim heralde hamilelige. 5 dakikada dogurmustum sukurler olsun.
Allah hepinize kolay hayirli basarili dogumlar nasip etsin. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…