sanki ameliyat günü aldım falan yazmıştın önceki sayfalarda aklımda öyle kalmış canım kusuruma bakma... inşaallah gerçek sancılarındır da bi nefeste kurtulursun.. benim karnım da yukarıda şu an geçen hafta baya bi inmişti ağrılar da vardı doğum bekledik ama hala yok şimdi de çıktı yukarı pek gelesi yok galibaYok.canım ben ameliyat olmuyucam karistirdin sanirim. Karnım hala yukarda bilmiyorum ağrılar sancı mi yoksa yalancı sancı mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bir fikir verin ya bebeğimin suyu yok denilecek kadar azmış suni sancıyla doğum önerdiler ya napıcam çok korkuyom suni sancıdan epidural mi yaptırsam
sanki ameliyat günü aldım falan yazmıştın önceki sayfalarda aklımda öyle kalmış canım kusuruma bakma... inşaallah gerçek sancılarındır da bi nefeste kurtulursun.. benim karnım da yukarıda şu an geçen hafta baya bi inmişti ağrılar da vardı doğum bekledik ama hala yok şimdi de çıktı yukarı pek gelesi yok galiba
epidural normal sancılarda veriliyor zaten de suni sancının arkasından veriliyor mu hiç duymadım. eğer veriliyorsa güzel bişey tabi hem sancın oluyor hem duymuyorsun hemde açılıyorsunepidurallede normal dogum yapikiyomus galiba yoksa bende sezeryan istemem canim mecbur olmadikca
aynen.geçen hafta böyleydim bende..saat tut dediler tuttum saatte bir olarak 3-4 kez vuruyodu sonra baktım ağrı falan yok bir hafta geçti bugun yine aynısı oldu ama takmıyorum artıkAmin canım cok saol. Karıştırmış olabilirsin normal. Benimde düzenli.vuruyordu ama şimdi yine düzensiz.vuruyor. Aşağı inecek felan Oooo bizim küçük bey.gelene.kadar ben yandım ki ne.yandım
Seni.bu halde doktorun nasil bıraktı? Hastanede olman gerekmiyor mu? Suyun.bitmesi cok.tehlikeli acil seni.suni.sancı.verip doğuma almalıydi.
epidural normal sancılarda veriliyor zaten de suni sancının arkasından veriliyor mu hiç duymadım. eğer veriliyorsa güzel bişey tabi hem sancın oluyor hem duymuyorsun hemde açılıyorsun
Oglum uyaninca cikmak zorunda kaldim canim;( cevap icin gec kaldim sanirim. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini.Spinal mi epidural mi ikisi farklı diyo bnm doktor ayy cok acidi ki anestezi nin etkisi gecince hemen oynatabildin mi bacaklarını ayyy heyecandan ölüyor um bennnnnn
Daha tam cozemedi sanirim geceyi falan uyumayi seviyor gibi ins hep boyle gider uyandirip emziriyorum yani..sag gogus ucum pek yok uv kullaniyorum zor oluyor acimaya basladi..sende durumlar nasil mama falan veriomusun canim kuzuna?
Dogur kiz hicran artik hadi aysel hanimda bulusamadik cocuk doktorunda bulusalim artik:)
Kofte oglum yiyip icip uyuyor aradada kaka yapiyor iste :))
Bende dun sabah itibariyle anneyim :) cok sukur, Allah cumlenizi kurtarsin saglicakla insaallah
Günaydın kızlar. Sınava gidiyorum. Dua edin bize teyzeleri. Bir taraftan bel ağrısı bir.taraftan sınav. Allah yardımcım olsun.
6dan beri ayaktayiz. Emiyo fazla kaciriyo kusuyo ustune degistiriyoruz sonra sil bastannbakalim hangimiz pes edip uyucak
6dan beri ayaktayiz. Emiyo fazla kaciriyo kusuyo ustune degistiriyoruz sonra sil bastannbakalim hangimiz pes edip uyucak
Gozun aydin canim..yavrunu saglikla buyyt ins. Kacirmis olabilirim normal dogummu yaptin?
Hadi duygucum bu zmna kadar herseyi basardin sinavida halledersin sen dayan az kaldi canin...basarilar ins
Gece kac kere uyandik bilmiyorm cok emiyo kusuyo az emiyo uyumuyor bi esimde bi bende helak olduk...sindi neyse esim ise baslayinca napcam ben bu kofteyle bilmiyorummm
Gozun aydin canim..yavrunu saglikla buyyt ins. Kacirmis olabilirim normal dogummu yaptin?
Hadi duygucum bu zmna kadar herseyi basardin sinavida halledersin sen dayan az kaldi canin...basarilar ins
Gece kac kere uyandik bilmiyorm cok emiyo kusuyo az emiyo uyumuyor bi esimde bi bende helak olduk...sindi neyse esim ise baslayinca napcam ben bu kofteyle bilmiyorummm
benimkiler az emiyo uyuyo cok cabuk kalkiyolar arada sut yetmiyo aynen benim esimde cok yardimci bzen diorum ilqisiz olsa napardim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?