2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benimki basladi gectigimiz hafta. Bi de ramazan diye vermiyorum ona uyusun diye. ayy cok dusunceliyimm
Busabah oyalana oyalana tam bi saat emdi daldi on dk uyudu bi kustu bastan asagi o kadar ben emsem bende kusardim kusunca tekrar acikti tekrar emdi, uyudu bi saat oldu bak yine kalktik
oy oy oy minişler yaramazlığa başlamış oy yerim onları sıra bize de gelir inşallah..
İnsallah zeynepcim hep beraber konusuruz bunlari.
sanirim uyudunuz ayni tekrarlar bendede war alptugra pes etti alptug hala emiyo:) bide ben arada kos mama hazirla

Senin isin daha da zahmetli. Ben yataktan cikmadan hallediyorum kusana kadar. Kusunca ve alt degistirince mecbur cikiyoz tabi

Kizlar ilk zamanlar kuculuyo vs cok almayin dediler ama ben camasir yikamaya yetistiremiyorum. Ha bire ust bas degisiyoruzz.

herkez uyuyo sanirim ah ah tam uyudular uyucm diorum mizirdaniyolar biri sesiyle dgerinide uyandiriyo dinlenmek yokmu bana uyumak istiyrm

herkes nasıl kimler doğurdu kimler doğurmadı acep
ben gecen hafta carsamba gunu sancılandım ve nisanım geldi derken doğumu durduramayınca Dr.lar perşembe sabahı sezeryanla doğum yaptım fakat günlerdir dr.daydık sonrada hastaneye yattık sarılıkla uğraştık yenidogan sarılığı neyse simdi evimize geldik o yüzden hic giripte bakamadım yazamadım sizlere birde malum başka çocuklarda olunca işde artıyor
herkes iyidir İnsallah arada uğramaya çalışırım
uzatın bakim yanakları

Oooo allah yardimcin olsn ozge kusan bebis cok zor oluyor ne battaniye ne camasir yetistirebiliyodm kendi ustum basimin battigi haric surekli alti kalin onluk tak bari boynu islanmasin..basi yukarda yatir yan yatirki kusarsa rahat cikarsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Papatyam pirtlattin dimi hemencecik allah anali babali buyutsun ben daha bekliyorm

maşallah bebişler sıra sıra geliyor, Allah analı babalı büyütsün inşallah hepsini

az kişi kaldık galiba daha temmuzun başı olmasına rağmen bebişler doğdu bile

ben besikten aliyrm tekrar yatiryrm alt degs ust degs:) aynen kiyaft yetmiyo keske cok alsaymisim zaten kilolari az benimkilerin hersey buyuk geliyo uzun sure giyerler

Selamlar kızlar güzel haftasonlarınız olsun inşallahh son 2 gün kaldı deli korkular sardı beni :18:

kızlar sabah sümüksü bir akıntı şekilde vc ye parça düştü vc alafranga olduğu için kanlı pembemi anlamdım sonrada akıntım oldu ama kanlı değil sizce nişan olabilirmi 1 cm açıklık var demişti doktor sancılarım var ama düzenli değil ne zaman doğurcamki 40+1 olduk bugün

oy oy oy minişler yaramazlığa başlamış oy yerim onları sıra bize de gelir inşallah..

Badladilar teyzesi...cicisler ama genede

benimkiler az emiyo uyuyo cok cabuk kalkiyolar arada sut yetmiyo aynen benim esimde cok yardimci bzen diorum ilqisiz olsa napardim:)

olmadi cok sukur zaten uc yok gogus ucu kullaniyrm ben aynen cok zor ama cok cok guzel

Esim buyuk nimet bana cok sukurrr.benimde sag gogus ucum yok uc aldim ama kullanamiyirm cnm sen nasil yapiosun ya

Amanda aman pek dusunurmus esini bu hatun:)
Benim koxa uykusunda pis pis falan yapar oldu yahu cok komik videoya cekecem bi gun:)

Canim doktorunu ara benim nisanim gelmedi bi fikrim yok onun icin

Selam kizlar bende hala degisiklik yok bugunde yok yani.bugunde dogurmuyorum.oturdum ac karna tulumba tatlisi tepiyorum agzima

hayırlı günler herkese
doğuma yakın halsizlik olurmu ben akşam çok kötüydüm birden baş ağrısı girdi üzerimde tonla ağırlık var gibiydim zorla uyudum yeni yeni kendme geldim acaba doğum belirtisimi dedim ama birşey yok şimdilik...

Oyle yapiyorum canim. Ama bazen kustugu zaman onluk yeterli olmuyo)
ben besikten aliyrm tekrar yatiryrm alt degs ust degs:) aynen kiyaft yetmiyo keske cok alsaymisim zaten kilolari az benimkilerin hersey buyuk geliyo uzun sure giyerler
Aynenn ya bende bi cikayim da alisvers yapcam tekrar :)
Ooo cbuk alismis seninkii

Oyle yapiyorum canim. Ama bazen kustugu zaman onluk yeterli olmuyo)

Aynenn ya bende bi cikayim da alisvers yapcam tekrar :)

Ooo cbuk alismis seninkii

Benimki bi kusuyodu inan burnundan bile cikiyodu gercktn kolay degil biyere giderkn koca canta camasir goturuyodm walla cok kiyafet almstm hepsinide kullandim simdi yeniden yikadim utuledim yine dolaba koydum..kizada alisvrris yaptm hepsinide kullanirm yine kusan bebek olursa insallah kusmaz

bugun bende doğurmuyorum son haftam.. sancısız geçen her günüm zoruma gitmeye başladı

Benim sipa da oyle canim.kusunca da bi rahatliyo ama pisin icinde uyuyakaliyo hemen bugun de koltuga kustu, altini acarken de kendi suratina isedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…