2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar balon gibi şişmeye başladım
Ayaklarımı tanıyamıyorum 2 gündür şişliklerim başladı
Allah nasip ederse pazartesi günü doğum için gün almaya gideceğiz
Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz Heyecan dorukta

kızlar bugün 40 haftam muayene oldum sancı çıktı nstde rahimde 1 cm açıklık var ama sancılarım düzenli değil doğum ne zaman başlarki doktor pazartesi gel bidaha dedi

Oyyysss maşallah yaaa gel bebegm gelll bee ..bende en çok dudak büzüslerini seviyorm bal oluyorlr bal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et minişlerimizi

Bizde durumlr aynı cnm seni sormalı iki gün sonra Allah n izniyle paşan kucağında ...oyyy çok heyecanlı

sorma canım heycan dorukta çok fazla doğumu düşünmemeye çalışıyorum kafam boş gireyim doğuma diyorum çünküm korkumvar biraz kesik dikiş falan herşeyden önce paşamın o ilk ağlama sesi günlerdir tek düşündüğüm an o şaka maka doğum kapıya geldi çattı kız sinemimle aynı gün kavuşcakmışız mis kokulularımıza çok tuhaf oldum söleyince canım benim ya aylardır burdan herşeyimizi paylaştık dertleştik hepinizi çok ama çok seviyorum kız

Massallh cnm ama sen kayboldun yoksun artik....ebrulide kayboldu dogumdan sonra arada ugrasada bize haber verse telasli anne :)

annemler burda kızlar ya pek girme fırsatım olmuyor buara

bi de kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok yorgunum ayaklarım ellerim benim değil sanki, dudaklarım burnum bile şişti sanki

sinem kız benden önce doğurcan di mi

sağlıkla bir doğursak da hafiflesek artık

doğum yapan anneler gözünüz aydın ne güzel kavuştunz yavrunuza çok şükür inşallah bundan sonra hersey en hayırlısı olur hakkınızda rabbim kuzuları bağışlasın analı babalı büyümeyi nasip etsin sırada bekleyen arkadaşlarada rabbim kolaylıklar versin duygu kardeşim inşallah seninde bundan sonra hersey gönlüne göre olur rabbim zorunu kolay kılsın yarınki sınava bende giricem rabbim evladının yüzü suyu hürmetine atanıp kendine güzel bir gelecek kurmayı nasip etsin kimseye muhtaç etmesin aminnnn kızlar yarın kpss sınavı var hiç çalışmadım tabiki çalışamadım gecen sene 0.2 puanla kaçırmıştım en büyük hayalimdi öğrencilerime kavuşmak ama olmadı şimdi kızımla gircez sınava annesine yardım edecek kuzum dua edin bizede aeolun

Kizlar ben dogurdum 12.47 de normal dogum epiduralle cok rahat oldu... pamuk gibi bi kizim oldu cok tatli allaha cok sukur darisi basiniza :)

elifcim ödem mahvediyor insanı yürümek bile mesele oluyor. batıyor ınsanın ayakları senınde son 5 kaldı :)

yaa dedıydım ben sana senden once dogurucam dıye bak diler de doğurdu :))))

Allahın izniyle doğuralım da artık sağlıkla bebişlerimizi hem rahatlayalım hem kavuşalım mis kokulularımıza..

Amin canım cumlemız için..
yarın kı sınavında başarılar Rabbım gönlüne gore versın. pompiş kızına soyle çaktırmadan kopya versın ıcerden :)

Kizlar ben dogurdum 12.47 de normal dogum epiduralle cok rahat oldu... pamuk gibi bi kizim oldu cok tatli allaha cok sukur darisi basiniza :)

Canım hem gozun aydın hem gecmıs olsun. pamuk kızına maşallah
Rabbim sağlıklı uzun omur versın tatlışına ve sana..

bizim safak karanlik bu gidişle oyy oyy gecmio gunleerrrr

:))) su gibi geçsin inşallah hicranım.
banada 2 gun şıp dıye gecmıstı hastenede testler vs derken. bugun nasılsa gun bıtmedı yaa :))) hala da ınanamıyorum pazartesı kucaklıyacagıma kızımı.
Rabbım hepimizi sağlıkla kavuştursun ınsallah.

özgeeeee :)))))

hazır gelmısken acıcık anlatsana nasıl oldu sezeryan. ne kadar surdu? neler hıssettın.. vs de vs bır suru bır suru anlatsa ozgeeee lutfennn :)

Bence de bi sürü bi süru anlat ozgeee annelik nasil bisey nasil güzel bisey oglusunu anlat

kızlar bugün 40 haftam muayene oldum sancı çıktı nstde rahimde 1 cm açıklık var ama sancılarım düzenli değil doğum ne zaman başlarki doktor pazartesi gel bidaha dedi

Ayy cnm ya ins tez vakitte alırsın minisini kucağına beklemek ne zormus
Ne güzel Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip et minişlerimizi

Amiin cnm benim ne güzel duygular aaahh ah

Oyyy bilgen cnm Bnm bizde seni seviyoz kız hadi git dogurda gel bize haber etmeyi de unutma iyi olduğunda hehehe bnde sineme dedim bilgeyle aynısıniz diye ayy ins bnde p.tesi günü doğururm normal doğumla hehehe

Maşallah cnm gözün aydın aminn ins bizde firtlatalum artikin
bizim safak karanlik bu gidişle oyy oyy gecmio gunleerrrr

Hicranim bn sana çok pis fena katiliyore şafak karanlık sankim
özgeeeee :)))))

hazır gelmısken acıcık anlatsana nasıl oldu sezeryan. ne kadar surdu? neler hıssettın.. vs de vs bır suru bır suru anlatsa ozgeeee lutfennn :)

He yaaa sinemim bu doğuran karilar bi yazamadi doğum hikayelerini heee :)

Hanımlar maşallah size . Doğuranlar çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarınız bağışlasın , bekleyenlerde Rabbim hayırlısıyla kurtarsın Amin
Ben de İnşAllah ekim annesi olacağım hayırlısıyla , geçer mi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…