hadi hayırlısı canım. artık bu hafta tam zamanını dolduruyor hayırlısıyla akıllı bıdık gelır ınsallah..
Dogum yapan anneler gozunuz aydin rabbim uzun ve saglik omurler versin insallah bidiklariniza bisey sorcam size kanama icin ne kullandiniz hasta bezi mi normal ped mi
Kızlar 1cm acilmam var. Başı.aşağıya inmiş biraz ama hic sancı yok. Eve gidiyorum. Ne zaman doğum olur Allah bilir artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar hayırlı cumalar
hastaneden geliyorum şimdi
54 cm - 3520 gr olmuşuz maşallah 37+5
ama ben 3 kg almışım 1 haftada, aşırı şiş ellerim ayaklarım yüzüm, tahlil verdim onun için
kanama, su gelmesi, ağrı, sancı herhangi bir durumda acil geliyosun hemen dedi
10.07de sabah 7de hastaneye yatış yapıcaz inşallah
Hadi hayirlisi bakalim cnm yavas yavas seninki yola cikmis bide bakmisiz yarin dogurdm yaziyosun ne guzel olur
2 gun kadar kalin ped kullandim hasta bezi gibi, hastaneden vermislerdi. 12 gundur de normal ped kullaniyorum canim.
devlet hastanesinde veriyolar mi ki acaba ben devlet hastanesinde yapcam2 gun kadar kalin ped kullandim hasta bezi gibi, hastaneden vermislerdi. 12 gundur de normal ped kullaniyorum canim.
devlet hastanesinde veriyolar mi ki acaba ben devlet hastanesinde yapcam
selam kızlar keyifler nasıl
Eczaneden de alabilirsin canim.ya da ben sey yaptim gazli bezin arasina pamuk koydum ped seklinde yaptim. Oyle yapabilirsin. Zaten bi iki gune normal pede gecersin.
bende oglusumun bezinden kullanim bari p zaman :) o kadar para vermeyim hasta bezineEczaneden de alabilirsin canim.ya da ben sey yaptim gazli bezin arasina pamuk koydum ped seklinde yaptim. Oyle yapabilirsin. Zaten bi iki gune normal pede gecersin.
Kızlar 1cm acilmam var. Başı.aşağıya inmiş biraz ama hic sancı yok. Eve gidiyorum. Ne zaman doğum olur Allah bilir artik
devlet hastanesinde veriyolar mi ki acaba ben devlet hastanesinde yapcam
Özgeeemmm nasılsin tatlım kız hiç diyomusun keşke 1 2 hafta daha kalsaydı diye :)
Allah kurtarsın canım; sağlıkla al inşaallah kucağına bebişini:)
Daha once yapsaymisim keske diyorumcok guzel sevgi yaaa tam kucuk adam, karni acikinca bi sinirleniyo, yiyesim geliyo onu ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?