2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın inş. Doğum yapan tüm arkadaşlara da Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

Insallah normal dogum yaparsin cok azimlisin allah yardimcin olsn...ama eger aksi bisey olursada sezrryn olursan uzulme demekki kadrrinde bu varmis deyip gec..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkma 9aylik mucizen geliyor gule oynaya gir cik neden korkuyosunki ohh bebegine kavuscaksin hamilelik seruveni bitecek annelik basliycak hayatin cok daha guzelleseck

Insallah normal dogum yaparsin cok azimlisin allah yardimcin olsn...ama eger aksi bisey olursada sezrryn olursan uzulme demekki kadrrinde bu varmis deyip gec..

Kaderimizde sezeryan varmis :) ztn normal doguramazdim ben

Galaxy Note 2

Kızlar bisey sorucam su an 39. Haftadayım geçen hafta doktor 1 cm açılma var kanalda inmiş bebek çok yakında doğum başlayacak demişti nerdeyse 10 gün oldu bende tik yok bi kaç gün öncesinde kadar açıklık artmamıştı bugün kontrol var sizce 2-3 cm olmuşsa suni verip başlatır mı yoksa eve gönderip bi öncekiler gibi sancıyı mı bekle der?

Kızlar bizim doktorun hemşiresi anlattı sezaryen olacak bir doğumda adam illa tutturmuş 19 Temmuz da doğsun diye nedeni de 19.07 olacak doğum tarihi yani Fenerbahçe , benim eşime de denk etti haliyle biz de galatasaraylıyız 19 unda doğurma sakın diyor

Ahşap sepet beşik, babyhope şifonyer, tiny love anakucağı oto tipi anakucağı

Eklentiler

• $image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
Dünyaya gelen bebişlerimiz hoş gelmiş :) Sağlıkla büyütün inşallahhh
Darısı benim gibi bekleyen temmuz annelerinin başına.

Benim eşim de 19.07 de doğur diyodu ilk başlarda :) ama bebeğim beklemeyecek o kadar :44:

oyyy dilerrr ne tatli ya bu oglusssss duduslara bakkk heleee yeyim yeyim.... Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omur versin sanada çok geçmiş olsun

Ayyy simdi bende esime soyledim neguzel fikir oyle ayarlayalim dedi :))

Benimde sezeryan cnm ayin 14unu istiycem bu gittigmde konuscam buarada 38+0 oluyorm yetrr bukadar

canım merhaba artık bende bittim üstümde bi ağırlık var maraşa da çok sıcak haftaya ben de dr umdan gün alcam sezeryan için bende 38+5 de bitirmek istiyorum dayanamıyorum artık...
doğumu başlatmak için ne yapmam gerekirki yürü diolar duşa gir dediler bunları yapıyom şimdilik başka bilginiz olan varmı kızlar benim bebek kasıklarıma vuruyo tek sancıda cıkıyo nstde

canım hurma da ye o da direk sancıya etkisi var hem doğğumuda kolaylaştırıyor...sağlıkla doğum yap inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…