2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ne alsak simdi benim hem yara hem ucu yok ne alayim kafam karıştı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben geldim. Hastaneden cikamadik bir türlü. Benim pompis kiz 4kg olmus. Doğumu konustuk dr.la kilosu ve cati darligimdan normal riskli dedi. Rabbim herseyin hayirlisini versin hepimizee... pazartesiye gun aldik. Anestezi icin kan verdim islemler yapildi. Cok pissss tirsiyorum. Sezeryan günü alan bacilarim benim simdi anladim sizin stresinizi.
Hem mutluyum bebisim gelicek. Hemde ameliyat korkusu. Karman corman oldum.

Son düzenleme:

Anaaaam sinem bu pazartesi mi gun aldinnn. Cok heyecanlii korkma canimm bebisini koklayinca hersey gececek. Biraz zahmeti var tabiii

dileer canim benim masallahhh size.... Darisi bize insssss

Saol canimm darisi sana en kisa zambda ins.

Dileerrr bende yarin insallah.dua et lutfen.

Galaxy Note 2

Butun dualar sana ebrucum hadi allh kurtarsin ins bebisinide senide.

Aboooo tombis kiz geliiiii yasasin sinemcimm hadi gozn aydin cok sevindim bekliyorzzz

Kizlar sutum inmedi gogus ucum az pompaylada olnuyi gogus ucuda aldij napin bi akil verin cok canim sıkıliyooo

Kuzuuum hoşgeldiiiinnn.masallah kizina.nereye gidiyor böyle :) simdi beni anladinmi cnm hicbir yere sigamiyorum şuan. Hem korku hem panik hem kavusma heycani hem merak herşey karman corman.hayirlisi olsun seninde hakkinda takma kafaya.

Galaxy Note 2

ebruuu kiss bu gece sana uyku yok di mii çok heyecanlı yaaa cok kiskandim hee yarin yawruna kavusuyorsunnn

Uyku ztn yoktu da bu gece özellikle uyumak istiyorum yaaa yoksa yatağın icinde iyce stres olcam ben.10 dan sonra su bile icemicem olcem susuzluktan.kiskanma kiz hayirlisi hakkimizda.herkes saglikla kavussun yavrusuna.simdi de bebegim sagliklimi ordan saglikla cikabilcezmi onu dusunmekteyim

Galaxy Note 2

Benimde ucu yok yaaa.hangisini almak gerek anlayamadim.

Galaxy Note 2
avent niplette mi ne var göğüs ucunu cikariyor.onu alabilirsin.silikon göğüs ucu da yara olan göğsünucuna takiliyor onunla emziriyorsun canın acimiyor.emzirmekten sonra yara daha çabuk iyilessin diye lansinoh lanolin krwmi sürüp avent göğüs kalkanı nin delikli olanını gogsun ucuna takip çamaşırını kapatiyorsun böylece yara olan göğüsler ic camasirina yapişmıyor
Bu göğüs icu kalkani normal silikon göğüs ucu diye gecenle ayni seymi ya.ben almadim duruma göre aldiririm dedim ama avent her yerde varmi onuda bilmiom.

Galaxy Note 2
Yok gogus kalkani yuvarlak göğsü koruyor silikon göğüs ucu dikdortgen gibi
Kizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha

Ayy maşallah ben de dogar dogmaz verdim ama emmedi dr. Sonra götürdü bir saat kadar oksijen cadirinda durdu nefes alis veriş i biraz hizliymis sonra getirdiler emzirdim

Ne alsak simdi benim hem yara hem ucu yok ne alayim kafam karıştı

Yikarda yazdım canım bwnce hepsini al hepsi isine yarar.ayrica bunların cogu benim ilk kizimdan kalma
Kizlar sutum inmedi gogus ucum az pompaylada olnuyi gogus ucuda aldij napin bi akil verin cok canim sıkıliyooo
Renksiz sivi yok mu gogsundw kolostrum bebek icin çok faydali normal süt uc gün sonra gelir.canini sikma çok çok aglarsa mama al 30cc verebilirsin kan sekeri düşmesin

Himm simdi anladim cnm cok sagol.tecrube ayri birsey iste.mama hangisinden almamiz gerek o gibi durumlarda.

Galaxy Note 2

Herkes iftara gitmis sanirim kocama iftar hazirladim kendimde bi corba ictim kalktim.yoksa fenalasiyorum.aksamlari bide ates basiyo beni anlamiyorum.her yerimden ates fiskiriyo.ikide bi yuzumu yikiyorum.artik herseye dogum belirtisi olarak bakiyorum artik dogurcam diye inatlasmiyorum.ne yaparsam yapiyim belli ki istedigi zaman gelcek bu zilli.herseyi oluruna biraktim.ama psikolojim o kadar dogurmaya endeksli ki sabah popomda bi ilik ilik bisey akti bi anda sevindim mi soka mi girdim ikisi arasinda bi duygu yasadim.elimi bi attim hic bisey yok kupkuru.o kadar kotu durumdayim.ha bide hergun ruyamda degisik sekillerde nisanim geliyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…