2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaşlar ; merhabalar; çatı/pelvik muayene yaptıranınız var mı..çok korkuyorum ben..ypatırmasak olmaz mı.. Henüz doktorumla bu konuyu konuşmadık...

Cnm seni lohusa sitmasi tutmus aynisini bende yasadim inanki dogumdan dha zor oluyor gecms olsn kizina mis mis kokla bizim yerimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yavrm gelde ayrintilari anlat bizeee

Kızlar slm göğsümün ucu yok bebis ememiyo göğüs kalkanı mi almam gerek rahat tutması icin bilemedim hiç ona göre gidip alicam

Aventin göğüs ucu cikaricisi var ilk dogumumda çok işime yaramıştı yara olursa silikon göğüs ucu ise yariyor göğüs kalkanı da yaranın hızlı iyilesmesi için göguse krwm sürdükten sonra hızlı iyilesmesiji sağlıyor

Benimde ucu yok yaaa.hangisini almak gerek anlayamadim.

Galaxy Note 2

hiç bi fikrim yok canım..güle güle kavuş yawruna

Cnm benimde 8 de yatisim yarin.buyuk ihtimal ogleden once alinacak.hakkimizda hayirlisi insallah sag salim kavusuruz.

Galaxy Note 2

ahh senin de mi yarın :) nasıl hissediyorsun kendini peki bende hiç heyecan yoktu ama şimdi garip bi hal içindeyim ayrıca nasıl bi narkoz alıcaksın?

ahh senin de mi yarın :) nasıl hissediyorsun kendini peki bende hiç heyecan yoktu ama şimdi garip bi hal içindeyim ayrıca nasıl bi narkoz alıcaksın?

Evt cnm yarin.ben cok panigim ya heycan benim ikinci adim gibi kendimi dizginliyorum ama icim fena oluyo sanki böyle bayilacak gibi hissediyorum.spinal olmak istiyorum ki kararimda o yönde ama işte bu panik yuzunden korkum var.ama son ana kadar spinal diyorum ben. Peki sen?

Galaxy Note 2

Kizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha

Selam hicrancım nasılsın nasıl gidiyor doğum ne zaman canım internetim yoktu giremedim ama aklım sendeydı hep nasılsın ???

Kizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha

Allah amalı babası sağlıklı büyütmek nasip etsin canım. Bu. Mübarek ayda emzirirsin sakın kafana takma canım herşey zamanla oluyor yeterli stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…