2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bilemiyorum canim ama bana da boyle dense bende tedirgin olurdum haklisin ;(

Bugunde doguramadimmmmm :52 az kaldi az

Seher canim ya tejrar niye başladı ki bulantılar dr bisey demiyo mu

Duygucum bence normal ağrını bekle sen güçlü bi kadinsin güçlü ayakta dim dik duran güçlü bir anne... Yapabilirsin

Papatyammmm kissss bende bi kaybolup bide gelip dogurdummmmmm yazmak istiyorum iyiyim canım aynı işte safak sayiyoruz .... Sen naptin 4. Bebis gelince ev hali nasıl oldu

Ebrucummm canim ya ins agrin sizin hemen geçer sutunde fos fos gelir oglusun cup cup emeer karni doyar ins...

Kızlar evdeyim hala. Cesaret edebildiğim kadar devam edicem normal doğurmak için. Normal olan.bir pişman, sezeryan olan bin pişman. Bakalim sancilarim bazen.düzenli.oluyor bazen.hic olmuyor. Dua edin bana.karnım insin acikligim başlasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin balli lokmalar bende dogurmadim dun iftardandan sonra komsularla bi parka gittik,dunya kadar yol yürüdüm en az 5 km yürümüsümdür eve gece 2 de geldik bu seferde kocam üstüme saldirdi,mik mikte yaptim gece sancilanirim suyum gelir diye bekledim ama cix camis gibi uyumusum.rahatsiz olup uyanmamisim bile

Son düzenleme:

Valla ıcımı rahatlattın ben ılkını normal yaptım sancı çekerek suan sancı çekmekten korkmuyorum aslında ama bır oğlum var rahat kalkmak ıstıyorum kendımı yormak ıstemıyorum o yüzden tercıh edıcem cok saol benım dr um epıdural yapıyor dedıgın gıbı sancı çekmek ıstemıyorsan yaparız dedı ıns kolay olur senın ılk ı kac yasında benım ılk ıkı yasında cok küçük o yüzden cok endıselerım var

Valla CNm nısan da yengem dogum yaptı ılk cocuk normal ıkıncı cocuk sezaryen tabı genel olmuştu suan kı üçüncü sunu kendısı epıdural ıstedı ve şükür cok kolay kalktı sezaryen de keısnlıkle epıdural dıyor daha rahat kalkıyormussun genel ipek tavsıyem etmiyorlar kıme sorsam boyle dıyor tabı senın kendı tercıhın korkma bence korkmaya gerek yok zaten hıssetmıyormusun

Gece yatakta donmesi iskenceee..... Ters donmus kaplumbaga gibi debeleniyorumm doncem dieee

Kizlar emzirirken gogus uclari aciyan varmi..?hamileykn kremde kullandm hala kullaniyorm ama bi faydasi olmadi nr yapayim??

Benim ilk gunler aciyodu, ama sert diyeymis saginca gecmisti.karbonatli suyla silmistim bi de bi kac kez.emzrmeden once de duru suyla sildim.

Oglum cektikce aciyo normalde acimio bende yikiyorm surekli sutumle siliyorm..krrmdr kullaniyorm ama anlamadm ozgecim yaa

Telefondan alıntı yapamıyorum canım benim ilk zamanlar çok acıdı emerken dişlerimi sıkıyodum karbonatlı suyla yıkadım birde eşim lanomast diyebi krem getirdi şimdi hiç acımıyo istersen bunuda dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…