Cnm hastanede o agrilari cekerken aklima sen geldin.sadece esin olacak ya yaninda aklim hep sendeydi.insallah hemen atlatirsin cnm cok cekmezsin.agir olursan mutlaka bi yardimci tut cnm.durumun uygunsa.
Galaxy Note 2
Ayy ebrum canim benim.insallah esim yeter. Daha simdiden yalnizlik koymaya basladi. Evde hazirlik yapiyorum tukendim. Esim 3 gunluk izinini 5e cikarabildi insallah o surede toparlanirim. En azindan bebis ve vc isimi görebilsem sukur dicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hosaf kayisiyi dogra uzerine su cek agiz tadinca seker koy kaynat oldu sana hosaf:)
İki gun corba ictim canim ben.simdi hersey yiyorm.
Mama sma veriorum anne sutune en yakin olanmis. Bebedorun manuel pompasini aldik kullanisli kolay oluyor el pompali olnlar cok zor aklinda bulunsun insallah ihtiyacin olmaz canim ama.
Cnm onemli olan ilk günlerin.o ilk gunleri kolaylikla atlatsan gerisi gelir.emzirmeye calismak da cok can yakiyo.suan karnimdaki agrilar baskilar olmasina ragmen emzirmek zorundayiz.insallah herseyin rast gider cnm.dua edicem.
Galaxy Note 2
canım antibiyotiğin ismini hatırlıyormusun
Sagol kuşum :) esime soyliyimde gelirken kayisi alsin :) mamayida not aldim
Elektrikli mi aldin yani pompayi ?
Insallah lazim olmaz ama ha diyince almak gerekirse malum esim alacak sunu al diyebiliyim diye garantiliyorum kendimi.
Kızlar belden sancilarim var birde hala akintim devam ediyor ve alıntıyla beraber suda geliyor sanki. Sizce doktora gitmelimiyim?
Canim benim Allah razi olsun.. insallah..
Seninde sutun gelirde insallah en kisa zamanda sende oglusunda bir oh dersiniz.
Kızlar belden sancilarim var birde hala akintim devam ediyor ve alıntıyla beraber suda geliyor sanki. Sizce doktora gitmelimiyim?
Yok canim elektrikli diil manuel su yesili rengi dur fotosunu atayim..
Amin cnm insallah.moralimi bozmak istemiyorum.insallah gelir sutumuz
Galaxy Note 2
Walla bekliyorz gelmezse 1hafta sonra sezeryn olcam ikinci dogumum daha gunume cok var 36+6 ama zaten hic zannetmiyorm gunume kadar beklemez benim kizbazen bir haftayi bulur diyolar ya canim benim cok vaktim yok pazartesi suni sanci alicam bebegimin suyu az ama senin belki iki gune sancin gelir nstyi ihmal etme gunun gecti mi
Cnm bende 36+6 pek yok aramizda ama sezeryn olcam ya buyuk ihtimal bu degil onumuzdeki pzrtsi kavusurm yani son 8gunMerak etmeyin en son ben varim:) 36+4 deyiz daha 3 haftamiz var
Kizlar ben bugün ciktim evdeyim.kabus gibiydi.sezeryan da bişey yokmuş ama sonrasi gaz sancisi bitirdi beni.cikartamadim gazi.lagman yaptilar öyle ciktim hastaneden.tek sorun süt gelmiyo kizlar.ne zaman geldi sizin ne zaman gelir.
Galaxy Note 2
Ellerimdeki agrilar uyusma cigrindan cikti bugün oturdum agladim parmak uclarimi hissetmiyorum aranızda bir ben yaşadım bu agriyi sanirim rabbim kurtarsin hepimizi
Canım ben 2 aydır çekiyorum ama son bir haftadır duyu kaybı oldu resmen doktor dogumdsn sonra geçer dedi ama sanki böyle kalacak gibi geliyor banaBenim de ellerimde uyuşma var parmak uçlarımı hissetmiyorum.
Canım ben 2 aydır çekiyorum ama son bir haftadır duyu kaybı oldu resmen doktor dogumdsn sonra geçer dedi ama sanki böyle kalacak gibi geliyor bana
Evet canım sezeryan olacağımBenimde 1 buçuk aydır belki de 2 aydır devam ediyor. Doktorum uyuşma olabilir dedi. Şu an da kasığımda geçmeyen bir ağrım var. Sen 4 gün sonra sezeryan mı olacaksın.
Walla bekliyorz gelmezse 1hafta sonra sezeryn olcam ikinci dogumum daha gunume cok var 36+6 ama zaten hic zannetmiyorm gunume kadar beklemez benim kiz
Cnm bende 36+6 pek yok aramizda ama sezeryn olcam ya buyuk ihtimal bu degil onumuzdeki pzrtsi kavusurm yani son 8gun
Ebrummm panik arkadasm benim allah yardimcin olsn baya bi kaldin hastanede gaz problemini hic yasamadim insallah yasamam korktum simdi seni duyunca....
Cnm inanki cok kötü birsey.allah hickimseye yasatmasin o gaz sancisini.o gun sezeryan olan herkes sabah gitti bir ben kaldim anlatamam.inliyodum bütün gün..allahim herkese kolaylik versin.
Galaxy Note 2
Evet canım sezeryan olacağım
Kızlar iyi akşamlar benim son 4 günüm kaldı�
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?