sahur yapmamasina uzuldum canim 3,4 kez git ye vakit az kaldi vebalini almiyim dedim sende gelirsen oyle dedi bende gitmedim...
ahh anammm sen en iyisini yapion
Kızlar dun.gece kahverengi leke devam ediyor demiştim. Sahurdan sonrada pembeli geldi acaba nişan mi anlamadım ki var devam ediyor. Çatı muyanesinden olsa salı oldum çatı muayenesini.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
buyuk bisey degil canim da oyle sakalasirken kaka oldu iste ama agir kufretti onu kaldiramadim hala agliyorumhic yaranilmiyo hic hast agrim ciksa dogum yapsaydin haber vermicektim he cok kirginim
ahh anammm sen en iyisini yapion
Duygucum lutfen hastaneye git ihmal etme burdan bi arkadasda oyle oldu dogum yapti hemen yatirdilar
Hastaneye geldim bekliyorum canım.
Haber ver cnm merakta birakma bizi
Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.
canlar günaydın,cümleten hayırlı cumalar,bu gece yine doğurdum rüyamda,uyku arası her fırsatta anla işte,gece idrar sıkıştırıyo e normal zamandaki gibi bir sıkışma değil acıyla kalkıyom aha geliyo diyom,meğerse yanlış alarmmış,eşim de gitme artık diyo işe,normalde salı başlıycak iznim de .ıçından nefes alamıyon gitme diyo,ne diyonuz napim sizce?kamuda çalışıyom bu arada...
Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim
Kizlar epidural supper bisi
Yok yok daha gelmedi bebek 7 cm olmus bekliyoruz :)
Biz dun sabah oglusumla evimize geldik cok sukur bebegim de ben de iyiyiz sezeryandan dolayi dikis yerlerimde biraz agri varr ama gecer ins dun gece oglum emmeye basladi cok sukur bizden haberler boyle dogum yapan arkadaslara allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bugun dogum yapacaklar simdiden hayirli olsn
Kızlar 1cm acilmam var. Başı.aşağıya inmiş biraz ama hic sancı yok. Eve gidiyorum. Ne zaman doğum olur Allah bilir artik
hayırlısı duygucum. gelen sıvıyı soyledın mı nişan mıymış?
slm kızlar hayırlı cumalar
hastaneden geliyorum şimdi
54 cm - 3520 gr olmuşuz maşallah 37+5
ama ben 3 kg almışım 1 haftada, aşırı şiş ellerim ayaklarım yüzüm, tahlil verdim onun için
kanama, su gelmesi, ağrı, sancı herhangi bir durumda acil geliyosun hemen dedi
10.07de sabah 7de hastaneye yatış yapıcaz inşallah
Dedim canım nisanmis artik devamı gelir aşırı kanaman olursa, bebek hareketleri azalirsa, suyun.gelirse, düzenli sancin.gelirse gel hemen dedi.
slm kızlar hayırlı cumalar
hastaneden geliyorum şimdi
54 cm - 3520 gr olmuşuz maşallah 37+5
ama ben 3 kg almışım 1 haftada, aşırı şiş ellerim ayaklarım yüzüm, tahlil verdim onun için
kanama, su gelmesi, ağrı, sancı herhangi bir durumda acil geliyosun hemen dedi
10.07de sabah 7de hastaneye yatış yapıcaz inşallah
amannn bosa konusuyoruz hamurlari böyle ben burda agliyorum sizliyorum beyfendinin ruhu duymuyor ne guzel.... bebisime kendime yazik....
Canim idrara sikismis hissi oluyo mu o sanci iste... Artik hafiften yoklamasi normal bence dr ne zaman gidicen
hicran canım çarşamba kontrol var büyük ihtimal çatı muayenesi yapacak ama benim dr normal düşünüyocanım gozun aydın, gecmıs olsun..
maşallah güzel kızınaRabbim sağlıklı uzun omurler versin inşallah.
selam aysecım, hayırlı cumalar.. cık tatlım artık ızıne hava sıcak karnın burnunda ıyı bıle kaldın maşallah canım benım. 3-5 gun ıcın zorlama kendını.
canım bır avazda kurtul ınsallah.. Allah yardımcın olsun.. haberlerini bekliyoruz :)
maşallah canım evınızde donmuşsunuz. :) En kısa zamanda ağrıların geçer ve toparlanırsın ınsallah.. Rabbım oglusuna ve sana uzun sağlıklı omurler versın ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?