2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

İnşallah bir sorn çıkmaz epidural ile cok karıştırıyorlar ama spinal farkliymis doktor epidural sıkıntı dedi bu daha rahat diye ikna etti beni insallah yavrularimiza kavuşur oper koklarizzzz heyecandan Uyuyamiom bennnnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben epidural sezeryan oldum canim. sormak istedigin bisey varsa sorabilirsin

Spinal mi epidural mi ikisi farklı diyo bnm doktor ayy cok acidi ki anestezi nin etkisi gecince hemen oynatabildin mi bacaklarını ayyy heyecandan ölüyor um bennnnnn

Kızlar topiğin ilk Takipçilerinden birisiydim ancak iş güç çok uzun zaman girip yazamadım, okuyamadım. İzne ayrıldıktan sonra tekrar bakmaya başlayabildim. Ne kadar güzel pek çok arkadaş sağlıkla bebeğini kucağına aldı, allah hepsine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah, bekleyen arkadaşlarımıza da sabır ve kolaylık versin... Benim de doğumum pazartesi sabah 7:30 Da kombine sezeryan ile olacak inşallah.... Pazartesi pek çok bebişi olacak sanırım topiğin

iyi geceler herkese
eşimin eve misafir çağırası tuttu 3-4 aydır sürekli mana buluyodum bugün pes ettim tamam dedim gelsinler .çok şükür gelen misafir beni ayağa bile kaldırmadı herşeyi oyaptı, eşimde hışmımdan kurtuldu.
tabi çocuklar olunca zarar tespiti bana kaldı

hayırlı geceler hekese...nasılsınız bakalım...
canım hikayen çok güzel bir an heyecanlandım darısı bize inş sağ salim...
böyle hikayeleri soluksuz okuyorum çok güzel bebeğine sağlık sıhhat versin rabbim bakalım bizim nasıl maceramız olacak

Dum gece sabaha kadar kasildim belden kasillara agrim vardi. Bugünde sadece bes dkya bir kasildim ama agrili degildi bundan ne anlam cikarmam lazım

Daha tam cozemedi sanirim geceyi falan uyumayi seviyor gibi ins hep boyle gider uyandirip emziriyorum yani..sag gogus ucum pek yok uv kullaniyorum zor oluyor acimaya basladi..sende durumlar nasil mama falan veriomusun canim kuzuna?

Dogur kiz hicran artik hadi aysel hanimda bulusamadik cocuk doktorunda bulusalim artik:)
Kofte oglum yiyip icip uyuyor aradada kaka yapiyor iste :))

kızlar bir fikir verin ya bebeğimin suyu yok denilecek kadar azmış suni sancıyla doğum önerdiler ya napıcam çok korkuyom suni sancıdan epidural mi yaptırsam

Kızlar benim doğum sancilarim başladı.sanirim. Belden.vuruyor düzensiz ama.uyutmuyor. Dua edin.bize ne olur cok.zor.

Kızlar benim doğum sancilarim başladı.sanirim. Belden.vuruyor düzensiz ama.uyutmuyor. Dua edin.bize ne olur cok.zor.

Rabbim yardımcın olsun canım. ama sen ameliyat olacaktın galiba sancılarının başlaması sorun mudur senin için?

Allah yardımcın olsun canım keşke benimde sancım başlasaydı da suni sancı olmasaydı

bence suni sancı kötü bişey değil evet normal sancıya göre daha şiddetli orası kabul ama doğumu hızlandırıyor. vücudumuzun hipofiz bezinde salgılamadığı yada az salgıladığı oksitosin hormonunun ta kendisi. ben ameliyattan daha çok korkuyorum kesme biçme işlemi bana daha korkunç geliyor. şu aralar fazla iş yapamadığımdan mıdır nedir normal doğum olsun da suni de kabulum yeter ki hareketli hayatıma en kısa zamanda devam edeyim.

epidurallede normal dogum yapikiyomus galiba yoksa bende sezeryan istemem canim mecbur olmadikca

Rabbim yardımcın olsun canım. ama sen ameliyat olacaktın galiba sancılarının başlaması sorun mudur senin için?

Yok.canım ben ameliyat olmuyucam karistirdin sanirim. Karnım hala yukarda bilmiyorum ağrılar sancı mi yoksa yalancı sancı mi?

Allah yardımcın olsun canım keşke benimde sancım başlasaydı da suni sancı olmasaydı

Nst de bende de hic sancı.çıkmıyor. Belden.vuruyor diye sancı.diye düşünüyorum. Benimki cok yukardaydi kafası suni bile alsan doguramazsin demişti doktorum birde iyi yanından.düşün

ya canim bende hic bilmiyom kafasi asagida mi bakalim artik ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…