- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hahaaa buda iyiymisoyuncak bebek saniyo hee
iyi degilim aysecaann
dogum yapanlar ilk dr.kontrolunuz ne zaman ben dr.a sormayı unuttum o da söylemeyi unuttu.bir haftalikken micon gunlukken mi gidiyorduk yoksa kırk çıkınca mi
yok bebisimmmm yaa tek tek yazana kadar ancahahaaa buda iyiymisoyuncak bebek saniyo hee
Kizz napiyosun hic pas vermiyon banaa
yok bebisimmmm yaa tek tek yazana kadar ancasenin köfte nasil kis uyuyo muu doguramadimmmmmmm ozgecaaannn
sabrim kalmadı dayanamiyooooommm
sabrim kalmadı dayanamiyooooommmkakalarla cisleerle boğuşmak istiyorum
Masallahhh tosuncukaa baya mesai yapio
küçük adam o annesi
Hoyacim bende o mastit mi ne ondan oldm cok kotuydu anlatamamPompa her zaman lazım olmaz sadece bebek çabuk yoruldugu için bazen memeyi bosaltamaz o zaman sut dugumlenir mastit olursunuz onun icin antibiyotik kullanıp bol bol sütü sağmak gerekir yoksa sitmali gibi tir tir titriyorsunuz ve ateş yapiyor.o yüzden dogumdan sonra ihtiyaç olursa alınır hemen
Bizde tup kamyonu aldik :))Doğumdan once ilk kızıma bir bebek aldık güzelce paketlettik doğum yapınca hastabakiciya verdik kızıma vermesi için.o da bunu kardeşin verdi sana dedi.kizim o kadar mutlu oldu ki anlatamam simdi herkese kardeşim bana annemin karnından oyuncak bebek getirdi diye anlatıyor:)
Iyi aksamlar kizlarrrr aksam yemegini cok kacirmisimmmm her an patlayacakmis gibi karnim gobusun agirligindan yuruyemiyorum bileee
Sut durumuna gore bak al istersn..senin sezeryan yani 38+6dami olcak cnm...benimki 38+0 da olcak buyuk ihtimal
Ayin 14unde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet 38+6 da olacak. Ben de süt durumuna göre pompa alayım diyordum. Senin doğum ne zaman olacak o zaman?
bulantidan mi sehercim :26:
Yani 14temmuzda 38+0da cnm
bulantidan mi sehercim :26:
dogum yapanlar ilk dr.kontrolunuz ne zaman ben dr.a sormayı unuttum o da söylemeyi unuttu.bir haftalikken micon gunlukken mi gidiyorduk yoksa kırk çıkınca mi
Pompa medela pilli elektrikli kullanıyorum ben ilk kizimda almıştım .çok rahat
Kızlar hastanede geldim sancim var ama sık.değil daha. Açılmada ilerlememis. Doktorum suni.istemediğin herşeyin dogalini istediğin.icin bekliyicez ister hastanede kal ister eve git dedi. Eve geldim işte bakalim.
Kızlar hastanede geldim sancim var ama sık.değil daha. Açılmada ilerlememis. Doktorum suni.istemediğin herşeyin dogalini istediğin.icin bekliyicez ister hastanede kal ister eve git dedi. Eve geldim işte bakalim.
allah yardımcın olsun bu gece uyku yok desene canım suyun gelmiştiya, ultrasondan bakıyormu azalmasına,azalınca sorun teşkil etmiyomumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?