2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hayirli olsun cnm allah anali babali buyutsun emdikce artar sutun mama takviyesi bende yapiyorum sut yetmeyip sarilik olmasin diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mama ne kullaniyorsunuz ?

Kızlar benim ağrı eşiğim cok.düşük. Yanımda da nazimla oynayacak kocam kimsem yok. Sezeryan mi olsam diye düşünüyorum.

Cnm sakın sezeryan olma kendi istegine bagli.agri esigin cok dusukse hele benim gibi asla sezeryan olma.normalde dogurmadan once cekceksin ama sezeryanda daha cok cekceksin.ben sana soylim cnm.

Galaxy Note 2

Kizlar merhaba... uykusuz gecelere bebek oluncada devam... sutum yetmiyo yavruma mama takviyesi aldi bgn taburcu olduk evdeyiz

Hayirli olsun cnm allah anali babali buyutsun emdikce artar sutun mama takviyesi bende yapiyorum sut yetmeyip sarilik olmasin diye

Kizlar gozunuzaydin.ben cildirmak uzereyim.henuz süt inmis degil az da olsa su gibi bise geliyo damla seklinde ama az oldugu icin agliyo.mama veriyoruz ztn dogdugundan beri 30 ml veriyorum ama 1 saate kalmaz yine istiyor süt olmadigi icin.ne yapmam gerk yaa

Galaxy Note 2

Ebru sen nasil oldun toparlanabildin mi birazcik.
Dus almayi ya da sicak suyu denedin mi goguslerine

Cnm iste bildigin agrilarim var.ama asil deli eden emzirememek.emmek istiyor veriyorum feryadi basiyo.uc da yok süt te daha gelmedi.esim uc almis ama yapismiyo.

Galaxy Note 2

Cnm iste bildigin agrilarim var.ama asil deli eden emzirememek.emmek istiyor veriyorum feryadi basiyo.uc da yok süt te daha gelmedi.esim uc almis ama yapismiyo.

Galaxy Note 2

Cok zor ebrucum haklisin. Sen bol bol sicak suyla yika, hatta sicak suya batir havlu koy, insallah gelir sütün, bunlar ise yariyormus.dene bi.

Hayirlisiyla atlattin ayaklandinmi baya en cok korkutan sey beni hemen ayaklanamamk malum oglumda var biliyosun yatma gibi bi luksum yok gercktn

Cnm ancak 3.gun lagman yapuldiktan sonra ayaklandim.ondan oncede kalktim ama hic bise yapamadim felaketti yaaa.allahim tez zamanda sifa versin insallah herkese.

Denerim cnm bakalim.senin agrilarin gectimi tamamen.ne zaman geccek yaaa

Gecti canim bi haftayi atlat rahatlarsin epey. Ben cok fazla otur kalk yaparsam ya da ani bi hareket yaparsam dikislerim batiyo sadece.
Toparlandim diye is guc yapmaya kalkma sakin. Bebeginle ilgilen yeter. Sezeryanda onemli olan sonradan dikkat etmekmis.

Suan o kadar tazeki nefes alirken bile aciyor.ne is tapmasi kiz bebegi zor tutuyom.arada bi sanci oldumu sendede.

Merhaba kizlarr ben Allahm nasip ederse ağustos annesi olucam doğumum sezeryan olucak ben hep anlatilanlardan dolayi spinal epidural herneyseno şekilde olmayı istiyordum ama doktora sorunca bana geneli önerdi kafam iyice karıştı genel sezeryn olanlar uyanirken siddetli ağrıyla uyandiklarini söylüyorlar hem ayilmasida zor oluyormuş ben smdi ne yapayım

Doktorlarin bir cogu artik geneli onermiyo ama sebebi neymis genel demesinin

Genelde artik cogu doktor spinal epidural öneriyor. Farkli bi nedeni yoksa tabi.

Epiduralin cok riskleri var dedi belden igne yapılıyor ordan bir sürü sinir hücresi geçiyor o yüzden genel daha risksiz dedi kafam iyice karıştı :/

Yazdigim silindi ;((
Bende sirf bu yuzden genel istiyordum. Ama aclik surem yetmedi acil gittigim icin epidural oldum, cok da memnun kaldim.
Anestezi uzmani bana genelde az da olsa bebege de narkoz gittigini, ayilmanin kolay olmadigini, bebekle hemen ilgilenemeyecegimi, agrilarin daha fazla olcagini soyledi. Zaten genel isteme secenegim yoktu, bnm tercihime kalmiyodu. Mecburen epidural oldum iyiki oyle olmusum. Oglumu ilk ben gordum
İnsallah senin icin de hangisi kolay hayirli olacaksa o olur.

Bende epidural istiyorum ama oyle soyleyncede tedirgn oldm acaba hastanenjn anestezi uzmani iyi değil mi ya sakat kalrsam yada doktorun genel daha mı kolayina geliyorda bana onu önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…