Sut durumuna gore bak al istersn..senin sezeryan yani 38+6dami olcak cnm...benimki 38+0 da olcak buyuk ihtimal
Ayin 14unde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dogum yapanlar ilk dr.kontrolunuz ne zaman ben dr.a sormayı unuttum o da söylemeyi unuttu.bir haftalikken micon gunlukken mi gidiyorduk yoksa kırk çıkınca mi
Doğumdan once ilk kızıma bir bebek aldık güzelce paketlettik doğum yapınca hastabakiciya verdik kızıma vermesi için.o da bunu kardeşin verdi sana dedi.kizim o kadar mutlu oldu ki anlatamam simdi herkese kardeşim bana annemin karnından oyuncak bebek getirdi diye anlatıyor:)
Pompa her zaman lazım olmaz sadece bebek çabuk yoruldugu için bazen memeyi bosaltamaz o zaman sut dugumlenir mastit olursunuz onun icin antibiyotik kullanıp bol bol sütü sağmak gerekir yoksa sitmali gibi tir tir titriyorsunuz ve ateş yapiyor.o yüzden dogumdan sonra ihtiyaç olursa alınır hemen
dogum yapanlar ilk dr.kontrolunuz ne zaman ben dr.a sormayı unuttum o da söylemeyi unuttu.bir haftalikken micon gunlukken mi gidiyorduk yoksa kırk çıkınca mi
Ilk gece annemle evde kaldı eve gelince de babası uyutmak istedi ben uyuyayim diye.cok ağladı annemle uyumak istiyorum dedi hep.ben de dayanamadim bizim yatağa aldim besikte bebek yanimda kizim esim sahura kadar oturuyor zaten .sabahları çok mutlu kalkiyor.anneme annanne annemle uyumak çok güzel diyormus.dun de bebegi alip bir kanepeden diğerine götürmüş oturtmua karşısına geçmiş gülüyormus.annem yakalamis.anne kardesimle oynayabilir miyim diye soruyor kizim oyuncak bebek sandı bebeği:)