- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
canım merhaba artık bende bittim üstümde bi ağırlık var maraşa da çok sıcak haftaya ben de dr umdan gün alcam sezeryan için bende 38+5 de bitirmek istiyorum dayanamıyorum artık...
canım hurma da ye o da direk sancıya etkisi var hem doğğumuda kolaylaştırıyor...sağlıkla doğum yap inşallah..
Zeynep senin neden sezeryan oluyo canim
Arkadaslik istegimi kabul et
Zeynep senin neden sezeryan oluyo canim
benim sipa beklemez o günü beb dayanirimda
dileer canim benim masallahhh size.... Darisi bize insssssKizlar tek tek alintilayamadim ama hrpinize cok tsk ediyorm darisi sizlere ins. Saglikla alin yavrularinizi kucaginiza...cok baska bir duygu..az evvel hemsire asi yapti oglum agladi ben agladim:'(
Bu aksm ins cikicaz evimize gidicez ve 3 kisilik hayatimiza baslicaz...dogum yapan yok sanirim aklimda sizde...gelirim gene opuyorm sizleri
Kizlar tek tek alintilayamadim ama hrpinize cok tsk ediyorm darisi sizlere ins. Saglikla alin yavrularinizi kucaginiza...cok baska bir duygu..az evvel hemsire asi yapti oglum agladi ben agladim:'(
Bu aksm ins cikicaz evimize gidicez ve 3 kisilik hayatimiza baslicaz...dogum yapan yok sanirim aklimda sizde...gelirim gene opuyorm sizleri
canım merhaba artık bende bittim üstümde bi ağırlık var maraşa da çok sıcak haftaya ben de dr umdan gün alcam sezeryan için bende 38+5 de bitirmek istiyorum dayanamıyorum artık...
canım hurma da ye o da direk sancıya etkisi var hem doğğumuda kolaylaştırıyor...sağlıkla doğum yap inşallah..
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın inş. Doğum yapan tüm arkadaşlara da Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
oyyy dilerrr ne tatli ya bu oglusssss duduslara bakkk heleee yeyim yeyim.... Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omur versin sanada çok geçmiş olsun
Ayyy simdi bende esime soyledim neguzel fikir oyle ayarlayalim dedi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Duramiyoruuuuuummmmm
Galaxy Note 2
Ebruuuu bugun sonnn
Kizlar tek tek alintilayamadim ama hrpinize cok tsk ediyorm darisi sizlere ins. Saglikla alin yavrularinizi kucaginiza...cok baska bir duygu..az evvel hemsire asi yapti oglum agladi ben agladim:'(
kızlarr bakıom da kalanlar doğum tarihleri hep birbirine yakın,ya hep beraber pırt diye gelceek inşallah bebişler,bu arada normal doğum düşünen,isteyenler var bizi de yüreklendirin az noluuurrr :18: doğum yapanlara maşallah,yarın yapacak olanlarDileerrr bende yarin insallah.dua et lutfen.
Galaxy Note 2
bende normal pirtlatmak istiommmmm
kissss ebruuu nasil vakit gecirion saniyeleer gecmeeezzKizlar tek tek alintilayamadim ama hrpinize cok tsk ediyorm darisi sizlere ins. Saglikla alin yavrularinizi kucaginiza...cok baska bir duygu..az evvel hemsire asi yapti oglum agladi ben agladim:'(
Dileerrr bende yarin insallah.dua et lutfen.
Galaxy Note 2
Cnm ne korkuyosun büyüsün ne olacak saglikli olsunda.benimkininde kafa 40 haftalik.panik yapma olmadi sezeryani var ne yapcan.alah saglikla nasip etsinde gerisi onemli degil.bi sekilde hepimiz atlaticaz bugünleri.
Galaxy Note 2
tabi ya Allahın izniyle doğururuz beyaaa,birbirimize cesaret vercez bundan gayri,dr yeteneğine bağlı diyo,doğru egzersiz,nefes ve ıkınma diyolar,netten bak sende videolara doğuma yardımcı hareketlere canmbende normal pirtlatmak istiommmmm
yaa video izlemeye baslayinca sezeryan dogumlara gidio elimmm :18:
canım benimki kendi isteğim ondan tabi arada normal doğum yapmazsam bi de daha doğum pozisyonu almamış son haftaya kadar alır diolar ama dayanamıyorum...bi de dün dr korkuttu protein yükselmesi çıkmış haberleri yok bi hafta öle gezmişim dün gittiğimde dr yeni farketti eski tahlillere bakerken sora hemen tahlil istedi bu defa da neğatif çıktı...böle ikilemde kaldım işte gebelik zehirlenmesi nedeniymiş protein yükselmesi..bu arada meleğin nasıl alışabildin mi ay ne masumdur şimdi..sağlıkla büyüt inşallah..
canım benimki kendi isteğim ondan tabi arada normal doğum yapmazsam bi de daha doğum pozisyonu almamış son haftaya kadar alır diolar ama dayanamıyorum...bi de dün dr korkuttu protein yükselmesi çıkmış haberleri yok bi hafta öle gezmişim dün gittiğimde dr yeni farketti eski tahlillere bakerken sora hemen tahlil istedi bu defa da neğatif çıktı...böle ikilemde kaldım işte gebelik zehirlenmesi nedeniymiş protein yükselmesi..bu arada meleğin nasıl alışabildin mi ay ne masumdur şimdi..sağlıkla büyüt inşallah..
tabi ya Allahın izniyle doğururuz beyaaa,birbirimize cesaret vercez bundan gayri,dr yeteneğine bağlı diyo,doğru egzersiz,nefes ve ıkınma diyolar,netten bak sende videolara doğuma yardımcı hareketlere canm
yaa video izlemeye baslayinca sezeryan dogumlara gidio elimmm :18:
Kizlar insallah normal dogurursunuz ;( bastan beri hep normal istedim ama olmadi..Sezeryan olmaktan korkuyorum ben :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzum benim normal istememin tek sebebi evde bize yardimci olacak bakacak kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?