buyuk bisey degil canim da oyle sakalasirken kaka oldu iste ama agir kufretti onu kaldiramadim hala agliyorumhic yaranilmiyo hic hast agrim ciksa dogum yapsaydin haber vermicektim he cok kirginim
sağol bebem,bence de yeter,hazır bugün dışardayken biraz bakınayım eksik bieyler varsa alayım,bu sıcaklarda çıkmak istemem zaten...
tatlım mübarek gün inşallah kızlarımız bir avazda kurtulur pırt pırt doğar bebişlerr,HİCRANNNN kasık ağrın var mı hiç canım
biraz incelik istiyorum cok mu resmen odunluk yapio... Iyice yoruldum artik aysecim
est canim ya derdimiz ortak bizim okuzler benziyo birbirine .... Birde hic bisey olmamis gibi davranmasi yok muu pencereden atasim geliyo kendimi
dogun yaptin mi canim benimm
Kizlar epidural supper bisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duygucum ihmal etme git tabi bak az kaldı tecrubesizizde
Kizlar epidural supper bisi
est canim ya derdimiz ortak bizim okuzler benziyo birbirine .... Birde hic bisey olmamis gibi davranmasi yok muu pencereden atasim geliyo kendimi
ben hic hoslanmiyorum yaw
ayyy hadi masallahhh az kalmis
canlar ya Allahın izniyle sağsalim kavuşsak bebişlere,uzandığımda nefes alamıyom...izin de canım ptesi itibariyle başlayacak,yani 2 gün erken almış oluyommm
ohh ne güzel yaaa cok imrendim darisi bize ins
Ne guzel allah bi avazda kurtarsinSabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim
biraz incelik istiyorum cok mu resmen odunluk yapio... Iyice yoruldum artik aysecim
hicran canm,ramazan günü bazıları gergin olabiliyo,uykulu anına denk gelmiş belli ki,e bizde de hamileliğin ağırlığı,doğum stresi,adamların totolarından haberi yok ki...anlamalarını beklemiyoz zaten ,ama o incelikten biz de gösek iyi olur...bu arada karındaki sertlik kasılma bende uzun süredir var da,son bi kaç gündür mens-kasık ağrısı gibi sızılar yokluyo beni...canim kasik agrisi degilde karinda sertlesme kasilma gevseme seklnde oluyo benimki
al işte hepsi aynı cnm benımkıde ağır konuştu zaten erkekler bitarafları sıkısınca ağır laflar ve kufure başvururlar cunku onlarda beyin o şekilde işliyor...üretemiyolar o yuzden tekrarlıyorlar...valla bnde eşime dedım olmuyrsa olmuyor bn acıkcası glemıyorum ertık..hıcranım tak a tatlım ende ürür ürür dururlar zaten sıkıntımız var bıde sen o kadar ilcla durdun bugune kadar onlar anlamıyosa onların hodukluğu bıde bnm eşimde su var bşka biri aynı durumda olsa onlar için ah vah olur durum bna gelince değişiyor işte makinayım da bn sanki robotum muamelesi yaplyr..ayyy hicranımmm yaa sen derdını actın bn patladım gıbı oldu cnm
bncde aysem işlerını hallet artık dinlen tatlım yaaaa eziyet etme kndıne bu zamana kadar iyi dayandın zaten maşallah sannaaaa
ben hic hoslanmiyorum yawkusum iste konusmuyorum niye soru soruon bilmem ne ama kafaya koydum iftara sevdigi seyleri yapicam ama sahuru hazirlamicam hiiihh accuk kiymet bilsin
al işte hepsi aynı cnm benımkıde ağır konuştu zaten erkekler bitarafları sıkısınca ağır laflar ve kufure başvururlar cunku onlarda beyin o şekilde işliyor...üretemiyolar o yuzden tekrarlıyorlar...valla bnde eşime dedım olmuyrsa olmuyor bn acıkcası glemıyorum ertık..hıcranım tak a tatlım ende ürür ürür dururlar zaten sıkıntımız var bıde sen o kadar ilcla durdun bugune kadar onlar anlamıyosa onların hodukluğu bıde bnm eşimde su var bşka biri aynı durumda olsa onlar için ah vah olur durum bna gelince değişiyor işte makinayım da bn sanki robotum muamelesi yaplyr..ayyy hicranımmm yaa sen derdını actın bn patladım gıbı oldu cnm
bncde aysem işlerını hallet artık dinlen tatlım yaaaa eziyet etme kndıne bu zamana kadar iyi dayandın zaten maşallah sannaaaa
amannn bosa konusuyoruz hamurlari böyle ben burda agliyorum sizliyorum beyfendinin ruhu duymuyor ne guzel.... bebisime kendime yazik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?