- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Diler gibi ozge gibi baslucam bende doguramadim doguramadim die
Basla hicrancin diye diye dogurursun ins.:)
19haziran gecesi esime " bak bugun de doguramadim" diye takildim :)) gulustuk o yatti, beni uyku tutmadi, telefonu aldim yataga döndüm, foruma bakip doguramiyoruuum falan yazcaktimtam yattim bi islaklik hissettim, tuvalete girdim ciktim, daha da artti akinti, pijamamin bacaklarindan akiyo esimi uyandirdim, gidiyoruz galiba kalk suyum geldi dedim. Ama titriyomusum o sirada o da sasirdi hemen firladi yataktan, annemin yattigi odaya gittim.ona da haber verdim. Ben dusa giriyorum hazirlanin dedim. Dus aldim ciktim saclarimi kuruttum esim de saskin saskin bakiyo hadi simdi onun sirasi mi diye. neyse herseyi hazirladik giyindim ciktik.yolda buraya yazdim
Hastaneye girdik dogumhane katina ciktik direk. Nst ye bagladilar hala suyum gelmeye devam ediyo, neyseki iki tane ped koymustum. Sancim cikmadi nstde. Ebe muayene etmek istedi, acilma baslamis ama bebek ters dedi. Doktorum izindeydihangi doktoru istersen cagiralim dedi. Nevzat beyi cagirin o zaman dedim beni odaya aldilar yerlestik, ameliyat onlugunu giydim pembis pembis hemsre geldi sonda takti:26: anestezi uzmani geldi genel mi epidural mi kismini konusmak icin. En son ne zaman yemek yedigimi sordu, 7 de yemek yedim 9 da da sut ictim dedim. O zaman secenek yok genel yapamayiz dedi. Epidurale karar verildi. Bes on dk sonra doktor geldi cikiyoruz yukari dediler. Esime hemen resm cek son kez dedim sonra sedye geldi beni aldilr ustune, ameliyat bonesi falan, esim elimi tutuyo gidiyoruz, orda ciddiyeti anladim dogurcaktim ) ameliyathanenin kapisina kadar geldiler benle. Esim optu ve iceri aldilar beni. Buz gibiii:18::18: orda baya tirstim, anestezi dr u geldi. Oturmami istedi. Ceneni gogsune eg, ve hareket etme dedi. Hareket etme dedi ya ödüm patladi hareket etsem ölcem gibi geldi belimden igne yapti biseylee takti ve yattim. Ustume orttuler kollarimi yanlara bagladilar, onume de perde cektiler veeee doktor geldiiii
Dokundu karnima hissediyo musun dedi hissediyorum da acimiyo dedimbasliyoruz dedi. Anestezi dr u da benle sohbet ediyo, benim dilim dolasiyo tabii ilacin etkisinden baya sohbet ettik kadinla, hatta bi ara bana evlilik nasil bisey tavsiye eder misin falan dedi, bende suanda onu dusuncek gibi degilim dedim
Sonra canim yanmaya basladi hissetmeye basladim dedim, bi doz daha verdiler, rahatladim. Biraz gecti vee cirkiiin kirli bisey gecti onumdenaglamaya basladii. Ben onu gormeye calisiyorum, temizleyip getirdiler yanima, yanagima dokundu ve sustu bi an, cok guzeldiii
Uyumamak icin zor tutuyorum kendimi, hersey yolunda mi dedim, yolunda dediler. Tmm o zaman ben uyuyorum dayanamicam dedimuyudumm. Ameliyathanededn cikarken uyandim. Esim kapida bekliyodu. Gozleri dolu doluu. Baya aglamis biz icerdeyken.
Odamiza geldik, zorla yatirdilr yataga beni. Sonda bi yandan serum bi yandan belimdeki katater bi yandan. Heryer yerimde biseykarnimda da bi agirlik var gibi ama ben uyusukluktan saniyorum. Meger kum torbasi varmis hemsre arada geliyo kanamami kontrol edip karnimdan bastiriyo, o aci felaketti. Tekrar gelisinde nolur artik yapma sunu dedim. Guldu tmm aliyorum zaten artik dedi biraz rahatladim. Belimdeki kataterden agri kesici geliyo, agrin olunca su butona bas dediler, bi zarari olur mu dedim. Olmaz ama uyusuklugn daha uzun surer dedi hemsre, bende sadece bi kere bastim cok agri olunca. Sabah 7 de yani ameliyattan 5 saat kadar sonra ilk yuruyusunu yap dedi hemsre. Tmm dedim. Meuve suyu ictim annemin esimin yardimyla zorla kalktm feci seklde basim dönuyodu yere bakma karsiya bak diyolar. Zorla uc dort adim attim simdilik yeter dedim yattim hemen
Ayy cok uzattim kizlarr, sondayi cikarttilar ve gun icinde yuruyus yapmami istediler bol bol. İyi hissettikce yurumeye calistim.ilk uc gunden sonrasi cok rahatti. İlk gunler tuvalete bile esimle gittimsimdi 14 gunluk olduk, arada agrilarimiz batmalarimiz olsa da gayet iyiyizz. Anlat deyince kaptirdim gittim arada emzirme molalari da verince iyice uzadi kizlar idare edinn.
Valla tekrardan yasadim o anlari sanki cok brnziyor hikayrm hikayrne..bu gun bende bebis uyurken yaziyordum hikayemi tam sona yaklastim forum hata verdi iyice deli oldum sonra musait bi zmn yazacam ins tekrardan..