2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canim gözün aydın güle güle büyüt kuzunu sira bize geliyiiii

Allah anali.babalı büyütsün canım. Gözün aydın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah minik prensese.. Allah acısını göstermesin canım. Hadi bakalım sıra bize geliyor

Gozun aydin canim gule gule buyut detaylari bekliyoruz...

Maşallah cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ins..amin ins darısı bize...

Hayirli ugurlu olsun cnm.kendiliginden mi geldi bebegin normal mi dogurdun?
Hepinize çok teşekkür ederim. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Doğum zor ama bebeğinizi görünce herşey bitiyor inanın.

kızlar doğum yapan herrrkesin gözü aydın olsun! darısı başımıza:)

bilenlere duyanlara bi sorum var, 38. haftadayım. bekliyoruz..
sorum şu: 3.aylarda falan göğüslerimde büyüme başlamıştı. 8.aydan bu yana büyüme durdu hatta küçüldü biraz.
doğum öncesi sütümsü bişeyler görünüyo göğüs ucunda diye duydum. bende tık yok. sizin bilginiz var mı?
ya da sütü aktive etmek için napabilirim yaa?

Kizlar ben bugün ciktim evdeyim.kabus gibiydi.sezeryan da bişey yokmuş ama sonrasi gaz sancisi bitirdi beni.cikartamadim gazi.lagman yaptilar öyle ciktim hastaneden.tek sorun süt gelmiyo kizlar.ne zaman geldi sizin ne zaman gelir.

Galaxy Note 2

Canin borek neli yaparsan yap pisirnedn at dondurucuya kalin sigara biregi gibi sar mesela canim. Sonra cikar cozdurmeden yumurtssini sur at firina yeni yapmis gibi missss sinemcim:))

Kayisi hosafi ve corba yedim ben ilk iki gun kayisi hosafi gaz icin cok iyi gelio..zatn gaz cikarmadan corbadan baska yemek yedirmiyorlar canim.

Gozunaydin. Allah anali babali buyutsun Kacinci haftandi? Bende sezeryan olucam gecen gun hemsireyle konustuk gelmese bile emzir dedi zor
bi surec olur ama moralini yuksek tutmak sutunun gelecegine ve bebegine yetecegine inanmak
cok etkiliyormus, bol su ic bulgur pilavi ye bildigim seyler bunlar sakin moralini bozma
tecrubeli degilim ama artik idare et :)

Etkiliyomus valla bende bilmiyodum )
Aynen canim sallana sallana gezerizz napalim

Aa o zaman aci falan hersey etkiler abooo diyorum hamilelikten daha dikkatli beslenmek gerek bu durumda buzz gitti aci gittii :)))
Bizim icin zor da buyuk olmasi eslerin canina minnet olur

Ebrucum hic takilma benimde iki gun gelmedi agladim oturdum hatta mama vermek zorunda kaldik kofteme. Sagmayi dene bebek gucsuz tam cekemiyo onun icin gelmiyo sut makina iyi gelio canim benim de hala tam emebilmis diil makinayla sagip falan veriyorum yani..

O zaman ic harci pisirip sogutup uzun uzun sariyim dolaba koymasi rahat olur. Cikarip pisiririz. sagol dilercim.

Yaa yalnizlik cok zor ben nasil hosaf yapicam hic bilmedigim seyler offf diyorum. Netten gaz yapmayan ve rahatlatan soguk corbalar bakayim bari. Cok tirsiyorum kabiz olurum diye.
Sen kac gun corba ictin dilercim. Yani normal yemeklere kacinci gun basladin?

Canimcim hoşgeldin evinede hoşgeldin..
Cok gecmis olsun kuzum simdi iyisin dimi canim.

Dilercim.hazir konu açılmışken mama ne verdin tontise? Birde sagma icin hangi makinadan aldin?

Hayirli olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.insallah en kısa zamanda sutunuzde cogalir.darisi bizlerin basina

Gözün aydın canım sütün ü hiç takma kafaya sen süt gelmesebile emzir benim akşama geldi bide sıcak havlu koy sıcak suyla yıka gögüslerini

Aciyi falan bilmiyorum da soguk yedigin zaman bebek usutuyormus
Ayy bence suanda onlar icin de pek iyi olmayacak, sutler fiskircak

Cnm bugün 3.gunum yaaa.zaten mama veriyoruz 3 saatte bir ama yetmiyor.saat basida emmesi lazim doktor oyle soyledi.olmasada veriyorum meme ama cok sinirleniyo agliyo bise alamyinca.

Galaxy Note 2

Canimcim hoşgeldin evinede hoşgeldin..
Cok gecmis olsun kuzum simdi iyisin dimi canim.

Cok sagol cnm.seninde cok az kaldi.allahin izniyle.insallah gaz sorunu yasamazsinntatlim.simdiki yeni duam sezeryan olacaklarin gaz sorunu yasamamasi.ben resmen inledim hastanede.

Galaxy Note 2

Aciyi falan bilmiyorum da soguk yedigin zaman bebek usutuyormus
Ayy bence suanda onlar icin de pek iyi olmayacak, sutler fiskircak
:))) sadece bakmak bıle yetıyor sapıkcanlara

Cnm bugün 3.gunum yaaa.zaten mama veriyoruz 3 saatte bir ama yetmiyor.saat basida emmesi lazim doktor oyle soyledi.olmasada veriyorum meme ama cok sinirleniyo agliyo bise alamyinca.

Galaxy Note 2
( oy kıyamam ben bıdışa.

Cok sagol cnm.seninde cok az kaldi.allahin izniyle.insallah gaz sorunu yasamazsinntatlim.simdiki yeni duam sezeryan olacaklarin gaz sorunu yasamamasi.ben resmen inledim hastanede.

Galaxy Note 2

evet ebrucum bugunu saymıyorum artık son 1 gun dıyorum :)
sağol canım inşallah.. bende bugun kızların basının etini yedim ne yediniz ne içtiniz diye gaz ve kabız sorunu ıcın. en korktuğum seyler.

Cnm hastanede o agrilari cekerken aklima sen geldin.sadece esin olacak ya yaninda aklim hep sendeydi.insallah hemen atlatirsin cnm cok cekmezsin.agir olursan mutlaka bi yardimci tut cnm.durumun uygunsa.

Galaxy Note 2

Dilercim.hazir konu açılmışken mama ne verdin tontise? Birde sagma icin hangi makinadan aldin?

Canim hosaf kayisiyi dogra uzerine su cek agiz tadinca seker koy kaynat oldu sana hosaf:)

İki gun corba ictim canim ben.simdi hersey yiyorm.
Mama sma veriorum anne sutune en yakin olanmis. Bebedorun manuel pompasini aldik kullanisli kolay oluyor el pompali olnlar cok zor aklinda bulunsun insallah ihtiyacin olmaz canim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…