- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
kuzum benim normal istememin tek sebebi evde bize yardimci olacak bakacak kimse yokbide ramazan olunca....
esim yogun izin vermiolar falan amannn
esim yogun izin vermiolar falan amannnins hemen toparlanir bebegime evime yetebilirim
BACILARIM cümleten günaydınnndoğum yapanlara maşallah yatışı yapılacak olanlara,bekleyenlere Rabbim yardım etsin güzel haberler bekliyoz burda daaa
Oyyysss maşallah cnm benim yaaa ne tatlı ya ne ballı bu böyle kuş ya kuş aglayacam simcik ..Rabbim analı babalı büyütsün dilerim
Rabbim yardımcın olsun cnm dualarmz seninle
Hadi bakalım cnm sende hayırlı haberler ver bize ins..
Allah yardimcin olsun cnm sağlıkla kucağına al ins ..
Ne güzel cnm seninde az kalmış sağlıkla alırsın ins kucağına..07 de bi tane daha rüzgar pasamiz olacak burdan bi arkadaşmzn
Kız bn burdayım dün girdim bebem bilgede ayın 7 sinde pasasini alicak ins kucağına ..sen Napyn tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanımlar yarın sabah 6 da hastane ye yatış oluyor saat 8 de alınacak benmişgünaydınlarrrrr.
bende sezeryana 20 gün var diyordum bugun baktım 15 gün kalmış :) imdi işim var zaman geçmesin diyorum ya aksine hızlı geçiyor.
memorialda mı kilosunu düşmüş dedi.Allah yardımcın olsun hayırlı habrler alırsın yarın inşllh
ikiside çok güzel
Allah yardımcın olsun senin ve tüm doğum yapacakların.
sabah pc yi merakla açtım erkenden, çok şükür kavuşmuşun dünya tatlısısı kuzuna analı babalı sağlıkla büyüsün inşlh. seninde gözllerin aydın olsun
var beim ben çok terleyen biri değilken öğlene kadar su oluyorum resmen
herkesin acı çıtası farklıdır bilemem ama benim acı çıtam çok düşük sanıırm ilki 41. haftada suni sancıyla oldu 2. sezeryan oldum suni sancı korkusuna şimdide sezeryan kısmetse
hayırlısıyla bir atlatsak şu doğumlarıda az acıyla az acıyla inşllh
dogum izni belki iki gun oda hastanede gecer zaten canim... Annem gelemicek bazi sebeplerden dolayi eltim gelmemesi gelmesinden daha hayırlı ... Elbet ugrayan olacak ama yardimci olarak kimse yokesim yogun izin vermiolar falan amannnins hemen toparlanir bebegime evime yetebilirim
Dogum izni de mi yok cnim.ya da ne biliyim annen eltin vs gelsin en azindan 4-5 gun.. Normal de olsa ilk gunler ihtiyacin olur
hiç bi fikrim yok canım..güle güle kavuş yawruna
deli kız egzersiz videolarına bak geç,tam şehir efsanelerine dönüyo doğum hikayeleri,geçen bi arkadaşım doğum yaptı,kaç kg dedim 3 civarı ama biraz zor falan dedi,ayıptır demesi sistemden baktım,3800 doğmuş bebişi ,nazardan çekindi sölemedi sanırım ama foto koymuş nete nazardan korkmamış,Rabbim yardım eder inşallah ,güçlü bebek de anneye yardım eder diyolar doğumda...yaa video izlemeye baslayinca sezeryan dogumlara gidio elimmm :18:
doğumu başlatmak için ne yapmam gerekirki yürü diolar duşa gir dediler bunları yapıyom şimdilik başka bilginiz olan varmı kızlar benim bebek kasıklarıma vuruyo tek sancıda cıkıyo nstde
Herkese günaydın. Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bende cuma günü için tarih aldım suyumuz azaldığı için riske atmak istemedi doktorumuz. Hepiniz için dua edeceğim. Sizde dualarınızı bizden eksik etmeyin.
Benimde sezeryan cnm ayin 14unu istiycem bu gittigmde konuscam buarada 38+0 oluyorm yetrr bukadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE/]
15 gün önce doktorum 17 mi 18 mi birini seç demişti bu cumartesi anestesizi dr görüştüreecek bakalım ben 18 i diyeceğim cuma ya denk gelsin diye pazar günüde çıkışım olur kısmetse. ters giden bişeyler olmazsa inşllh herşey kolaylıkla sağlıkla atlatırız
Kaderimizde sezeryan varmis :) ztn normal doguramazdim ben
Galaxy Note 2
aynen aynen bende
Kızlar bizim doktorun hemşiresi anlattı sezaryen olacak bir doğumda adam illa tutturmuş 19 Temmuz da doğsun diye nedeni de 19.07 olacak doğum tarihi yani Fenerbahçe , benim eşime de denk etti haliyle biz de galatasaraylıyız 19 unda doğurma sakın diyor
bizimki çok şükür takım tutmuyor
Aaa bu arada benim hamilelik takvimim kalkmisss:124:
darısı bizimkinin başına
Hanımlar yarın sabah 6 da hastane ye yatış oluyor saat 8 de alınacak benmişgenel mi spinal mi epidural mi bilemedim napcam akıl verin
aaa karar ver artık bence :)
Allah yardımcın olsun. az kalmış seninde saatler artık.
dogum izni belki iki gun oda hastanede gecer zaten canim... Annem gelemicek bazi sebeplerden dolayi eltim gelmemesi gelmesinden daha hayırlı ... Elbet ugrayan olacak ama yardimci olarak kimse yokhayirlisi bakalim
kuzum korkma benimde kimsem gelemiyecek 5 çocukla evi taşıyorum üstelik dua ediyorum sezeryanıma kadar gelmesin bebişte yarın eşyalar gidecek yerleştireyim doğumuma rahatla gdym die. benim ne taşınmada ne doğum öncesi ne sonrası kimse olmadı olmucak. hep üzülüyordum nasıl olcak die çok şükür boşa üzülmüşüm bu safhaya geldik sonrasınında üstesinden geliriz inşlh.
bu arada herkes doğumu için dua ister bende siz değerli arkadaşlarımdan yarınki taşınmam için dua istiyorum birde bebeğim sezeryana kdr gelmeye kalkışmaması için dua istiyorum
Amin canım teşekkür ederimbir bebişimiz daha doğmuş hayırlı uğurlu olsun canım çok şükür atlattın darısı bizlere inş...haziran bebişi oldu o zaman seninki:))
maşallah kızına
Suyu azdı demistim ya suni ile yaptım. Suni takilmadan epidural i taktirdim kasilmalardan doğru duramam diye sonra suni verdiler hemen iki gibi sancı çekmeye başladım açıklık 2cm di zaten 4bucuk gibi 4cm oldu hemen anestezi aldım su kesemi patlattilar patlar patlamaz acilmam ve sancilarim arttı. 18.45te kizim dünyaya geldi. Ilk kizim da epiduraldi ama bu daha farkliydi ağrı yoktu ama sanciyi hissettim.dr.um 8cm de doguma aldi ikinmayla in oluyor beklemeyelim diye.distan iki dikisim var.ilk gunden ayaklandım anestezidwn de etkilenmedim çok şükür hamd olsun . Allah hepinizi kurtarsin inşallahayrıca sanada maşallah normal doğum olmuş ayrıntıları merakla bekliyoruz canım nasıl oldu nasıl gelişti daha dün konuşuyorduk doğuramadım diye şükür normal doğumla gelmiş kuzucuğun...
Amin teşekkür ederim evet kilosu da iyi annem geldi diyor ki swkwr kullanmazsin ekmek yemezsin bu bebeyenasil kilo aldirdin:)Allah ailecek sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin.. imza bandında ortalama ağırlık 3200 yazıo sen 3190 doğurmuşsun. gelişimi de idealmiş. Darısı başımıza...
Amin canım inşallah sen de kolay bir doğum geçirirsin. Allah senin hayatını bir yönden zorlastirirken diğer yandan kolaylastirir inşallah.Hayırlı olsun canım. Allah anali babalı.büyütmeyi.nasip etsin.
Cok sukur canim ahanda bitti gozunde buyuttugun gibi zor degil aslinda ins biz de kurtuluruz bir avazda:)
allah razı olsun canım. Allah senin dw yardimcin olsunherkese günaydın, doğum yapanlar varmış bebişlerine allah sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inşaallah. bende yarın saat 11 de sezeryana girecem dualarınızı esirgemeyin. spinal anestezi uygulayacak dr ama ben çok tırsıyorum:18::18::18:
gunde 10hurma ye canım. Allahdoğumu başlatmak için ne yapmam gerekirki yürü diolar duşa gir dediler bunları yapıyom şimdilik başka bilginiz olan varmı kızlar benim bebek kasıklarıma vuruyo tek sancıda cıkıyo nstde
benim de kimsem yoktu gelecek annem de naz yapiyordu istemiyorum gelmeyin dedim öyle olunca annem geldi sagolsun normal olursa zaten bebegine kendin bakarsin ev de kirlenmwz çok ben dogumdan once iki cesit yemek corba atmistim sicak sicak kavanozlayip dolaba koymustum onları yiyoruz az da olsa islerimi yapiyorum.annem de şaşırdı ben bir hafta kendime gwlemezdim sen iyisin diye.kuzum benim normal istememin tek sebebi evde bize yardimci olacak bakacak kimse yokbide ramazan olunca....
Esin devlette özelde nerede bilmiyorum ama babaların da doğum izni var araştırın .Inşallah korkma bak bwnim de kimsem olmayacaktı annem son anda geldi .bir yondwn sıkıntı olunca doğum konusinda Allah yardım ediyor.esim yogun izin vermiolar falan amannnins hemen toparlanir bebegime evime yetebilirim
kızlarr bakıom da kalanlar doğum tarihleri hep birbirine yakın,ya hep beraber pırt diye gelceek inşallah bebişler,bu arada normal doğum düşünen,isteyenler var bizi de yüreklendirin az noluuurrr :18: doğum yapanlara maşallah,yarın yapacak olanlarEBRULİMAVİ güzel haberlerini bekliyoz canım,darısı bizlere inşallah
Hanımlar yarın sabah 6 da hastane ye yatış oluyor saat 8 de alınacak benmişgenel mi spinal mi epidural mi bilemedim napcam akıl verin
ins canim ins...arkinada masallahh heee ... Esim ssk özel sektörde çalışiyor ama bunlarin kendi kuralları var işte... Gecen birinin eşi doğum izni diye 3 gün kullanmış senin doğum iznin yok yıllık izninden düştuk bunu demişler.....
rabbim senin de yardımcın olsun canım benim
yok canım öle bişey çakallar bunlar be,ne diyim Allah vicdan versinins canim ins...arkinada masallahh heee ... Esim ssk özel sektörde çalışiyor ama bunlarin kendi kuralları var işte... Gecen birinin eşi doğum izni diye 3 gün kullanmış senin doğum iznin yok yıllık izninden düştuk bunu demişler.....
hemde ne cakallarr sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?