sutum gelecek bebisimi emzircem de pozitif olcanim sutun icin de sicak havlu masaj sicak dus sutu getiriyo diye biliyorum ben
Insallah cnm gelir.
Galaxy Note 2
Kizlar ben geldim. Hastaneden cikamadik. Benim pompis kiz 4kg olmus. Doğumu konustuk dr.la kilosu ve cati darligimdan normal riskli dedi.Rabbim herseyin hayirlisini versin hepimizee... pazartesiye gun aldik. Anestezi icin kan verdim islemler yapildi. Cok pissss tirsiyorum. Sezeryan günü alan bacilarim benim simdi anladim sizin stresinizi.
Hem mutluyum bebisim gelicek. Hemde ameliyat korkusu. Karman corman oldum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
as canim her an gelebilir oglus bekliyoruz sen ne yapion
ayyyy ne kaaa heyecanliii
maşallah size canım benim gözün aydın geçmiş olsun rabbim kuzuna uzun sağlıklı omur versin
dileer canim benim masallahhh size.... Darisi bize insssss
Dileerrr bende yarin insallah.dua et lutfen.
Galaxy Note 2
Kizlar ben geldim. Hastaneden cikamadik bir türlü. Benim pompis kiz 4kg olmus. Doğumu konustuk dr.la kilosu ve cati darligimdan normal riskli dedi.Rabbim herseyin hayirlisini versin hepimizee... pazartesiye gun aldik. Anestezi icin kan verdim islemler yapildi. Cok pissss tirsiyorum. Sezeryan günü alan bacilarim benim simdi anladim sizin stresinizi.
Kizlar ben geldim. Hastaneden cikamadik bir türlü. Benim pompis kiz 4kg olmus. Doğumu konustuk dr.la kilosu ve cati darligimdan normal riskli dedi.Rabbim herseyin hayirlisini versin hepimizee... pazartesiye gun aldik. Anestezi icin kan verdim islemler yapildi. Cok pissss tirsiyorum. Sezeryan günü alan bacilarim benim simdi anladim sizin stresinizi.
dus alsan canim belki gelir masaj yaptir sirtina omuzlara gosuslerine yap
Kizlar sutum inmedi gogus ucum az pompaylada olnuyi gogus ucuda aldij napin bi akil verin cok canim sıkıliyooo
ebruuu kiss bu gece sana uyku yok di mii
ebruuu kiss bu gece sana uyku yok di miiçok heyecanlı yaaa cok kiskandim hee yarin yawruna kavusuyorsunnn
avent niplette mi ne var göğüs ucunu cikariyor.onu alabilirsin.silikon göğüs ucu da yara olan göğsünucuna takiliyor onunla emziriyorsun canın acimiyor.emzirmekten sonra yara daha çabuk iyilessin diye lansinoh lanolin krwmi sürüp avent göğüs kalkanı nin delikli olanını gogsun ucuna takip çamaşırını kapatiyorsun böylece yara olan göğüsler ic camasirina yapişmıyorBenimde ucu yok yaaa.hangisini almak gerek anlayamadim.
Galaxy Note 2
Yok gogus kalkani yuvarlak göğsü koruyor silikon göğüs ucu dikdortgen gibiBu göğüs icu kalkani normal silikon göğüs ucu diye gecenle ayni seymi ya.ben almadim duruma göre aldiririm dedim ama avent her yerde varmi onuda bilmiom.
Galaxy Note 2
Ayy maşallah ben de dogar dogmaz verdim ama emmedi dr. Sonra götürdü bir saat kadar oksijen cadirinda durdu nefes alis veriş i biraz hizliymis sonra getirdiler emzirdimKizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha
Yikarda yazdım canım bwnce hepsini al hepsi isine yarar.ayrica bunların cogu benim ilk kizimdan kalmaNe alsak simdi benim hem yara hem ucu yok ne alayim kafam karıştı
Renksiz sivi yok mu gogsundw kolostrum bebek icin çok faydali normal süt uc gün sonra gelir.canini sikma çok çok aglarsa mama al 30cc verebilirsin kan sekeri düşmesinKizlar sutum inmedi gogus ucum az pompaylada olnuyi gogus ucuda aldij napin bi akil verin cok canim sıkıliyooo
avent niplette mi ne var göğüs ucunu cikariyor.onu alabilirsin.silikon göğüs ucu da yara olan göğsünucuna takiliyor onunla emziriyorsun canın acimiyor.emzirmekten sonra yara daha çabuk iyilessin diye lansinoh lanolin krwmi sürüp avent göğüs kalkanı nin delikli olanını gogsun ucuna takip çamaşırını kapatiyorsun böylece yara olan göğüsler ic camasirina yapişmıyor
Yok gogus kalkani yuvarlak göğsü koruyor silikon göğüs ucu dikdortgen gibi
Ayy maşallah ben de dogar dogmaz verdim ama emmedi dr. Sonra götürdü bir saat kadar oksijen cadirinda durdu nefes alis veriş i biraz hizliymis sonra getirdiler emzirdim
Yikarda yazdım canım bwnce hepsini al hepsi isine yarar.ayrica bunların cogu benim ilk kizimdan kalma
Renksiz sivi yok mu gogsundw kolostrum bebek icin çok faydali normal süt uc gün sonra gelir.canini sikma çok çok aglarsa mama al 30cc verebilirsin kan sekeri düşmesin
Aysem giiiz biz en son dogurcaz heralde :)) ikimizn bdt ayni :)) benimde 28temmuz seninki pasaydi dimi pipiligillerden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?