2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hoyacim bende o mastit mi ne ondan oldm cok kotuydu anlatamam
Bizde tup kamyonu aldik :))
Iyi aksamlar kizlarrrr aksam yemegini cok kacirmisimmmm her an patlayacakmis gibi karnim gobusun agirligindan yuruyemiyorum bileee

Masslah afiyt olsn cnm ben hicbisi yiyemiyorm hic istahim yok midem bi acayip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sut durumuna gore bak al istersn..senin sezeryan yani 38+6dami olcak cnm...benimki 38+0 da olcak buyuk ihtimal
Ayin 14unde

Evet 38+6 da olacak. Ben de süt durumuna göre pompa alayım diyordum. Senin doğum ne zaman olacak o zaman?

Kizlar bebekleriniz dogmadan once ruyanizda goruyo muydunuz nasil olacagini ben uc dort kez hep sarisin.bi bebek goruyorum gozler renkli diyorum esime.bizden de ne.sari bi cocuk olur ya esiminde benimde ten.rengimiz kumral.saclar siyah ama hep oglumun.sarisin.oldugunu goruyorum

dogum yapanlar ilk dr.kontrolunuz ne zaman ben dr.a sormayı unuttum o da söylemeyi unuttu.bir haftalikken micon gunlukken mi gidiyorduk yoksa kırk çıkınca mi

ilk doğumda tam haftasına çağırmışlardı hem anne hem bebek kontrolü için

Pompa medela pilli elektrikli kullanıyorum ben ilk kizimda almıştım .çok rahat

bende lansinoh'un elektriklisi var çiftli, memnundum bende

inşallah bu sefer sağmak zorunda kalmam, ilk oğlumda çalıştğım için mecbur sağıyordum işte

Kızlar hastanede geldim sancim var ama sık.değil daha. Açılmada ilerlememis. Doktorum suni.istemediğin herşeyin dogalini istediğin.icin bekliyicez ister hastanede kal ister eve git dedi. Eve geldim işte bakalim.

allah yardımcın olsun bu gece uyku yok desene canım suyun gelmiştiya, ultrasondan bakıyormu azalmasına,azalınca sorun teşkil etmiyomumuş

Duygucum gunun azaldi iyice hatta doldu kendini ve bebegi riske atma dktrn ne istiyosa onu yap herseyde bi hayir vardir cnm

allah yardımcın olsun bu gece uyku yok desene canım suyun gelmiştiya, ultrasondan bakıyormu azalmasına,azalınca sorun teşkil etmiyomumuş

Yok canım su değilmiş ben.alıntıyla beraber au.geliyor sanıyordum. Suyu. Normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…