2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Diler gibi ozge gibi baslucam bende doguramadim doguramadim die

Basla hicrancin diye diye dogurursun ins.:)

Valla tekrardan yasadim o anlari sanki cok brnziyor hikayrm hikayrne..bu gun bende bebis uyurken yaziyordum hikayemi tam sona yaklastim forum hata verdi iyice deli oldum sonra musait bi zmn yazacam ins tekrardan..

Kızlar benim arada.belden.vuran ağrılarım oluyor. Böyle böyle dogurucam sanirim hayırlısı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgii inanir misin ben o gun oglumla konusuyodum, dedimki annecim artik cok bunaldim hadi patlat su keseyi de gel oglum dedim gece patlatti sipam keseyii

Senin de ani sezeryanlardan oldu dilercim ondan benziyo hikayelerimiz. Nasil bebisin gece uyutuyor mu

Öylemi diyorsun :) Ben geçiremiyorum ama havalar da ısındıkça daha şimdiden şişmeye başladım
valla oyle.diyorum 8ay gecti son ay grcmiyoooo tum kizlar ayni fikirdedir benle
ozgeeeemmm kisss icimm bi fena olduuu bu gece dogurmak istiyorummm heeee cok ozendimm imrendimmmmm rabbim korusun minik pasani

ins yakinda kakaydi gaziydi uykusuydu konusmaya baaslarizzzz

dilerrrr doguramadimmmm kiiiiisss :) kofte duduslu oglusun nasil neler yapiooo

Iyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.herkese hayırlı hamilelik ve doğumlar dilerim.

Bnde bugün konuştum dedim sen niye gelmiyon diye çok beklettin bak diye ..
Oglusum da patlatsin bu gece yaa ins.gerçi p.tesi de patlatablir hehhhee

Allah yardımcın olsun cnm sağlıkla al ins yavrunu kucağına .

Canım inşallah sağlıklı sıhatli bi biçimde alırsın bebişini kollarına..çok heyecanlı olmalısın, beklemek ne zor ay..ohh yarın bu saatlerde bebişin kollarında olcak, öpüp koklaşcaksınızz

Hadi kizlaar insallah bi an once dogurun da gece nobetlerini burda beraber tutalim kakalar, cisler konusalim benmki bezini acinc isiyo, simdiden koltuguma isedi erkek olunca cisi ne tarafa gidecegi de pek belli olmuyooo darisi basinizaaa

Selam kizlarr epeydir yazamadim yolculuk vs derken anca vakit bulabildim. Oglusun kafası büyük oldugu icin doktorlar sezaryen olmalısın dediler tam 3 gun doktor doktor gezdim hepsi ayni şeyi söyledi bende tamam ulaannn diyerek kabul ettim. Pazartesi günü spinal anestezi ile ALLAH kısmet ederse oglusuma kavuscam. Spinal ile doğum yapan varsa beni azıcık bilgilendirebilir mii??? Dualarim sizler ile bebislere ve size bişey olmaz inşallah canlarrr.

Hadi kizlaar insallah bi an once dogurun da gece nobetlerini burda beraber tutalim kakalar, cisler konusalim benmki bezini acinc isiyo, simdiden koltuguma isedi erkek olunca cisi ne tarafa gidecegi de pek belli olmuyooo darisi basinizaaa

Amiiinn ins sağlıkla tatlım yaa ağzından bal damlıyor..

Ayyy küçük erkekim hahaha özge yaaa nereye gideceği belli olmuyor he ayy Allah m yaa tez vakitte ins ozgeye ortak olmak istiyom geceleri

İnsallah canimm cok az kaldii.

Ama hakikaten belli olmuyo cislerin istikameti bizimki her banyoda kuveti suluyo bi guzel bugun de banyo bitene kadar tuttu, havluya sardim aldim kucagima, ustume isedi

Canım benim de doğum pazartesi kısmetse :) Sezeryana gireceğim ben de arkadaşlar çok memnun daha sonrasında da hiç bir yan etki olmamış inşallah bizim de güzel geçer ve hayrlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Ben epidural sezeryan oldum canim. sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin

Canım benim sıkma canını inşallah minişin gelişiyle herşey düzelir onun huzuru evinize çöker ve hiç gitmez inşallah ..Rabbim herkese anlayışlı hoşgörülü eşler nasip etsin.(âmin)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı haberler bekliyoruz;sağlıkla,huzurla :)

İnsallah canimm cok az kaldii.

Ama hakikaten belli olmuyo cislerin istikameti bizimki her banyoda kuveti suluyo bi guzel bugun de banyo bitene kadar tuttu, havluya sardim aldim kucagima, ustume isedi

Ahaha özge yaa vay kerataaa ne fena mis kız o yerim bn onu yeeeerr

Özgen esin nasıl çocukla ilgileniyor mu seviyor.mi kıskanyor mu

Ahaha özge yaa vay kerataaa ne fena mis kız o yerim bn onu yeeeerr

Özgen esin nasıl çocukla ilgileniyor mu seviyor.mi kıskanyor mu

Gun icinde ha bire ariyo oglusum napiyo diye ) ramazan oldugu icin kiyamiyorum simdilik, gece aglayinca flan diger odaya geciyorum uyanmasin diye ramazan bitsin nobete koyariz oyle kiskanma falan yok simdilik
Canım çok güzel anlatmışsın doğum hikayeni,darısı başımıza :) Kanaman oldu mu çok ve bir gece yatırıyorlar değil mi?
Evet canim bi gece yatiriyolar en az. Kanama ilk ic gun baya oldu, sonra bazen az bazen cok devam ediyo. Bugun 14.gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…