2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cnim ucu gogsume yapistiriyrm kahwerenqi yere emiyo:) ilk aldiqimda bende yapamadm zamanla alisiyo bebek emdikce gelmeye basliyo

benim günüm erken olsada sen benden önce doğum yapıcaksın canım içimden öyle geliyo

Bu gebe psikolojisi bence.cunku burda herkes dogum yapcak ben en sona kalcam gibi geliyo artik.yani sen ve ben durumundaki herkes ayni dusunuyo.ben artik oluruna biraktim.ne yapsam doguramadim sonra dusundum ki ölüm nasil bi gun once bi gun sonra yada saati degismeden yazildiysa kaderimize dogumda oyle.Allah ol demeden olmicak.saldim ne zaman gelirse diye.sen daha sanslisin aslinda daha az zamanin kaldi ve zamani doldugunda bi sekilde cikcak ordan.bebegini almana 8 gun kalmis.oyle dusun.ben oyle yapiyorum.

kizlar ben bugun hastaneye gittim bebegimin suyu cok az pazartesi suni sanciyla dogum olucak dr alttan muayene etti ayy cok kotuydu 2 cm aciklik var dedi muayene sirasinda kan geldi o nisan mi acaba bide rahim agzin kalin suan suni sanci tutmaz dedi bi turlu anlamadim hem aciklik hem kalinlik nasil oluyo

Bende sana moral verirken kendim bu duruma düştüm görüyo musun:)
Ama gerçekten öyle doktora bile gidesim yok o nst sancısız çıkacak yine sancıyı bekle deyip eve gönderecek... Bi de bisey sorucam sizinde alttaki kemikleriniz kalkarken yürürken falan acıyo mu hiç benim iki haftadır böyle acaba kendimi mı sıkıyorum ondan mı oluyo

Benim sipa da oyle canim.kusunca da bi rahatliyo ama pisin icinde uyuyakaliyo hemen bugun de koltuga kustu, altini acarken de kendi suratina isedi

:))) hahahah benimkide yapti o isi kendi kulagina isemisti hatta bikere esim namaz kiliyodu balkonda bende cocugun altini aliyodum dedimki git icrde kil namazini inat etti serdi seccadeyi bi baktik havadan beri tam seccadenin ucunu tutturdu:)) altini acinca islak mendil veya pamuk koy pipinin ustune :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar dr muayenesinde nisan geldi 2cm aciklikta var acaba kendi sancim baslar mi ki keske baslasa sunii :18:sanciya gerek olmazdi

kizlar dr muayenesinde nisan geldi 2cm aciklikta var acaba kendi sancim baslar mi ki keske baslasa sunii :18:sanciya gerek olmazdi

Nisanim geleli 5gun oluyor 1cm aciklik denmisti ama hala sanci fln yok arada yokluyor dogurcm diyorm ama yookk geri gidiyo pzrtsi nst var gitmk dahi istemiyorm biyandanda korkuyorm ya bisi olursa diye umutsuzum doguramicam ben

Hala doğurmadim. Sınava girdim çıktım bekliyorum cok.fena.uykum var hic.halim yok

bazen bir haftayi bulur diyolar ya canim benim cok vaktim yok pazartesi suni sanci alicam bebegimin suyu az ama senin belki iki gune sancin gelir nstyi ihmal etme gunun gecti mi

bzimki pamugu da havalandirir boyle isemeye devam ederse her banyoda ya kuvete isiyo ya da havluya sarip alinca kucagima isiyo

Merak etmeyin en son ben varim:) 36+4 deyiz daha 3 haftamiz var

Cok ilginc ama benim kemik agrisi sadece klozette otururken oluyo

Dr bana 2 cm açılmış dese o an hemen suni isterim. şu şişkinliklerle yaşamak gün geçtikçe daha zor geliyo ayaklardan yürüyüş de yapamıyorum fazla ev işi falan o kadar yani. Ütü yapmak en zoru ayakta kalmak daha da şişiriyo

sezeryanla doğm yapan arkadaşlar kanamanız devam ediyor mu benim dün bitti geçen perşembe doğum yapmıştım çok canım sıkıldı bkadar erken bitermi ya doktorun özel numarası yok hafta sonu girdi arayamıyorm da neolr bişey deyin :18:

Bitmemistir o canim oyle ara veriyo bugun yarin gelir yine. Benim 15.gunum devam ediyo. Oyle bi gun falan ara veriyo. Merak etme

Cok ilginc ama benim kemik agrisi sadece klozette otururken oluyo

benim de o anda ağrı olmuyo bi tek şimdi bunu kalkıp tecrübeli(!) teyzelere sorsam 'aaa kızım çatıların açılıyor işte bugün yarın doğum yapacaksın bak demedi deme' diyecekler. sonra da ben boş ümitlere kapılıp yarına kadar dk sayacağım (( 2 haftadır yaşıyorum bu sahneleri. en iyisimi ben popomun üstüne oturayım cumartesiyi bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…