- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Göğüslerin yara oldu mu? Senin işin daha zor iki bebiş :)
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Benimki basladi gectigimiz hafta. Bi de ramazan diye vermiyorum ona uyusun diye.Gozun aydin canim..yavrunu saglikla buyyt ins. Kacirmis olabilirim normal dogummu yaptin?
Hadi duygucum bu zmna kadar herseyi basardin sinavida halledersin sen dayan az kaldi canin...basarilar ins
Gece kac kere uyandik bilmiyorm cok emiyo kusuyo az emiyo uyumuyor bi esimde bi bende helak olduk...sindi neyse esim ise baslayinca napcam ben bu kofteyle bilmiyorummm
İnsallah zeynepcim hep beraber konusuruz bunlari.oy oy oy minişler yaramazlığa başlamış oy yerim onları sıra bize de gelir inşallah..
sanirim uyudunuz ayni tekrarlar bendede war alptugra pes etti alptug hala emiyo:) bide ben arada kos mama hazirla
Benimki basladi gectigimiz hafta. Bi de ramazan diye vermiyorum ona uyusun diye.ayy cok dusunceliyimm
Busabah oyalana oyalana tam bi saat emdi daldi on dk uyudu bi kustu bastan asagio kadar ben emsem bende kusardim kusunca tekrar acikti tekrar emdi, uyudu bi saat oldu bak yine kalktik
İnsallah zeynepcim hep beraber konusuruz bunlari.
Senin isin daha da zahmetli. Ben yataktan cikmadan hallediyorum kusana kadar. Kusunca ve alt degistirince mecbur cikiyoz tabi
Kizlar ilk zamanlar kuculuyo vs cok almayin dediler ama ben camasir yikamaya yetistiremiyorum. Ha bire ust bas degisiyoruzz.
herkes nasıl kimler doğurdu kimler doğurmadı acep
ben gecen hafta carsamba gunu sancılandım ve nisanım geldi derken doğumu durduramayınca Dr.lar perşembe sabahı sezeryanla doğum yaptım fakat günlerdir dr.daydık sonrada hastaneye yattık sarılıkla uğraştık yenidogan sarılığı neyse simdi evimize geldik o yüzden hic giripte bakamadım yazamadım sizlere birde malum başka çocuklarda olunca işde artıyor
herkes iyidir İnsallah arada uğramaya çalışırım
uzatın bakim yanakları
papatyaammm kisss gözün aydın geçmiş olsun bi kayboldun pirtlattin geldin
Benimki basladi gectigimiz hafta. Bi de ramazan diye vermiyorum ona uyusun diye.ayy cok dusunceliyimm
Busabah oyalana oyalana tam bi saat emdi daldi on dk uyudu bi kustu bastan asagio kadar ben emsem bende kusardim kusunca tekrar acikti tekrar emdi, uyudu bi saat oldu bak yine kalktik
Senin isin daha da zahmetli. Ben yataktan cikmadan hallediyorum kusana kadar. Kusunca ve alt degistirince mecbur cikiyoz tabi
Kizlar ilk zamanlar kuculuyo vs cok almayin dediler ama ben camasir yikamaya yetistiremiyorum. Ha bire ust bas degisiyoruzz.
oy oy oy minişler yaramazlığa başlamış oy yerim onları sıra bize de gelir inşallah..
benimkiler az emiyo uyuyo cok cabuk kalkiyolar arada sut yetmiyo aynen benim esimde cok yardimci bzen diorum ilqisiz olsa napardim:)
olmadi cok sukur zaten uc yok gogus ucu kullaniyrm ben aynen cok zor ama cok cok guzel
kızlar sabah sümüksü bir akıntı şekilde vc ye parça düştü vc alafranga olduğu için kanlı pembemi anlamdım sonrada akıntım oldu ama kanlı değil sizce nişan olabilirmi 1 cm açıklık var demişti doktor sancılarım var ama düzenli değil ne zaman doğurcamki 40+1 olduk bugün
Oyle yapiyorum canim. Ama bazen kustugu zaman onluk yeterli olmuyoOooo allah yardimcin olsn ozge kusan bebis cok zor oluyor ne battaniye ne camasir yetistirebiliyodm kendi ustum basimin battigi haric surekli alti kalin onluk tak bari boynu islanmasin..basi yukarda yatir yan yatirki kusarsa rahat cikarsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynenn ya bende bi cikayim da alisvers yapcam tekrar :)ben besikten aliyrm tekrar yatiryrm alt degs ust degs:) aynen kiyaft yetmiyo keske cok alsaymisim zaten kilolari az benimkilerin hersey buyuk geliyo uzun sure giyerler
Ooo cbuk alismis seninkiiBadladilar teyzesi...cicisler ama genede
Esim buyuk nimet bana cok sukurrr.benimde sag gogus ucum yok uc aldim ama kullanamiyirm cnm sen nasil yapiosun ya
Amanda aman pek dusunurmus esini bu hatun:)
Benim koxa uykusunda pis pis falan yapar oldu yahu cok komik videoya cekecem bi gun:)
Canim doktorunu ara benim nisanim gelmedi bi fikrim yok onun icin
Oyle yapiyorum canim. Ama bazen kustugu zaman onluk yeterli olmuyo)
Aynenn ya bende bi cikayim da alisvers yapcam tekrar :)
Ooo cbuk alismis seninkii
Benimki bi kusuyodu inan burnundan bile cikiyodu gercktn kolay degil biyere giderkn koca canta camasir goturuyodm walla cok kiyafet almstm hepsinide kullandim simdi yeniden yikadim utuledim yine dolaba koydum..kizada alisvrris yaptm hepsinide kullanirm yine kusan bebek olursa insallah kusmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun bende doğurmuyorumson haftam.. sancısız geçen her günüm zoruma gitmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?