2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Duygucum lutfen hastaneye git ihmal etme burdan bi arkadasda oyle oldu dogum yapti hemen yatirdilar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buyuk bisey degil canim da oyle sakalasirken kaka oldu iste ama agir kufretti onu kaldiramadim hala agliyorum hic yaranilmiyo hic hast agrim ciksa dogum yapsaydin haber vermicektim he cok kirginim

Hicran huylarimz birbirine cok benziyor :)) benimkide gecen balikesire gittiginde cok kavga ettik gece diyorumki insallah o yokken dogururum eger oyle bisi olsaydi artik o kocami kimse alamazdi dilimden :))

Kızlar hastaneye gidiyorum tek başıma dua edin bana ne olur. Doğsun paşam bana kimseden hayır yok.

ahh anammm sen en iyisini yapion

Kiz normalde bende cok alinirim aglarim ama sabah cok uykum vardi :)) bizimkide agzini bozar kizinca ve cok nankorluk yapar biseyi eksik olsn istedigi olmasin inan sanki 5senedir yapmiyomusum gibi konusr yani hepsi ayni bunlarin dun isten 5karis suratla geldi ne slm verdi okuz bi baktim direk yatakodasindaki utulenmeyen camasirlara bakti bende hic konusmadim iftardan sonra baktim yamismaya basladi bugun serindi sicaklamamisindir cocugun akulu arabasi kalmis disarda onu aldirdim copleri attirdim cocuguda pesine taktim kullandim onu hahahaha

Duygucum lutfen hastaneye git ihmal etme burdan bi arkadasda oyle oldu dogum yapti hemen yatirdilar

Hastaneye geldim bekliyorum canım.

Duyguankara loyalsun gözünuz aydın olsun darisi bizlere benim de son 6 gün

Nst ye girdim sancı yok doktoru bekliyorum

Kızlar 1cm acilmam var. Başı.aşağıya inmiş biraz ama hic sancı yok. Eve gidiyorum. Ne zaman doğum olur Allah bilir artik

Kızlar iyi geceler ben doğum yaptım. Kızım 38+5te 3400 gr doğdu. Allahım hepinize nasip etsin inşallah.

canım gozun aydın, gecmıs olsun..
maşallah güzel kızına Rabbim sağlıklı uzun omurler versin inşallah.

selam aysecım, hayırlı cumalar.. cık tatlım artık ızıne hava sıcak karnın burnunda ıyı bıle kaldın maşallah canım benım. 3-5 gun ıcın zorlama kendını.

Sabah 6 da suyum geldi hastanedeyim 4 cm aciklik dua edin kizlar bi nefeste dogurayim

Kizlar epidural supper bisi

Yok yok daha gelmedi bebek 7 cm olmus bekliyoruz :)

canım bır avazda kurtul ınsallah.. Allah yardımcın olsun.. haberlerini bekliyoruz :)

maşallah canım evınızde donmuşsunuz. :) En kısa zamanda ağrıların geçer ve toparlanırsın ınsallah.. Rabbım oglusuna ve sana uzun sağlıklı omurler versın ınsallah..

Kızlar 1cm acilmam var. Başı.aşağıya inmiş biraz ama hic sancı yok. Eve gidiyorum. Ne zaman doğum olur Allah bilir artik

hayırlısı duygucum. gelen sıvıyı soyledın mı nişan mıymış?

slm kızlar hayırlı cumalar

hastaneden geliyorum şimdi

54 cm - 3520 gr olmuşuz maşallah 37+5

ama ben 3 kg almışım 1 haftada, aşırı şiş ellerim ayaklarım yüzüm, tahlil verdim onun için

kanama, su gelmesi, ağrı, sancı herhangi bir durumda acil geliyosun hemen dedi

10.07de sabah 7de hastaneye yatış yapıcaz inşallah

hayırlısı duygucum. gelen sıvıyı soyledın mı nişan mıymış?

Dedim canım nisanmis artik devamı gelir aşırı kanaman olursa, bebek hareketleri azalirsa, suyun.gelirse, düzenli sancin.gelirse gel hemen dedi.

Maşallah kuzuna uzun boylu olucak galiba :))

Dedim canım nisanmis artik devamı gelir aşırı kanaman olursa, bebek hareketleri azalirsa, suyun.gelirse, düzenli sancin.gelirse gel hemen dedi.

hadi hayırlısı canım. artık bu hafta tam zamanını dolduruyor hayırlısıyla akıllı bıdık gelır ınsallah..

hayırlı cumalar canım..
elifcim kaç gundur karşılaşamadık. maşallah oglusuna

canım ödem cok fena ben son haftalarda yeşil çaya başladım rahatladım. bu son ay hep kılo verdım (tabı o muhakkak odemden gıttı)

devamlı herkes bol su ıc diyor ama zaten mın. 4 lt içiyorum aylardır. ama y.çay derdime care oldu maşallah. dr.um bile şaşırdı o şişliklerin o kadar ınmesıne. sende bır sor ıstersen dr.na sakıncası yok derse günde 1 tane iç.

bizde gun aldık bu arada pazartesı 11.00 de yatış yapıcaz :)

hicran canım çarşamba kontrol var büyük ihtimal çatı muayenesi yapacak ama benim dr normal düşünüyo senin de aklında bulunsun meryem suresi okumak lazım,ben bilmiyom da birilerine de söyle,sinemcan selam bebemmm bu arada kızlar ya sosyal paylaşım siteleri kullanıyonuz muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…