2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yok.canım ben ameliyat olmuyucam karistirdin sanirim. Karnım hala yukarda bilmiyorum ağrılar sancı mi yoksa yalancı sancı mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanki ameliyat günü aldım falan yazmıştın önceki sayfalarda aklımda öyle kalmış canım kusuruma bakma... inşaallah gerçek sancılarındır da bi nefeste kurtulursun.. benim karnım da yukarıda şu an geçen hafta baya bi inmişti ağrılar da vardı doğum bekledik ama hala yok şimdi de çıktı yukarı pek gelesi yok galiba

kızlar bir fikir verin ya bebeğimin suyu yok denilecek kadar azmış suni sancıyla doğum önerdiler ya napıcam çok korkuyom suni sancıdan epidural mi yaptırsam

Seni.bu halde doktorun nasil bıraktı? Hastanede olman gerekmiyor mu? Suyun.bitmesi cok.tehlikeli acil seni.suni.sancı.verip doğuma almalıydi.

Amin canım cok saol. Karıştırmış olabilirsin normal. Benimde düzenli.vuruyordu ama şimdi yine düzensiz.vuruyor. Aşağı inecek felan Oooo bizim küçük bey.gelene.kadar ben yandım ki ne.yandım

epidurallede normal dogum yapikiyomus galiba yoksa bende sezeryan istemem canim mecbur olmadikca
epidural normal sancılarda veriliyor zaten de suni sancının arkasından veriliyor mu hiç duymadım. eğer veriliyorsa güzel bişey tabi hem sancın oluyor hem duymuyorsun hemde açılıyorsun

aynen.geçen hafta böyleydim bende..saat tut dediler tuttum saatte bir olarak 3-4 kez vuruyodu sonra baktım ağrı falan yok bir hafta geçti bugun yine aynısı oldu ama takmıyorum artık
ama senin baya kuvvetli herhalde belki bugün kucağına alırsın bebişini:)

Kızlar tansiyonm fırladı hastaneye geldim acil Protein kaçağı vardı bnde doktorum 14 9 sınır yüksek çıkarsa hemen git dedi acile geldim 16. 10 du tansiyon bebeğim iyimiş neyseki ama Yatırdılar bni 24 saatlik idrarımı toplucakmşm müşade altında kalcakmışm berbat durumdayım evimi istiyorum ilk defa kalıcam hastanede piskolojim darman duman ((((

Seni.bu halde doktorun nasil bıraktı? Hastanede olman gerekmiyor mu? Suyun.bitmesi cok.tehlikeli acil seni.suni.sancı.verip doğuma almalıydi.

devlet hastanesinde acile gitmistim yatisini yapicam ailenle gorus dedi ben kactim belki ozelde epiduralle normal dogum olur diye

epidural normal sancılarda veriliyor zaten de suni sancının arkasından veriliyor mu hiç duymadım. eğer veriliyorsa güzel bişey tabi hem sancın oluyor hem duymuyorsun hemde açılıyorsun

gerci bilmiyom bende suni sancida yapiliyomu 4cm acilana kadar yine suni sanci cekilir herhalde

Bende dun sabah itibariyle anneyim :) cok sukur, Allah cumlenizi kurtarsin saglicakla insaallah

Herkese günaydın :) kasilmalarim cok fazla oldugu icin doktora gitmekle gitmemek arasinda kararsız kaldim

Oglum uyaninca cikmak zorunda kaldim canim;( cevap icin gec kaldim sanirim. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini.

Bizimki de gece gunduz uyuyor alistik artik birbirimize. Mama vermiyorum canim. Simdilik sütüm yetiyor. İnsallah 6 ay ihtiyacimiz olmaz mamaya

Günaydın kızlar. Sınava gidiyorum. Dua edin bize teyzeleri. Bir taraftan bel ağrısı bir.taraftan sınav. Allah yardımcım olsun.

günaydın kızlar sabah sümüksü bir akıntı şekilde vc ye parça düştü vc alafranga olduğu için kanlı pembemi anlamdım sonrada akıntım oldu ama kanlı değil sizce nişan olabilirmi 1 cm açıklık var demişti doktor sancılarım var ama düzenli değil ne zaman doğurcamki 40+1 olduk bugün

6dan beri ayaktayiz. Emiyo fazla kaciriyo kusuyo ustune degistiriyoruz sonra sil bastann bakalim hangimiz pes edip uyucak

Bende dun sabah itibariyle anneyim :) cok sukur, Allah cumlenizi kurtarsin saglicakla insaallah

Gozun aydin canim..yavrunu saglikla buyyt ins. Kacirmis olabilirim normal dogummu yaptin?

Günaydın kızlar. Sınava gidiyorum. Dua edin bize teyzeleri. Bir taraftan bel ağrısı bir.taraftan sınav. Allah yardımcım olsun.

Hadi duygucum bu zmna kadar herseyi basardin sinavida halledersin sen dayan az kaldi canin...basarilar ins

6dan beri ayaktayiz. Emiyo fazla kaciriyo kusuyo ustune degistiriyoruz sonra sil bastann bakalim hangimiz pes edip uyucak

Gece kac kere uyandik bilmiyorm cok emiyo kusuyo az emiyo uyumuyor bi esimde bi bende helak olduk...sindi neyse esim ise baslayinca napcam ben bu kofteyle bilmiyorummm

oy oy oy minişler yaramazlığa başlamış oy yerim onları sıra bize de gelir inşallah..

benimkiler az emiyo uyuyo cok cabuk kalkiyolar arada sut yetmiyo aynen benim esimde cok yardimci bzen diorum ilqisiz olsa napardim:)

benimkiler az emiyo uyuyo cok cabuk kalkiyolar arada sut yetmiyo aynen benim esimde cok yardimci bzen diorum ilqisiz olsa napardim:)

Göğüslerin yara oldu mu? Senin işin daha zor iki bebiş :)

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…