2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Telefondan alıntı yapamıyorum canım benim ilk zamanlar çok acıdı emerken dişlerimi sıkıyodum karbonatlı suyla yıkadım birde eşim lanomast diyebi krem getirdi şimdi hiç acımıyo istersen bunuda dene

Karbonatli su yapiyorm cnm.kremide aldirayim esime saol canim.

safak 19 kk ya gore bana gore 17 bu agri gecmiyo ama surekli var adetin ilk gunu olan agri gibii

az kalmis canim benimde adet agrisi gibi basladi sonra siddetleniyor arada kesiliyo nefes aliosn 10dk dustu benim aysel hnim hemn gel dedi oyle gittim.

Kizlar emzirirken gogus uclari aciyan varmi..?hamileykn kremde kullandm hala kullaniyorm ama bi faydasi olmadi nr yapayim??

ilk oğlumda göğüs uçlarım resmen parçalanmıştı, kanayıp duruyolardı, emme zamanı gelmesinden korkuyordum, yanımdaki birine tekme atasım geliyodu oğlum göğsümü kavrayana kadar

krem falan kar etmedi hiç

bilmem doğru bilmem yalan insanın kendi tükürüğü iyi gelir demişlerdi, son çare azcık tükürüğümü sürüp ovalamaya başlamıştım, gerçekten geçmişti

selam canlar nasılsınız bakalım?bernacanın kızı doğdu, hadi sıra heyecanlka bekleyenlere
iyi degilim aysecaann patlicam simduii sen nasılsın doğum yapan yok galiba bugün emin değilim ama:44:

aynen gülüm bana da arada sıkıntı,sancı geliyor da,anca sıcaklara yoruyom

İyi pazarlarbhanımlar nasılsınız bakalım herkescikler iyidir inşallahh ben hastaneden geldim yatış işlemlerim yapıldı yarın sabah sezeryana giriyorum naaipse kızım geleck sağlıkla inşallahh

bide kızlar bu göğüs yaralarıyka ilgili kendi tecrübemi paylaşayım benim oğlumda hiç yaram olmadı çok şükür bildiğimiz naylon torbaları küçük küçük kesip meme uçlarıma koyuyodum sürekli değiştirmek kaydıyla orası kurumadığı için hep sütün etkisiyle nemli kaldığı için hiç yara olmadı çatlamadı ayrıca lansinoh ve medicassol diye biialç sürmüştüm ama çok değil aklınızda olsun dr lar nekadar kuru kalsın desede nemli oluyo kurumuyo çatlamıyo o poşetler kurtarıcım oldu bundada yapcam

Canim brnimde son haftam artik az kaldi en son gecen hafta gittigmde 3100gr dedi dktr tabi nekadar dogriysa olcumlr herseyimz hazir 37+0 iz yarin itibariyle :)) ama hala gun vermedi dktr ben 14unu istiyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ancak 3.gun lagman yapuldiktan sonra ayaklandim.ondan oncede kalktim ama hic bise yapamadim felaketti yaaa.allahim tez zamanda sifa versin insallah herkese.

Cnm sen sezeryanin yani sira gaz sancisida cekmissin agir gelmis baya amin bi atlatsak artik dogun isini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkesin yorumlarını gördükçe heycanlanıyorum ama senin kini görünce ayrı bi heyecan oluyor günlerimiz aynı olduğu için bende 12 Temmuz'da kontrole gideceğim ve muhtemelen gün verecek çok heycanlı

Hahaha valla hicranim durdugun kabahat test ettim onayladim iki don firlattim tammdir :)

Olmuyo anacim.don firlatmakla filan.seninkinin gelesi varmis.seninkinin don firlattiktan sonra oldugunu biliyorum.seni duyduktan sonra ha gayret dedim bi daha bi daha firlattim ama yok.gece umutlandim da yattim ne sanci ne su ne nisan.diyorum ya onunla alakasi olsa ben 28 30.haftalarda filan dogururdum

Valla ne desem yalan canin tesadufte olabilir tabiki bize yasakti bsslarda ben artik 37yi gecince dedim aaaa yeter ama herife yapistim :)) sizde bebegi baya yukari yerlestirmisinz anam saglam olmus yerleri ki gelemiyorlar

Valla ne desem yalan canin tesadufte olabilir tabiki bize yasakti bsslarda ben artik 37yi gecince dedim aaaa yeter ama herife yapistim :)) sizde bebegi baya yukari yerlestirmisinz anam saglam olmus yerleri ki gelemiyorlar

Ozenerekte yapmadim.zaten yanlislikla oldu.nasil bu kadar tepelere kacti bilmem ki

ayyyy kac ay erken doğum için ilaç kullandım agri olmasin die... Ilaci bıraktım bu sefeer agri yok olmuyooo don mu firlatsammm :92::92:

Kiss hicran hahahahha seni cokkk iyi anliyorun. Adalati birakali haftalar oldu daha az kasiliyorum agrilarim yok. Hatta kasilmam yok gibi. Artik sabirsizlaniyorum :))) yabanci sitelerde bakiyomda bizim gibi kullananlar erken dogum tehdidi olanlar 40+ larda yeter diye bagriyolar hahahahaha gec gelecek gorursun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…