- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Telefondan alıntı yapamıyorum canım benim ilk zamanlar çok acıdı emerken dişlerimi sıkıyodum karbonatlı suyla yıkadım birde eşim lanomast diyebi krem getirdi şimdi hiç acımıyo istersen bunuda dene
safak 19 kk ya gore bana gore 17bu agri gecmiyo ama surekli var adetin ilk gunu olan agri gibii
Gece yatakta donmesi iskenceee..... Ters donmus kaplumbaga gibi debeleniyorumm doncem dieee
Kizlar emzirirken gogus uclari aciyan varmi..?hamileykn kremde kullandm hala kullaniyorm ama bi faydasi olmadi nr yapayim??
sanki benimkide gecti gibiKasiklarim belim cok agriyo kizlarrrrrrr
Ne guzeelllllll.o kadar agrisizim ki heycan bile yapamiyorum belki bu agri sancidir filan diye
hafid geçti benim ki
hafid geçti benim kidogun agrisi yalanci agrilardan farkli dimi
iyi degilim aysecaannpatlicam simduii sen nasılsın doğum yapan yok galiba bugün emin değilim ama:44:
Allah razı olsun canım benim aslını istersen hiiiic erken doguracagım aklıma gelmemişti çantamı bile hazırlamamıştım kostur kostur eve uğradık iki dakikada yapmış olduk çantayı oyle gittik hastaneye diğer doğumlarımda gun verilmiş gitmisdim sezeryana buda ani doğum oldum ama olsun
sen nasılsın ne diyor dr. ne kadar olmuş bebis
Cnm ancak 3.gun lagman yapuldiktan sonra ayaklandim.ondan oncede kalktim ama hic bise yapamadim felaketti yaaa.allahim tez zamanda sifa versin insallah herkese.
bernaZDL mi dogum yapti kuzummm oyy bi minnak daha geldi
Canim brnimde son haftam artik az kaldi en son gecen hafta gittigmde 3100gr dedi dktr tabi nekadar dogriysa olcumlr herseyimz hazir 37+0 iz yarin itibariyle :)) ama hala gun vermedi dktrben 14unu istiyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyyy kac ay erken doğum için ilaç kullandım agri olmasin die... Ilaci bıraktım bu sefeer agri yok olmuyooo
ayyyy kac ay erken doğum için ilaç kullandım agri olmasin die... Ilaci bıraktım bu sefeer agri yok olmuyooodon mu firlatsammm :92::92:
sanki benimkide gecti gibidisari cikcam korkuom he
Hahaha valla hicranim durdugun kabahat test ettim onayladim iki don firlattim tammdir :)
Olmuyo anacim.don firlatmakla filan.seninkinin gelesi varmis.seninkinin don firlattiktan sonra oldugunu biliyorum.seni duyduktan sonra ha gayret dedim bi daha bi daha firlattim ama yok.gece umutlandim da yattim ne sanci ne su ne nisan.diyorum ya onunla alakasi olsa ben 28 30.haftalarda filan dogururdum
Valla ne desem yalan canin tesadufte olabilir tabiki bize yasakti bsslarda ben artik 37yi gecince dedim aaaa yeter ama herife yapistim :)) sizde bebegi baya yukari yerlestirmisinz anam saglam olmus yerleri ki gelemiyorlar
ayyyy kac ay erken doğum için ilaç kullandım agri olmasin die... Ilaci bıraktım bu sefeer agri yok olmuyooodon mu firlatsammm :92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?