Kiyamam.cok iyi anliyorum seni
Badladilar teyzesi...cicisler ama genede
Esim buyuk nimet bana cok sukurrr.benimde sag gogus ucum yok uc aldim ama kullanamiyirm cnm sen nasil yapiosun ya
Amanda aman pek dusunurmus esini bu hatun:)
Benim koxa uykusunda pis pis falan yapar oldu yahu cok komik videoya cekecem bi gun:)
Canim doktorunu ara benim nisanim gelmedi bi fikrim yok onun icin
benim günüm erken olsada sen benden önce doğum yapıcaksın canım içimden öyle geliyo
Benim sipa da oyle canim.kusunca da bi rahatliyo amapisin icinde uyuyakaliyo hemen bugun de koltuga kustu, altini acarken de kendi suratina isedi
bugun bende doğurmuyorumson haftam.. sancısız geçen her günüm zoruma gitmeye başladı
kizlar dr muayenesinde nisan geldi 2cm aciklikta var acaba kendi sancim baslar mi ki keske baslasa sunii :18:sanciya gerek olmazdi
bazen bir haftayi bulur diyolar ya canim benim cok vaktim yok pazartesi suni sanci alicam bebegimin suyu az ama senin belki iki gune sancin gelir nstyi ihmal etme gunun gecti miNisanim geleli 5gun oluyor 1cm aciklik denmisti ama hala sanci fln yok arada yokluyor dogurcm diyorm ama yookk geri gidiyo pzrtsi nst var gitmk dahi istemiyorm biyandanda korkuyorm ya bisi olursa diye umutsuzum doguramicam ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))) hahahah benimkide yapti o isi kendi kulagina isemisti hatta bikere esim namaz kiliyodu balkonda bende cocugun altini aliyodum dedimki git icrde kil namazini inat etti serdi seccadeyi bi baktik havadan beri tam seccadenin ucunu tutturdu:)) altini acinca islak mendil veya pamuk koy pipinin ustune :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu gebe SQLikolojisi bence.cunku burda herkes dogum yapcak ben en sona kalcam gibi geliyo artik.yani sen ve ben durumundaki herkes ayni dusunuyo.ben artik oluruna biraktim.ne yapsam doguramadimsonra dusundum ki ölüm nasil bi gun once bi gun sonra yada saati degismeden yazildiysa kaderimize dogumda oyle.Allah ol demeden olmicak.saldim ne zaman gelirse diye.sen daha sanslisin aslinda daha az zamanin kaldi ve zamani doldugunda bi sekilde cikcak ordan.bebegini almana 8 gun kalmis.oyle dusun.ben oyle yapiyorum.
Bende sana moral verirken kendim bu duruma düştüm görüyo musun:)
Ama gerçekten öyle doktora bile gidesim yok o nst sancısız çıkacak yine sancıyı bekle deyip eve gönderecek... Bi de bisey sorucam sizinde alttaki kemikleriniz kalkarken yürürken falan acıyo mu hiç benim iki haftadır böyle acaba kendimi mı sıkıyorum ondan mı oluyo
Merak etmeyin en son ben varim:) 36+4 deyiz daha 3 haftamiz var
Burada doğum yapanlara okuyunca çok nimreniyorum artik dogsun paşam diye sabirsizlaniyorum ama 38 de falan dogsun istiyorum ne kadar içerde dursa iyi ama 40 da beklemek istemiyorum :)Canimcim o hiiiccc belli olmaz.yarin bi gun suyum geldi diye yazarsin sende
sezeryanla doğm yapan arkadaşlar kanamanız devam ediyor mu benim dün bitti geçen perşembe doğum yapmıştım çok canım sıkıldı bkadar erken bitermi ya doktorun özel numarası yok hafta sonu girdi arayamıyorm da neolr bişey deyin:18:
Cok ilginc ama benim kemik agrisi sadece klozette otururken oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?