2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben genel olsun diyorum gözlerimi açıp kapayım prensesim yanımda olsun istiyorum birde sorun olursa epîdural Yada soînal de düşündürüyor beni sen yine cesaretliymişsin

Ebrucum spinal degil de epidural iste. Bi de ben ne actim ne susuzdum, gece 1 gibi ameliyata girdim, aksam 7 de yemek yemistim,9da da sut icmistim. Genel anestezi olmaz dedi doktor. Ama digerinde sorun olmadi cok sukur
Ben genel olsun diyorum gözlerimi açıp kapayım prensesim yanımda olsun istiyorum birde sorun olursa epîdural Yada soînal de düşündürüyor beni sen yine cesaretliymişsin

Epidurali tavsiye ediyorum.bebegini ilk sen gor

Benden cesaretsizi yok bu topikte sor istersen. Ama genelde ayilma suresi uzun hemen ayilamiyosun.belki uyiycam birkac saat bebisimi merak ederim cok.o yuzden bu panigimle son ana kadar epoduralmi spinalmi onu dusuncem.

Galaxy Note 2

Kızlar ben geldim neler oldu bensiz doğuran var mi yarin doğumu olan arkadaşa rabbim kolaylık versin benimde son bir haftam kaldı beni unutmayın

Ya bende doktora epiduralmi olayim dedim spinal dedi demekki pek fark yok arasinda.iste epidural yada spinal.son ana kadar direncem cnm

Galaxy Note 2

Kizlar iyi aksamlar yarina gunduzden baslayan misafir seruvenim var... oglen arkadasim gelicek aksamada annemler ve ablamla enistem iftara gelecek dogurmadan alayim dedim dogurunca alamam artik diye ayip olmasin... bu arada biri bana gebelik takvimimi kopyalayip yapistirabilir mi malum cepten giriyorum takvimimi goremiyorum malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bende doktora epiduralmi olayim dedim spinal dedi demekki pek fark yok arasinda.iste epidural yada spinal.son ana kadar direncem cnm

Galaxy Note 2

Epiduralde ameliyat sonrasinda belinde katater takili oluyo, agrin oldugu zaman butona basip agri kesici gonderiyosun. Spinalde bu yok. Tabi serumla agri kesici verirler ama digeri gibi rahat olmadigini soyluyolar canim.

Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 15 gün kaldı.
Sık idrara çıkma doğum sürecine yardımcı olabilir. Mesanenin dolu olması, rahme baskı yapacak ve buda size rahatsızlık verecektir. Doğumdan sonra arama ihtiyacı duyulabileceğiniz herkesin telefon listesini yapın. Daha da iyisi, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren bir arama zinciri oluşturun.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)

Tesekkur ederim

Kizlar 13 35 de sezeryanla bebegim dunyaya geldi dualariniz icin tesekkur ederim sukur bebegim iyi ama emziremedim daha

Maşallah cnm size yaaa hayırlısyla buyut bebeğini

Ayyy sineeeemmm yaaaaa çok heyecanlandım bn varya cnm benim tontik gelinim geliyobmu beniiimmm tatlım hakkında hayırlısı olsun herşeyin cnm sağlıkla al ins kucağına dualarimiz seninle olucak cnm kısmette ne varsa artık ..
Kızlar ben geldim neler oldu bensiz doğuran var mi yarin doğumu olan arkadaşa rabbim kolaylık versin benimde son bir haftam kaldı beni unutmayın

Cnm senide unutmayiz ne demek sağlıkla al ins bebeğini tatlım dualarimiz seninle olucak ins cnm ...

Anaaaam sinem bu pazartesi mi gun aldinnn. Cok heyecanlii korkma canimm bebisini koklayinca hersey gececek. Biraz zahmeti var tabiii

özgem bu pazartesı :) cok heycanlıyım elım ayağıma dolandı bugun hala inanamıyorum 4 güncük var :) yalnız olduğum ıcın korkularım cok ama Rabbıme sığındım.. ve dedıgın gıbı emınım kuzumu koklayınca dünyam değişecek :)

özgem şu bır kac gun basını agrıtabılırım tecrubelı taze sezeryan olduğundan :)) hatta bı tane sorayım mı ? :)) sorayım sorayım :)

hemen duş alabıldın mı ve hergun duş alabılıyormusun?

ayyyy ne kaaa heyecanliii hayırlısı canım hiç stres yapma tontik kizina kavuscan tek onu düşun

hicranım sağolasın kuşum. cok heyecanlıyım hıcranım ınsanın ıcı bır tuhaf oluyor kızımla kavuşma dusuncesı bıle içimi titretiyor :) koca göbişlim gelıyorr :)))

Aboooo tombis kiz geliiiii yasasin sinemcimm hadi gozn aydin cok sevindim bekliyorzzz

yaaa diler teyzesi tombik geliyor :))) Allahın izniyle. Kuzum senınde tekrar gozun aydın. opuyorum kocaman kaanımı ve senıııı

ebrumm hosbuldummmmm :) karpuz bebesiiii tombik oldu :)) off hemde nasıl anladım kuzum hangı duyguyu hıssedıyorum bılmıyorum hepsı bırbırıne gırdı. .

canım benım ben bugünkü şokumdan sonra senın suan kı heyecanını hıc dusunemıyorum Rabbım yardımcın olsun ebrum. bu gece dualarım bol bol senınle tatlım.
bana bugun anestezı dr.u 12 den sonra yemek yasak dedı. gece 4 kadar su ıcebılırsın dedı. amelıyat saatım 11 ama.
su yu cok erken dememıs mı dıcem ama bu saatten sonra yapacak bıseyde yok. Rabbım guc kuvvet versın canım.

Ya yemegi iftarda yedim annemle suan suya devam ediyorum.11 de kesicem insallah.dus almam lazim ayagim gitmiyor bir türlü. Sabah alirim dusumu gece cok terliyorum.nasipse sabah alir cikarim napim yaaa oyyyyy

Galaxy Note 2

sevgimmmm canımm rüya gıbı geliyor hala :) sankı hep ıcerde duracakmış gıbı :) sezeryana ne kadar soğuk olsam da cok uzulemedım fıstığıma kavuşucam dıye :)

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı. Rabbim yardımcımız olsun. Kuzularımıza sağlıkla kavuşmayı nasıp etsin.
çok sağol kuşum benım Allah razı olsun..

Sor tabiki canimm. Bana doktorum 3 gun sonra dus dedi ama ertesi gun izin verenler de varmis. Ben 3 ten sonra her gun aldim. Bandajim 1 hafta kaldi, su gecirmiyodu o. Ama onu da hastaneden cikarken cikarabiliyomus bazi doktorlar mesela yagmuru oyle yapmislar

Kızlar Allah hepimizin sağlıkla bebişlerimize kavuşmasını sağlasın inşallah.
Okudkça heyecanlanıyorum
Şimdilik kendimi bebek şekerleri yapmaya verdim çünkü bişeyle uğraşmayınca strese giriyorum
Bu arada doğuma giderken yanınıza alacağınız mama olarak önerim hipp organik mama yada sma mama olabilir.Ben hipp aldım ama umarım bebeişlerimiz sağlıkla bizi emer ve inşallah sağlıklı bir şekilde hepimizin sütü olur inşallah
Doğum yapması yakın arkadaşlarıma dua ediyorum...Gönlümüz sizlerle....

Allah razi olsun cnm gönlüne saglik uzerimede alindim ziraaa en yakin dogum yapacak benim sayili saatlerim kaldi allahin izniyle.

Galaxy Note 2

Özge bende bisey sorcam.ben hic geceelik almadim lazim oluyormu arkadasa lazim olmamisti çünkü uyuuskluk gidene kadar alt tarafi ciplak kalmis.kalkincada ztn pijama giymis.

Galaxy Note 2

Allah razi olsun cnm gönlüne saglik uzerimede alindim ziraaa en yakin dogum yapacak benim sayili saatlerim kaldi allahin izniyle.

Galaxy Note 2

Allah kurtarsın canım Güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Bu arada bu başlık doğum sonrası da devam edecek inşallah. O zaman Allahın izni ile bebeişlerimizin bakımıyla ilgili konularımızı konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…