Herkese günaydın. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bende cuma günü için tarih aldım suyumuz azaldığı için riske atmak istemedi doktorumuz. Hepiniz için dua edeceğim. Sizde dualarınızı bizden eksik etmeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bekliycez evet bdt de randevum var haftaya bugün. Cok yoruldum. 3.380 gr olmuş paşam. Böbrekte genişleme.var ama erkek.bebeklerinde olur dedi. Kafası 40 hafta.belki ondan.girememisti kanala dedi cok yoruldum. Kilo almasından kafasının.büyümesinden korkuyorum artik.
herkese günaydın, doğum yapanlar varmış bebişlerine allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşaallah. bende yarın saat 11 de sezeryana girecem dualarınızı esirgemeyin. spinal anestezi uygulayacak dr ama ben çok tırsıyorum:18::18::18:
Insallah normal dogum yaparsin cok azimlisin allah yardimcin olsn...ama eger aksi bisey olursada sezrryn olursan uzulme demekki kadrrinde bu varmis deyip gec..
Ahşap sepet beşik, babyhope şifonyer, tiny love anakucağı oto tipi anakucağı
Kızlar bizim doktorun hemşiresi anlattı sezaryen olacak bir doğumda adam illa tutturmuş 19 Temmuz da doğsun diye nedeni de 19.07 olacak doğum tarihi yani Fenerbahçe , benim eşime de denk etti haliyle biz de galatasaraylıyız 19 unda doğurma sakın diyor
oyyy dilerrr ne tatli ya bu oglusssss duduslara bakkk heleee yeyim yeyim.... Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omur versin sanada çok geçmiş olsunKizlar temmuzun ilk bebisi olan oglusum kagan 20:10 da spinal sezeryanla dogdu..su an uyuyor yanimda Allahim herkese nasip etsin saglikla ucuyorum su an agrim var ama mutlulugun onune gecemiyor detaylari sonra yazarim oglusuma masallah diyin teyzelerrrr...
Kızlar bizim doktorun hemşiresi anlattı sezaryen olacak bir doğumda adam illa tutturmuş 19 Temmuz da doğsun diye nedeni de 19.07 olacak doğum tarihi yani Fenerbahçe , benim eşime de denk etti haliyle biz de galatasaraylıyız 19 unda doğurma sakın diyor
Kaderimizde sezeryan varmis :) ztn normal doguramazdim ben
Galaxy Note 2
bence de çok güzel fikir
bence de çok güzel fikiresime söylesem 19una kadar dogurtmaz beni fanatik beyfendi
Ebruuuu bugun sonnn
canım merhaba artık bende bittim üstümde bi ağırlık var maraşa da çok sıcak haftaya ben de dr umdan gün alcam sezeryan için bende 38+5 de bitirmek istiyorum dayanamıyorum artık...Benimde sezeryan cnm ayin 14unu istiycem bu gittigmde konuscam buarada 38+0 oluyorm yetrr bukadar
doğumu başlatmak için ne yapmam gerekirki yürü diolar duşa gir dediler bunları yapıyom şimdilik başka bilginiz olan varmı kızlar benim bebek kasıklarıma vuruyo tek sancıda cıkıyo nstde
Bende ondan duramiyorum ya ztn :) lan hala yavuz selimi göremedim ben
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?