2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnm hastanede o agrilari cekerken aklima sen geldin.sadece esin olacak ya yaninda aklim hep sendeydi.insallah hemen atlatirsin cnm cok cekmezsin.agir olursan mutlaka bi yardimci tut cnm.durumun uygunsa.

Galaxy Note 2

Ayy ebrum canim benim. insallah esim yeter. Daha simdiden yalnizlik koymaya basladi. Evde hazirlik yapiyorum tukendim. Esim 3 gunluk izinini 5e cikarabildi insallah o surede toparlanirim. En azindan bebis ve vc isimi görebilsem sukur dicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm onemli olan ilk günlerin.o ilk gunleri kolaylikla atlatsan gerisi gelir.emzirmeye calismak da cok can yakiyo.suan karnimdaki agrilar baskilar olmasina ragmen emzirmek zorundayiz.insallah herseyin rast gider cnm.dua edicem.

Galaxy Note 2

Sagol kuşum :) esime soyliyimde gelirken kayisi alsin :) mamayida not aldim

Elektrikli mi aldin yani pompayi ?

Insallah lazim olmaz ama ha diyince almak gerekirse malum esim alacak sunu al diyebiliyim diye garantiliyorum kendimi.

Cnm onemli olan ilk günlerin.o ilk gunleri kolaylikla atlatsan gerisi gelir.emzirmeye calismak da cok can yakiyo.suan karnimdaki agrilar baskilar olmasina ragmen emzirmek zorundayiz.insallah herseyin rast gider cnm.dua edicem.

Galaxy Note 2

Canim benim Allah razi olsun.. insallah..
Seninde sutun gelirde insallah en kisa zamanda sende oglusunda bir oh dersiniz.

Kızlar belden sancilarim var birde hala akintim devam ediyor ve alıntıyla beraber suda geliyor sanki. Sizce doktora gitmelimiyim?

Yok canim elektrikli diil manuel su yesili rengi dur fotosunu atayim..

Kızlar belden sancilarim var birde hala akintim devam ediyor ve alıntıyla beraber suda geliyor sanki. Sizce doktora gitmelimiyim?

Durdugun kabaht canim hemn git bence

Eklentiler

• $1404583096941.webp
    6 KB · Görüntüleme: 41
Canim benim Allah razi olsun.. insallah..
Seninde sutun gelirde insallah en kisa zamanda sende oglusunda bir oh dersiniz.

Amin cnm insallah.moralimi bozmak istemiyorum.insallah gelir sutumuz

Galaxy Note 2

canım hemen gıt bence.

Yok canim elektrikli diil manuel su yesili rengi dur fotosunu atayim..

sağol dilercim. bende bakıyordum bebedorlara :)) ihtiyaç halınde bunların listesini yapıyorum ki. yazık eşimin eli ayağına dolanmasın.

Amin cnm insallah.moralimi bozmak istemiyorum.insallah gelir sutumuz

Galaxy Note 2

bozma moralını zaten ebrucum. moral herşey bılıyorsun stres yaptıkça ıyıce engellersın kendını.
ama ama mınnosuda goremdık daha

bazen bir haftayi bulur diyolar ya canim benim cok vaktim yok pazartesi suni sanci alicam bebegimin suyu az ama senin belki iki gune sancin gelir nstyi ihmal etme gunun gecti mi
Walla bekliyorz gelmezse 1hafta sonra sezeryn olcam ikinci dogumum daha gunume cok var 36+6 ama zaten hic zannetmiyorm gunume kadar beklemez benim kiz
Merak etmeyin en son ben varim:) 36+4 deyiz daha 3 haftamiz var
Cnm bende 36+6 pek yok aramizda ama sezeryn olcam ya buyuk ihtimal bu degil onumuzdeki pzrtsi kavusurm yani son 8gun

Ebrummm panik arkadasm benim allah yardimcin olsn baya bi kaldin hastanede gaz problemini hic yasamadim insallah yasamam korktum simdi seni duyunca....

Ellerimdeki agrilar uyusma cigrindan cikti bugün oturdum agladim parmak uclarimi hissetmiyorum aranızda bir ben yaşadım bu agriyi sanirim rabbim kurtarsin hepimizi

Canım ben 2 aydır çekiyorum ama son bir haftadır duyu kaybı oldu resmen doktor dogumdsn sonra geçer dedi ama sanki böyle kalacak gibi geliyor bana

Benimde 1 buçuk aydır belki de 2 aydır devam ediyor. Doktorum uyuşma olabilir dedi. Şu an da kasığımda geçmeyen bir ağrım var. Sen 4 gün sonra sezeryan mı olacaksın.

Cnm inanki cok kötü birsey.allah hickimseye yasatmasin o gaz sancisini.o gun sezeryan olan herkes sabah gitti bir ben kaldim anlatamam.inliyodum bütün gün..allahim herkese kolaylik versin.

Galaxy Note 2

Cnm inanki cok kötü birsey.allah hickimseye yasatmasin o gaz sancisini.o gun sezeryan olan herkes sabah gitti bir ben kaldim anlatamam.inliyodum bütün gün..allahim herkese kolaylik versin.

Galaxy Note 2

Hayirlisiyla atlattin ayaklandinmi baya en cok korkutan sey beni hemen ayaklanamamk malum oglumda var biliyosun yatma gibi bi luksum yok gercktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…