2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Duygucum gunun azaldi iyice hatta doldu kendini ve bebegi riske atma dktrn ne istiyosa onu yap herseyde bi hayir vardir cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım.doktorda birşey demedi. Zaten.daha kanala.yeni.girmiş kafası yukarda. Suyum duruyor, açılma daha 1 cm suni bana da cok zor olacak. Bebeğin kalp atışları yavaş çıktı serum.verdiler normale dönünce herşey yolunda dedi.

Bellimi olur cnm ben beyaz tenliyim esimde kumral ama oglusumuz karaoglan :)) esmer yakisikli :)) gecen gun karnim ciplak elini karnima koydu cok gulduk benim karnim sut gibi oglusun elleri esmer :)) bende sari kizlari cok seviyorm bakalim kizim kime benziycek ama abisine benzesin cok akilli ve uslu bi oglum var :)

Duygu sen de benden önce doğuracan galiba kız

Ilk dogumumun sezeryan olmasinin sebebi bebegimin kalp atislarinin yavaslamasiydi...aman dikkat et keske hastanede kalsaydn en azindan arada kontrol olurdu...hadi gozumuz aydin senide dogurtucaz insallah :)

Bende aslinda esmer teni cok severim esimede bazen diyorum ben esmer severdim sansima sen ciktin diyorum nasil sinirleniyo :) beyaz tenli kendisi oglunada massallah erkek cocuklari simarik olur derler ama akilli bi oglum olsun istiyorum simarik cocuklardan hic haz etmiyorum sevesim bile gelmiyo

Benimkinin en.başından.beri.öyle zaten nst de de hep uyur bakalim. Sağlıkla kucagimiza alalimda en güzeli

Ben gordum canim aynen gordugum gibi de dogdu benim esim sarisin ben beyaz tenliyim ama saclarim siyah kizim sarisin ruyamda oglumun beyaz tenli siyah sacli oldugunu gorup ruyamda esime diyorum ki bu siyah sacli oldu kismet o da guluyo uyaninca anlatmistim olmaz oyle sey ablasi gibi benim gibi sarisin olur dedi ama bebegim tipki ruyamdaki gibi dogdu:)

dogum yapanlar ilk dr.kontrolunuz ne zaman ben dr.a sormayı unuttum o da söylemeyi unuttu.bir haftalikken micon gunlukken mi gidiyorduk yoksa kırk çıkınca mi

5 gun sonra canim hem anne hem bebek kontrolu

Kızlar benim ağrı eşiğim cok.düşük. Yanımda da nazimla oynayacak kocam kimsem yok. Sezeryan mi olsam diye düşünüyorum.

Kizlar merhaba... uykusuz gecelere bebek oluncada devam... sutum yetmiyo yavruma mama takviyesi aldi bgn taburcu olduk evdeyiz

Kizlar merhaba... uykusuz gecelere bebek oluncada devam... sutum yetmiyo yavruma mama takviyesi aldi bgn taburcu olduk evdeyiz

Hayirli olsun cnm allah anali babali buyutsun emdikce artar sutun mama takviyesi bende yapiyorum sut yetmeyip sarilik olmasin diye

Kızlar benim ağrı eşiğim cok.düşük. Yanımda da nazimla oynayacak kocam kimsem yok. Sezeryan mi olsam diye düşünüyorum.

sezeryandan snra yaninda kalck kimse warmi sezeryan sonrasi yatmak kalkmak cok zor bikc gun yardim lazm

Canım normal doğum sonrası hemen ayaklanip bebeğine de kendine de bakabiliyorsun bekle bence agrisi doğana kadar sonrası güllük gulistanlik Allahın izni ile

Annem var işte bakar o. Cidden dayanamıyorum su an 10 dk.da bir ama iyice psikolojim bozulcak gibi.geliyor. Yoruldum hic enerjim yok.uyiyamiyorum

Allah düşmanımın başına vermesin diyeceğim bi hastalıkla uğraşıyorum ben iyice altüst oldum zaten normal doğum korkum var. Gebelik alerjisi oldum. PUPP'muş adı. Önce göbek çevresinde kabartı ve kaşıntı ile başladı daha sonra bütün vücuda yayıldı. Şuan sadece yüzümde yok. Ömrümde böyle bişey görmedim. Kaşınmaktan ağlar mı insan uyuyamıyorum artık . Cildiyecinin verdiği karışım kremlerde bi yere kadar dayanabiliyorum. Doğumdan sonra geçiyormuş sözde 1 haftada. Ama 2ay geçmeyen de varmış. Korkmama rağmen normal doğum istiyorum ama sırf bu illetten kurtulmak için pzt günü doktora gidip lütfen beni sezaryene alın yalvarmayı düşünüyorum

[
Gebelik kolestazi olduğum için 37. Haftamda dün doğumum yapıldı,şükürler olsun iyiyiz,hep doğum hikayelerini merak ediyordum,o yüzden bende yazmak istedim.
Sezeryan olacağı için günüm belliydi. Sabahtan kuaforume gittim,hareketli fön,hafif makyaj yaptırdım. Sabah 9.30 da hastaneye yatış yaptırdık. Hemen nst ye aldılar,30 dakika kaldım.sonra odama geçtim fotoğrafçım gelmişti,odada bir çok fotoğraf çektirdik. Oda süslemesinde eşim balonları çok şişirdiği için,bomba etkisiyle teker teker patladı. Nerdeyse normal doğuruyordum bu sayede :). 12.30 ameliyathaneye gittim. 13.40 da doktorum geldi. Spinal anestezi olduğu için ameliyat masasında sol yanıma dönerek sırtımı öne alarak kamburum hafif çıkacak şekilde,bacaklarımı kendime çekerek sola yatırdılar. İşlemlerde hep anlattılar,şimdi soğuk alkole dezenfekte edeceğiz,şimdi iğne yapacağız,iğne çok acımadı bana iki kez iğne yaptılar gibi geldi. Tüp bebek doktorum kaç yıllık hikaye dedi,4 dedim. Şu bebeği sağ salim verelim inşaallah dedi. Anestezi belden aşağı uyuşturmaydı ama bir hoş oldum,midem bulandı,bacaklarında önce karıncalanma hissi ,sonra 1 ton ağırlığında bacaklarıma ağırlık hissi geldi. Bacaklarımı ekledikte hissediyorum dedim,anestezi Dr U ,hissedeceksin ama acı hissi olmayacak tatlım dedi,zannettim keserken de teker teker hissedeceğim ,emzirme eğitiminde Pediatrist sezeryan doğum izleyen var mı dedi,ben demiştim,ne kadar cesursun demişti. Ilgiliyimdir bu konulara.Daha sonra Dr um başladı,arada konuşuyor benimle yada yanındakilerle,ama hiçbirşey hissetmiyordum,ta ki karnıma ağır bir şekilde bastırana kadar,o bastırmada bebek geliyor dedi,yine acı olmadı ama baya karnına bastırıyorlardı. Hemen ağlama sesi gelmedi,bir süre sonra ağlama sesi geldi,,arkasından bebeği temizlemeye götürdüler,ben hemen bebek iyi mi sağlıklı mı soruları soruyordum,çok tatlı sarışın bebek senin gibi dediler,daha sonra yanıma getirdiler. Hemen öptüm kokladım..Sonra doktor çok yapışıklık var,onları açmaya çalışıyorum dedi,bende çikolata kistinden mi,geçirdiğim laparoskopi ameliyatlardan mı dedim,bilemem dedi.Sonra ben bebeğe bakıp,gidiyorum asistan Dr çok güzel diker dedi. Teşekkür ettim.Asistan Dr 30 dakika civarı dikim yaptı,arada takıldım fiyakalı olsun dikişim diye :).14.de bebeğim doğdu.14.35 de
İşlemler bitti.15 dakika tansiyonumu ölçtüler bir odada beklettiler. Ve 15.00 de odamdaydım. Bebek benden önce gelmişti tabi.2 saat gayet iyiydim. Sonra ağrım başladı,ağrı kesici iğne yaptılar.Çok şükür ağrılarım kalmadı. Akşam 19.00da hafif su,21.00de yemek yememe izin verdiler.Gece 4.de kanamam indi.. Gelince gecelik giydirdiler ,zaten sonda takılıyken biraz zor olurdu,ama kanamada üstüm battığı için pijamaya değiştirdim,altıma hasta bezi taktım külot gibi olan,çok rahat,birde kullan at ic camasiri aldim,bundan sonra onu kullanirim diyorum. Bende gedtasyonel diyabet çıktığı için(gebelik diabeti),bebeği besleyip 30 dakika sonra topuktan kan aldılar,çok şükür iyiydi.Bebekte dogunca siyah kaka yapiyor ,siyah renk korkmayin.bir kac kes oldu,sutum henuz inmedi ama yinede cuk cuk cektiriyorum,siringayla mama verdiriyilor,eline eldiven geciriyorsun,onu emerken siringayla mama veriyorar,bazen beceremedik,islattik,bi kac kes kakasi batirdi sirtinı,bu yuzden en az,5-6 kollu tulum yada yeni dogan goturmenizi tavsiye ederim,en az 3er tane şapka ve eldivende sart tabi en cok oralari usurmus,yaz gunu bile olsa. Biras uzun oldu ama,en sonunda bekledigime degmis gibi en guzeli buymus gibi ben bu tatlik kuzu ya resmen asigim demek istiyorum.düşüklerimde sünni sancı çektim,yani normal doğumda başta acı çekiyorsun,sezeryanda sonda,o yüzden korkmayın herşeye değer onlar için.Hepinize hayırlı doğumlar ve evlatlar diliyorum.(soru sormak isteyen olursa seve seve cevaplarım)

Papatyam pirtlattin dimi hemencecik allah anali babali buyutsun ben daha bekliyorm

Allah razı olsun canım benim aslını istersen hiiiic erken doguracagım aklıma gelmemişti çantamı bile hazırlamamıştım kostur kostur eve uğradık iki dakikada yapmış olduk çantayı oyle gittik hastaneye diğer doğumlarımda gun verilmiş gitmisdim sezeryana buda ani doğum oldum ama olsun
sen nasılsın ne diyor dr. ne kadar olmuş bebis

40+2 den günaydın kızlar bugünde doğuramdım yarın doktor ne dicek bakalım suni sancı yolu görünüyor bana bu suni sancı bebeğe zarar verirmi sancılar yüksek olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…