Günaydın kızlar kontrole geldim nstye bağlandim. Yalanci sancilardan bıktım. Bakalim kesin tekrar alttan muayene olucam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayseem 13gun yazdim ama 11gun sonrasi kiz ayin 14une 11gun varmis
hanımlar.. bu gün dr gittim dr.un tatil dönüşüydü o kadar kalabalıktı ki 2 gittiğim yere 5.30 da zor girdim ayaklarım davul gibi oldu ... bebeğin kilosuna 2 hafta evvel 2.700 demişti bu hafta 2.640 gelişmemiş dedi radyoloğa gönderdi yarın sabah bakalım sorun neymiş kordon da dlaşmış olabilir dedi korkuttu beni bende oradan çıkıp doğru diğer Dr.uma memoriale gittim nst soncuna baktı sorun yok yarın hemen detaylı ultrason çekilecek ve aciliyet varsa doğuma alacaklarmışdua edin lütfen...
Eki Görüntüle 1174865
bu arada artık şakası kalmadı yarın bile alabilirler küçük cadımı.. hemen, eksik olan yaptığım bebek şekerlerinin etiketlerini hazırladım yarın eşim bi matbaadan felan bastırır artık.. ve çok düşündüm netten bulduğum bir söz vardı "bir dilek tuttuk, ve sen gerçek oldun" diye bunu yazacaktım ama birden aklıma bu geldi sizce nasıl olmuş..
Gunaydin kizlar saat 11 de yatisim yapilacak sezeryanla bebisime kavuscam hayirlisiyla dualarinizi esirgemeyin allah evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Kizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
Kızlar ben.gece gündüz.deniz kenarinda gunesleniyor.gibi.terliyorum. Saç diplerimden sular akıyor resmen benim gibi olan.var mi?
Canım suni sancı alma bebekde sorun yoksa sezaryen ameliyat zaten sağlık sorunu yoksa onu hiç tavsiye etmem geç döllenmiş olabilir 42ye kadar beklemek normal bence benim ikinci bebeğim birinci 40+2de suni sancı ile doğum yaptım çok zor bi sancı normal sancıya göre daha sık geliyor hiç tavsiye etmem
Kızlar ben.gece gündüz.deniz kenarinda gunesleniyor.gibi.terliyorum. Saç diplerimden sular akıyor resmen benim gibi olan.var mi?
Kizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
Günaydın kızlar kontrole geldim nstye bağlandim. Yalanci sancilardan bıktım. Bakalim kesin tekrar alttan muayene olucam.
aynen canım benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor ama başka biryerim ağrımıyor sancılarda çıkıyor açılma yok ama cuma bidaha gitcem doktora 40 haftalık olcaz açılma varmı die bakcak yoksa suni sancı dio doktor bekleyeyimmi suni sancı alayımmı bilmiyorum kafam karıştı suni sancıyıda 40+5 de vercek o zaman gelir inşallah
günaydınlarrrrr.
hayırlısıyla bir atlatsak şu doğumlarıda az acıyla az acıyla inşllh
Ben aynen oyleyim. Dus almis gibi surekli sirilsiklam
kızlarrr sıcaktan bunalanlar burda da hava gölgede 45 -bendeki 50 dereceherkese günaydın, doğum yapanlar varmış bebişlerine allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşaallah. bende yarın saat 11 de sezeryana girecem dualarınızı esirgemeyin. spinal anestezi uygulayacak dr ama ben çok tırsıyorum:18::18::18:
günaydınlarrrrr.
bende sezeryana 20 gün var diyordum bugun baktım 15 gün kalmış :) imdi işim var zaman geçmesin diyorum ya aksine hızlı geçiyor.
memorialda mı kilosunu düşmüş dedi.Allah yardımcın olsun hayırlı habrler alırsın yarın inşllh
ikiside çok güzel
Allah yardımcın olsun senin ve tüm doğum yapacakların.
sabah pc yi merakla açtım erkenden, çok şükür kavuşmuşun dünya tatlısısı kuzuna analı babalı sağlıkla büyüsün inşlh. seninde gözllerin aydın olsun
var beim ben çok terleyen biri değilken öğlene kadar su oluyorum resmen
herkesin acı çıtası farklıdır bilemem ama benim acı çıtam çok düşük sanıırm ilki 41. haftada suni sancıyla oldu 2. sezeryan oldum suni sancı korkusuna şimdide sezeryan kısmetse
hayırlısıyla bir atlatsak şu doğumlarıda az acıyla az acıyla inşllh
kızlarrr sıcaktan bunalanlar burda da hava gölgede 45 -bendeki 50 derecehavale geçiriyom mu neyyy,afedersiniz ama gece uyanıp tüüm çamaşırlarımı değiştiriyom,yatak odasında soğuk buharlı soğutucu olmasına rağmen hem de Allahın izniyle şu dönemlerimizi de atlatalım,ne sunni sancı kalır,ne yalancı sancı inşallah,ben varya yaşıma rağmen hoplayıp zıplayan bir tiptim,parkta yürürken o spor aletlerinin tepesinde dolanırdım,özledim ya,bi de yüzüstü yatakta debelenmeyi
HEEE bi de o var de miiiiBende mik miki ozledimm :))
aynen canım benimde kasıklarımda çok ağrı oluyor ama başka biryerim ağrımıyor sancılarda çıkıyor açılma yok ama cuma bidaha gitcem doktora 40 haftalık olcaz açılma varmı die bakcak yoksa suni sancı dio doktor bekleyeyimmi suni sancı alayımmı bilmiyorum kafam karıştı suni sancıyıda 40+5 de vercek o zaman gelir inşallah
Kanala bile.inmemiş benimki daha. Suni.bile alsan bu halde doguramazsin dedi. 41+5 de normal doğum oldu dedi sekreter geçenlerde. 40 dan sonra 2 günde bir çağırıyorum dedi doktor.
Eee ne olacakmis bekleyecekisiniz yani.
Galaxy Note 2
Bekliycez evet bdt de randevum var haftaya bugün. Cok yoruldum. 3.380 gr olmuş paşam. Böbrekte genişleme.var ama erkek.bebeklerinde olur dedi. Kafası 40 hafta.belki ondan.girememisti kanala dedi cok yoruldum. Kilo almasından kafasının.büyümesinden korkuyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?