- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
sezeryanla doğm yapan arkadaşlar kanamanız devam ediyor mu benim dün bitti geçen perşembe doğum yapmıştım çok canım sıkıldı bkadar erken bitermi ya doktorun özel numarası yok hafta sonu girdi arayamıyorm da neolr bişey deyin:18:
Bitmemistir o canim oyle ara veriyo bugun yarin gelir yine. Benim 15.gunum devam ediyo. Oyle bi gun falan ara veriyo. Merak etme
Ben sali gunu dogum yaptim hala devam ediyor bencede ara vermistir gelir gene canim mrk etme
canım pedi falan çıkardım akşamdan beri inşallah öyledir ya baştan beri az geldi ilk doğumumda 40 gün sürmüştü ve çok fazlaydı oyüzden şaşırdım
Benim sipa da oyle canim.kusunca da bi rahatliyo amapisin icinde uyuyakaliyo hemen bugun de koltuga kustu, altini acarken de kendi suratina isedi
Benim de iki gun durdu, yine basladi sonra. Gelir mutlaka
Gercekten sasirdi neye ugradiginitontısım yaaa noluyo beee demıstır :))) kendı yaptıgınıda anlamamıştır :))
evde yoğun bır sekılde son hazırlıklar var.ne ayak kaldı bende ne bel :122:
son temızlık yapıldı simdi dondurucuya yemek atmak ıcın yemek yapıyorum daha doğrusu mucadele verıyorum(( taksıt taksıt gıdıyorum mutfağa.
kızlar ne sorucam sıze yemek dışında ıspanaklı börek pişirsem dondurucuya atılır mı o. yanı çıkınca güzel olurmu? sigara boregı falan yapmışlığım var dondurucuda ama o sonuçta ciğ. pişirip atınca nasıl olur ki???
birde diler ve ozge cevap beklıyom kızlar :) ılk günler neler yedınız??? (tuvalet problemı olmasın dıye)
Bitmemistir o canim oyle ara veriyo bugun yarin gelir yine. Benim 15.gunum devam ediyo. Oyle bi gun falan ara veriyo. Merak etme
Gercekten sasirdi neye ugradigini)) yavrum cok komikti )
Canim ben sulu seyler yedim, corba vs. Ama gaz yapcak seyler degil mesele mercimek gibibi de bol bol kuru kayisi yedim. Yine de 3 gunde ciktim tuvalete. Tuvalete cikinca ne istiyosam onu yedim kasmadim. Ama arada yine kuru kayisi yiyorum ne olur ne olmaz boyle kabiz olmak istememm:18::18:
Aa bi de bol bol hurma. Simdi tam zamani zaten heryerde var.
Bi de sinemcim insallah sutun hemen gelir. İlk 4-5 gun cok ememiyo o yuzden birikiyo kivam da yogun oldugu icin akip gitmiyo goguslerin tas gibi oluyo, emzrmeden sonra ellerinle kontrol et eger cok sertse bebisin emdikten sonra sag gogsunu yumusayana kadar. Ben ilk 4-5 gun oyle yaptim cok sukur agrim yaram falan olmadi hic, krem de kullanmadim ustelik. Sonra zaten sut sulandigi icin fazlasi akip gidiyo sertlesmiyo. İnsallah senin de problemin olmaz bu konuda.
canım seninde 15 gün olmuş benim gibi 20 sinde yaptım bende sana sorum ilaç içtin mi hiç emzirirken
kızlar biz geldik yiğitle kuzum yoğun bakım küvözden çıktı şükür evimizde emiyo hamdolsun herkesi çok özledik geçmişe bakamadım ama çoğunluk doğum yaptı galiba rabbim herkese şifa versin bebekleri hayırlı olsun inşaAllah size bi sorum var emzirirken aksef 500 kullanan oldu mu?
bende bu havada sulu ne yenır kı dıye ona takıldım. çorba hıc cekılmez nasıl ıctın sen :) kuru kayısı stogu yapayım eve. normalde de cok yerdım ama bır suredır unuttum. hurma dun aldırdım eşimekız ıyıce tontık olsun dedım :)) benım de korkum o aklım çıkıyor dikişli halde kabız olurum dıye :18:
aa onu soyledıgın cok ıyı oldu özgecim hiç aklıma bıle gelmezdı benımzaten goguslerım buyuk bırde o halı dusenemıyorum.
sen ne aldın sağmak ıcın elle olanlardan mı elektriklilerden mı. elektrikliler cok mıy mıy dıye duydum.
Ben de özledimmm. Sukurler olsun iyiyim. Oglum olacak inşallah teyzesi
Canim bak kayisilari biraz hasla, rondodan gecir, bal koy biraz da. Ben bundan cok ictim bugun yarin hazirlarsan rahat edersin tadi da gayet iyi.hem sulu sulu
Benim de goguslerim asti kendini heptensagmak icin hic bisey almadim canim, ihtiyac duyarsam alirim diye dusundum simdilik ihtiyacim yok. Zaten ilk gunler asiri sut gelmiyor, hem masaj yapip hem sutu bosalttim elimle. Masaj da sute yardimci oluyo.
Himm kayisiyi kaynadigi suyuyla beraber gecireyim dimi rondodan. Soguk guzel oluyormu yani yarin yapsam sali geliriz muhtemelen eve dolaba koysam icilir mi rahat rahat cok soru sordum ama özgecimnapiim bilmedigimden soruyorum.
:)) benimkilerde felaket kocamanlar. Simdi gobusten belli olmuyor disardan ama dogumdan sonra nasil gorunurler Allah bilir :)) anladim canim o zaman bende elle yapayım once duruma gore alirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tadi gayt guzel oluyo canim merak etme ama cok buz gibi de icme, bebek rahatsiz oluyo hemen. Ben ikinci gun dondurma yedim kakasi yesil oldu hemencoo soguk seyler yememeye calis ilk gunler. Merak ettigin bisey varsa sor canim tabii, simdi de dogumdan sonra da sorabilirsin.
Daha bi iki seme boyle kocaman gezcez sanirim) elle dene bi, ben dort bes gun yaptim sadece. Sonra sulandi zaten sertleesmedi
Hadi yaaa :)) sut o kadar etkiliyormuoyyy ben buzlu sular iciyordum.desene elvedaa :))
Ayy cok sagol ozgecim...
Evet en azindan sut bitene kadar koca memeliler olarak kalicaz sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?