Duygucum gunun azaldi iyice hatta doldu kendini ve bebegi riske atma dktrn ne istiyosa onu yap herseyde bi hayir vardir cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bebekleriniz dogmadan once ruyanizda goruyo muydunuz nasil olacagini ben uc dort kez hep sarisin.bi bebek goruyorum gozler renkli diyorum esime.bizden de ne.sari bi cocuk olur ya esiminde benimde ten.rengimiz kumral.saclar siyah ama hep oglumun.sarisin.oldugunu goruyorum
Yok canım.doktorda birşey demedi. Zaten.daha kanala.yeni.girmiş kafası yukarda. Suyum duruyor, açılma daha 1 cm suni bana da cok zor olacak. Bebeğin kalp atışları yavaş çıktı serum.verdiler normale dönünce herşey yolunda dedi.
Yok canım.doktorda birşey demedi. Zaten.daha kanala.yeni.girmiş kafası yukarda. Suyum duruyor, açılma daha 1 cm suni bana da cok zor olacak. Bebeğin kalp atışları yavaş çıktı serum.verdiler normale dönünce herşey yolunda dedi.
Bende aslinda esmer teni cok severim esimede bazen diyorum ben esmer severdim sansima sen ciktin diyorum nasil sinirleniyo :) beyaz tenli kendisi oglunada massallah erkek cocuklari simarik olur derler ama akilli bi oglum olsun istiyorum simarik cocuklardan hic haz etmiyorum sevesim bile gelmiyoBellimi olur cnm ben beyaz tenliyim esimde kumral ama oglusumuz karaoglan :)) esmer yakisikli :)) gecen gun karnim ciplak elini karnima koydu cok gulduk benim karnim sut gibi oglusun elleri esmer :)) bende sari kizlari cok seviyorm bakalim kizim kime benziycek ama abisine benzesin cok akilli ve uslu bi oglum var :)
Ilk dogumumun sezeryan olmasinin sebebi bebegimin kalp atislarinin yavaslamasiydi...aman dikkat et keske hastanede kalsaydn en azindan arada kontrol olurdu...hadi gozumuz aydin senide dogurtucaz insallah :)
Kizlar bebekleriniz dogmadan once ruyanizda goruyo muydunuz nasil olacagini ben uc dort kez hep sarisin.bi bebek goruyorum gozler renkli diyorum esime.bizden de ne.sari bi cocuk olur ya esiminde benimde ten.rengimiz kumral.saclar siyah ama hep oglumun.sarisin.oldugunu goruyorum
dogum yapanlar ilk dr.kontrolunuz ne zaman ben dr.a sormayı unuttum o da söylemeyi unuttu.bir haftalikken micon gunlukken mi gidiyorduk yoksa kırk çıkınca mi
Kizlar merhaba... uykusuz gecelere bebek oluncada devam... sutum yetmiyo yavruma mama takviyesi aldi bgntaburcu olduk evdeyiz
Kızlar benim ağrı eşiğim cok.düşük. Yanımda da nazimla oynayacak kocam kimsem yok. Sezeryan mi olsam diye düşünüyorum.
Kızlar benim ağrı eşiğim cok.düşük. Yanımda da nazimla oynayacak kocam kimsem yok. Sezeryan mi olsam diye düşünüyorum.
küçük adam o annesi
Esin alıştı mi oglusa baba olmak nasılmis kis
Papatyam pirtlattin dimi hemencecik allah anali babali buyutsun ben daha bekliyorm
papatyaammm kisss gözün aydın geçmiş olsun bi kayboldun pirtlattin geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?