Slm kızlar 😊 kızımla büyüyoruz annelik çok meşakatliymiş korkuyorum sürekli nişi olacak die dün ateş ve sonrasında sıtma tuttu göğüsler yara ama varlığı gülüşü yetiyor Rabbim kalan arkadaşları da kurtarsın TEz
zamanda
yok canım öle bişey çakallar bunlar be,ne diyim Allah vicdan versin
Kizlar tek tek alintilayamadim ama hrpinize cok tsk ediyorm darisi sizlere ins. Saglikla alin yavrularinizi kucaginiza...cok baska bir duygu..az evvel hemsire asi yapti oglum agladi ben agladim:'(
Bu aksm ins cikicaz evimize gidicez ve 3 kisilik hayatimiza baslicaz...dogum yapan yok sanirim aklimda sizde...gelirim gene opuyorm sizleri
Aventin göğüs ucu cikaricisi var ilk dogumumda çok işime yaramıştı yara olursa silikon göğüs ucu ise yariyor göğüs kalkanı da yaranın hızlı iyilesmesi için göguse krwm sürdükten sonra hızlı iyilesmesiji sağlıyor
Ben her ihtimale karsi aventin silikon gogus ucu kalkanin aldim yara neyin olursa die
Bu göğüs icu kalkani normal silikon göğüs ucu diye gecenle ayni seymi ya.ben almadim duruma göre aldiririm dedim ama avent her yerde varmi onuda bilmiom.
Galaxy Note 2
İnsallah sorun olmaz canim benim ihtiyacim olmadi.
hiç bi fikrim yok canım..güle güle kavuş yawruna
Cnm benimde 8 de yatisim yarin.buyuk ihtimal ogleden once alinacak.hakkimizda hayirlisi insallah sag salim kavusuruz.
Galaxy Note 2
ahh senin de mi yarın :) nasıl hissediyorsun kendini peki bende hiç heyecan yoktu ama şimdi garip bi hal içindeyimayrıca nasıl bi narkoz alıcaksın?
benim aldığım bu canım
canim sutun icin de sicak havlu masaj sicak dus sutu getiriyo diye biliyorum ben
canim sutun icin de sicak havlu masaj sicak dus sutu getiriyo diye biliyorum ben
Kizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?