2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
buyuk bisey degil canim da oyle sakalasirken kaka oldu iste ama agir kufretti onu kaldiramadim hala agliyorum hic yaranilmiyo hic hast agrim ciksa dogum yapsaydin haber vermicektim he cok kirginim

al işte hepsi aynı cnm benımkıde ağır konuştu zaten erkekler bitarafları sıkısınca ağır laflar ve kufure başvururlar cunku onlarda beyin o şekilde işliyor...üretemiyolar o yuzden tekrarlıyorlar...valla bnde eşime dedım olmuyrsa olmuyor bn acıkcası glemıyorum ertık..hıcranım tak a tatlım ende ürür ürür dururlar zaten sıkıntımız var bıde sen o kadar ilcla durdun bugune kadar onlar anlamıyosa onların hodukluğu bıde bnm eşimde su var bşka biri aynı durumda olsa onlar için ah vah olur durum bna gelince değişiyor işte makinayım da bn sanki robotum muamelesi yaplyr..ayyy hicranımmm yaa sen derdını actın bn patladım gıbı oldu cnm

bncde aysem işlerını hallet artık dinlen tatlım yaaaa eziyet etme kndıne bu zamana kadar iyi dayandın zaten maşallah sannaaaa

Doktorumuz aradım gelse bakalim dedi. Annemi ikna edebilirsem gidicez.bakalim. ağrın sancin yok diyor. Böyle zamanlarda öküze daha cok.kızıp sinirleniyorum. Dua edin.bana ne olur annem yarınki Kpss nin.derdinde sanki çalışmisim gibi :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar epidural supper bisi

Normal doğdu di mi canım? Sağlıcakla büyüt inşallah :) müsait olduğun zaman ayrıntıları bekliyoruzz.

Kizlar epidural supper bisi

gozunaydın mı dıyelım cnm nasılsın
est canim ya derdimiz ortak bizim okuzler benziyo birbirine .... Birde hic bisey olmamis gibi davranmasi yok muu pencereden atasim geliyo kendimi

hahahahahahaah ayy nm yaaa neyse takmayk ama dımı ...Allah m yaa aynene varya hiçbişey olmamış gıbı davranıyorlar bi sorun oldugund gelip konusması taraftarıyım ama olmuyor işte gece ve sabah da üstümü ortuyor dokanıyıor bana ..(hoşlaşmıyo değilim tabi kiii)

Yok yok daha gelmedi bebek 7 cm olmus bekliyoruz :)

Biz dun sabah oglusumla evimize geldik cok sukur bebegim de ben de iyiyiz sezeryandan dolayi dikis yerlerimde biraz agri varr ama gecer ins dun gece oglum emmeye basladi cok sukur bizden haberler boyle dogum yapan arkadaslara allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bugun dogum yapacaklar simdiden hayirli olsn

canlar ya Allahın izniyle sağsalim kavuşsak bebişlere,uzandığımda nefes alamıyom...izin de canım ptesi itibariyle başlayacak,yani 2 gün erken almış oluyommm

Hic onemi yok.kendini canini uzdugune degmez.dun bende uykudan kalbim sikismis nefessiz uyandim hatta sonra oturarak uyudum.artik sabrimiz kalmadi.

biraz incelik istiyorum cok mu resmen odunluk yapio... Iyice yoruldum artik aysecim

canim kasik agrisi degilde karinda sertlesme kasilma gevseme seklnde oluyo benimki
hicran canm,ramazan günü bazıları gergin olabiliyo,uykulu anına denk gelmiş belli ki,e bizde de hamileliğin ağırlığı,doğum stresi,adamların totolarından haberi yok ki...anlamalarını beklemiyoz zaten ,ama o incelikten biz de gösek iyi olur...bu arada karındaki sertlik kasılma bende uzun süredir var da,son bi kaç gündür mens-kasık ağrısı gibi sızılar yokluyo beni...

eywalla bacım,sen kontrole gittin mi tekrar

12.30 da randevum var benim cati muaynesi olcam ilk kez.keske 2 cnm acikligin var dese Allahim artik ne hayaller kurar olduk

biraz incelik istiyorum cok mu resmen odunluk yapio... Iyice yoruldum artik aysecim

Kizlarr kocisleremi kizdiniz benimkide sabah soylendi soylendi cikti utu yapmadim diye amannn cokta tin ben uyuyodum zaten :)) aysemmm kizz daha yorma kendini gitme artik tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…