Oyyysss maşallah yaaa gel bebegm gelll bee ..bende en çok dudak büzüslerini seviyorm bal oluyorlr bal
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde durumlr aynı cnm seni sormalı iki gün sonra Allah n izniyle paşan kucağında ...oyyy çok heyecanlı
hayırlı cumalar canım..
elifcim kaç gundur karşılaşamadık. maşallah oglusuna
canım ödem cok fena ben son haftalarda yeşil çaya başladım rahatladım. bu son ay hep kılo verdım (tabı o muhakkak odemden gıttı)
devamlı herkes bol su ıc diyor ama zaten mın. 4 lt içiyorum aylardır. ama y.çay derdime care oldu maşallah. dr.um bile şaşırdı o şişliklerin o kadar ınmesıne. sende bır sor ıstersen dr.na sakıncası yok derse günde 1 tane iç.
bizde gun aldık bu arada pazartesı 11.00 de yatış yapıcaz :)
Massallh cnm ama sen kayboldun yoksun artik....ebrulide kayboldu dogumdan sonra arada ugrasada bize haber verse telasli anne :)
canimm geçmiş olsun rabbim prensesine uzun omur veersin... Darisi basimizaaa
annemler burda kızlar ya pek girme fırsatım olmuyor buara
bi de kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgunumayaklarım ellerim benim değil sanki, dudaklarım burnum bile şişti sanki
sinem kız benden önce doğurcan di mi
sağlıkla bir doğursak da hafiflesek artık
bizim safak karanlik bu gidişle
doğum yapan anneler gözünüz aydın ne güzel kavuştunz yavrunuza çok şükür inşallah bundan sonra hersey en hayırlısı olur hakkınızda rabbim kuzuları bağışlasın analı babalı büyümeyi nasip etsin sırada bekleyen arkadaşlarada rabbim kolaylıklar versin duygu kardeşim inşallah seninde bundan sonra hersey gönlüne göre olur rabbim zorunu kolay kılsın yarınki sınava bende giricem rabbim evladının yüzü suyu hürmetine atanıp kendine güzel bir gelecek kurmayı nasip etsin kimseye muhtaç etmesin aminnnn kızlar yarın kpss sınavı var hiç çalışmadım tabiki çalışamadım gecen sene 0.2 puanla kaçırmıştım en büyük hayalimdi öğrencilerime kavuşmak ama olmadı şimdi kızımla gircez sınava annesine yardım edecek kuzum dua edin bizede aeolun
Kizlar ben dogurdum 12.47 de normal dogum epiduralle cok rahat oldu... pamuk gibi bi kizim oldu cok tatli allaha cok sukur darisi basiniza :)
bizim safak karanlik bu gidişleoyy oyy gecmio gunleerrrr
aminnnn canim amin ins dogum.yapan kisceler hikayelerini yazsa dimi ama ben bayılıyorum okumaya
kızlar bugün 40 haftam muayene oldum sancı çıktı nstde rahimde 1 cm açıklık var ama sancılarım düzenli değil doğum ne zaman başlarki doktor pazartesi gel bidaha dedi
Ne güzel Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et minişlerimizi
sorma canım heycan dorukta çok fazla doğumu düşünmemeye çalışıyorum kafam boş gireyim doğuma diyorum çünküm korkumvar biraz kesik dikiş falan herşeyden önce paşamın o ilk ağlama sesi günlerdir tek düşündüğüm an o şaka maka doğum kapıya geldi çattı kız sinemimle aynı gün kavuşcakmışız mis kokulularımıza çok tuhaf oldum söleyince canım benim ya aylardır burdan herşeyimizi paylaştık dertleştik hepinizi çok ama çok seviyorum kız
Kizlar ben dogurdum 12.47 de normal dogum epiduralle cok rahat oldu... pamuk gibi bi kizim oldu cok tatli allaha cok sukur darisi basiniza :)
bizim safak karanlik bu gidişleoyy oyy gecmio gunleerrrr
özgeeeee :)))))
hazır gelmısken acıcık anlatsana nasıl oldu sezeryan. ne kadar surdu? neler hıssettın.. vs de vs bır suru bır suru anlatsa ozgeeee lutfennn :)
özgeeeee :)))))
hazır gelmısken acıcık anlatsana nasıl oldu sezeryan. ne kadar surdu? neler hıssettın.. vs de vs bır suru bır suru anlatsa ozgeeee lutfennn :)
Bence de bi sürü bi süru anlat ozgeee annelik nasil bisey nasil güzel bisey oglusunu anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?