2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
BACILARIM cümleten günaydınnn doğum yapanlara maşallah yatışı yapılacak olanlara,bekleyenlere Rabbim yardım etsin güzel haberler bekliyoz burda daaa

Hanımlar yarın sabah 6 da hastane ye yatış oluyor saat 8 de alınacak benmiş genel mi spinal mi epidural mi bilemedim napcam akıl verin

dogum izni belki iki gun oda hastanede gecer zaten canim... Annem gelemicek bazi sebeplerden dolayi eltim gelmemesi gelmesinden daha hayırlı ... Elbet ugrayan olacak ama yardimci olarak kimse yok hayirlisi bakalim

yaa video izlemeye baslayinca sezeryan dogumlara gidio elimmm :18:
deli kız egzersiz videolarına bak geç,tam şehir efsanelerine dönüyo doğum hikayeleri,geçen bi arkadaşım doğum yaptı,kaç kg dedim 3 civarı ama biraz zor falan dedi,ayıptır demesi sistemden baktım,3800 doğmuş bebişi ,nazardan çekindi sölemedi sanırım ama foto koymuş nete nazardan korkmamış,Rabbim yardım eder inşallah ,güçlü bebek de anneye yardım eder diyolar doğumda...
AYRICAAA eşin ssk lı ise 3 gün izni var canım

Son düzenleme:
doğumu başlatmak için ne yapmam gerekirki yürü diolar duşa gir dediler bunları yapıyom şimdilik başka bilginiz olan varmı kızlar benim bebek kasıklarıma vuruyo tek sancıda cıkıyo nstde

inşllh başlar biran önce soluna yat diyor doktorlar genelde birde sık ılık duş ben başka bişey bilmiyorum

çok şükür bak seninde bebeğine kavuşmana az kalmış rabbim kolaylık versin inşllh

selam kızlar doğuma gidecek arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun sağ salim kurtulursunuz inş.sıra bize geliyor az kaldı inş.
bende normal istiyorum haydin kızlar aksilik sıkıntı yoksa normal doğum yapalım:))
son 13 gün kaldı

bir bebişimiz daha doğmuş hayırlı uğurlu olsun canım çok şükür atlattın darısı bizlere inş...haziran bebişi oldu o zaman seninki:))
maşallah kızına
Amin canım teşekkür ederim
ayrıca sanada maşallah normal doğum olmuş ayrıntıları merakla bekliyoruz canım nasıl oldu nasıl gelişti daha dün konuşuyorduk doğuramadım diye şükür normal doğumla gelmiş kuzucuğun...
Suyu azdı demistim ya suni ile yaptım. Suni takilmadan epidural i taktirdim kasilmalardan doğru duramam diye sonra suni verdiler hemen iki gibi sancı çekmeye başladım açıklık 2cm di zaten 4bucuk gibi 4cm oldu hemen anestezi aldım su kesemi patlattilar patlar patlamaz acilmam ve sancilarim arttı. 18.45te kizim dünyaya geldi. Ilk kizim da epiduraldi ama bu daha farkliydi ağrı yoktu ama sanciyi hissettim.dr.um 8cm de doguma aldi ikinmayla in oluyor beklemeyelim diye.distan iki dikisim var.ilk gunden ayaklandım anestezidwn de etkilenmedim çok şükür hamd olsun . Allah hepinizi kurtarsin inşallah
Allah ailecek sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin.. imza bandında ortalama ağırlık 3200 yazıo sen 3190 doğurmuşsun. gelişimi de idealmiş. Darısı başımıza...
Amin teşekkür ederim evet kilosu da iyi annem geldi diyor ki swkwr kullanmazsin ekmek yemezsin bu bebeyenasil kilo aldirdin:)
Hayırlı olsun canım. Allah anali babalı.büyütmeyi.nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım inşallah sen de kolay bir doğum geçirirsin. Allah senin hayatını bir yönden zorlastirirken diğer yandan kolaylastirir inşallah.

Cok sukur canim ahanda bitti gozunde buyuttugun gibi zor degil aslinda ins biz de kurtuluruz bir avazda:)

Evet çok şükür sancılar biraz zorlasa da doğar doğmaz bebeği verin dedim hemen onlugu cikarip gogsume yatirdilar maşallah çok güzel size de tavsiye ederim normal olunca kesinlikle dogar dogmaz bebegi alin gogsunuze.

allah razı olsun canım. Allah senin dw yardimcin olsun

doğumu başlatmak için ne yapmam gerekirki yürü diolar duşa gir dediler bunları yapıyom şimdilik başka bilginiz olan varmı kızlar benim bebek kasıklarıma vuruyo tek sancıda cıkıyo nstde
gunde 10hurma ye canım. Allah

kuzum benim normal istememin tek sebebi evde bize yardimci olacak bakacak kimse yok bide ramazan olunca....
benim de kimsem yoktu gelecek annem de naz yapiyordu istemiyorum gelmeyin dedim öyle olunca annem geldi sagolsun normal olursa zaten bebegine kendin bakarsin ev de kirlenmwz çok ben dogumdan once iki cesit yemek corba atmistim sicak sicak kavanozlayip dolaba koymustum onları yiyoruz az da olsa islerimi yapiyorum.annem de şaşırdı ben bir hafta kendime gwlemezdim sen iyisin diye.

esim yogun izin vermiolar falan amannn ins hemen toparlanir bebegime evime yetebilirim
Esin devlette özelde nerede bilmiyorum ama babaların da doğum izni var araştırın .Inşallah korkma bak bwnim de kimsem olmayacaktı annem son anda geldi .bir yondwn sıkıntı olunca doğum konusinda Allah yardım ediyor.

Cnm benim sagolasin kendime gelir gelmez yazarim buraya.dua ederim hepinize.banada dua edin.

Galaxy Note 2

Hanımlar yarın sabah 6 da hastane ye yatış oluyor saat 8 de alınacak benmiş genel mi spinal mi epidural mi bilemedim napcam akıl verin

Cnm benimde 8 de yatisim yarin.buyuk ihtimal ogleden once alinacak.hakkimizda hayirlisi insallah sag salim kavusuruz.

Galaxy Note 2

Slm kızlar 😊 kızımla büyüyoruz annelik çok meşakatliymiş korkuyorum sürekli nişi olacak die dün ateş ve sonrasında sıtma tuttu göğüsler yara ama varlığı gülüşü yetiyor Rabbim kalan arkadaşları da kurtarsın TEz
zamanda

yok canım öle bişey çakallar bunlar be,ne diyim Allah vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…