2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Dogum yapan anneler gozunuz aydin rabbim uzun ve saglik omurler versin insallah bidiklariniza bisey sorcam size kanama icin ne kullandiniz hasta bezi mi normal ped mi

slm kızlar bizde kontrolden geliyoruz çok şükür bebiş dönmüş ama dr suyun fazla dedi sizde böyle bir durumla karşılaşan varmı

Dogum yapan anneler gozunuz aydin rabbim uzun ve saglik omurler versin insallah bidiklariniza bisey sorcam size kanama icin ne kullandiniz hasta bezi mi normal ped mi

2 gun kadar kalin ped kullandim hasta bezi gibi, hastaneden vermislerdi. 12 gundur de normal ped kullaniyorum canim.

Kızlar 1cm acilmam var. Başı.aşağıya inmiş biraz ama hic sancı yok. Eve gidiyorum. Ne zaman doğum olur Allah bilir artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayirlisi bakalim cnm yavas yavas seninki yola cikmis bide bakmisiz yarin dogurdm yaziyosun ne guzel olur

Massallh cnm ama sen kayboldun yoksun artik....ebrulide kayboldu dogumdan sonra arada ugrasada bize haber verse telasli anne :)

Hadi hayirlisi bakalim cnm yavas yavas seninki yola cikmis bide bakmisiz yarin dogurdm yaziyosun ne guzel olur

Amin canım inş hayırlısıyla.

slm 39+0 da pazar günü prensesim doğdu normal doğum yaptım ikimizde iyiyiz çok şükür ama bıdık bütün zamanımı alıyor . Allahım hepinizi kurtarsın kuzularınıza hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin inşallah

Eczaneden de alabilirsin canim.ya da ben sey yaptim gazli bezin arasina pamuk koydum ped seklinde yaptim. Oyle yapabilirsin. Zaten bi iki gune normal pede gecersin.

Özgeeemmm nasılsin tatlım kız hiç diyomusun keşke 1 2 hafta daha kalsaydı diye :)

devlet hastanesinde veriyolar mi ki acaba ben devlet hastanesinde yapcam

normal yada sezeryan zaten bağlıyorlar odaya çıkarırlarken sonra kontrolde gene takıyorlar gerek yok bence sonrasında da normal pede dönebilirsin zaten gerek olursa hastane çevresindek eczanelerden yakınların temin eder sıkma canını.

Özgeeemmm nasılsin tatlım kız hiç diyomusun keşke 1 2 hafta daha kalsaydı diye :)

Daha once yapsaymisim keske diyorum cok guzel sevgi yaaa tam kucuk adam, karni acikinca bi sinirleniyo, yiyesim geliyo onu))

Daha once yapsaymisim keske diyorum cok guzel sevgi yaaa tam kucuk adam, karni acikinca bi sinirleniyo, yiyesim geliyo onu))

Oyyysss maşallah yaaa gel bebegm gelll bee ..bende en çok dudak büzüslerini seviyorm bal oluyorlr bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…