2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bugun gecmek bilmedi catlicam heyecandan... is yapıyorum oturuyorum kalkiyorum yokkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ozenerekte yapmadim.zaten yanlislikla oldu.nasil bu kadar tepelere kacti bilmem ki

Ahaha yapacak bisi yok o zmn canim elin bogrunde beklicen:))

Bugun gecmek bilmedi catlicam heyecandan... is yapıyorum oturuyorum kalkiyorum yokkk

Ayy sinemim valla dusundum sabahtan sinem heycandan oluyordur diye ayy canim haber et ha sabhtanmiydi ameliyatin...ohh iki kisi cikip uc kisi geleceksinz insallah hadi hayirlisi

Ayy sinemim valla dusundum sabahtan sinem heycandan oluyordur diye ayy canim haber et ha sabhtanmiydi ameliyatin...ohh iki kisi cikip uc kisi geleceksinz insallah hadi hayirlisi

Daha dun geceden zor uyudum bu gece nasil uyicam bilmiyorum. Ne bitmez gunmus. 11de alicaklar. Yaaa sorma hep o ani dusunuyorum kapidan girecegimiz ani :) Icim bir tuhaf oluyor. Insallah hersey yolunda gider

Hadi insallh saglicakla girin kapinizdn canim. Habersiz birakma bizi ha aklim sende ezel hanimi al gel yanimiza:) genelmi olacksin cnm

Hadi insallh saglicakla girin kapinizdn canim. Habersiz birakma bizi ha aklim sende ezel hanimi al gel yanimiza:) genelmi olacksin cnm

:) insallah dilercim. Cikinca ilk firsatta yazarim canim. Yok genel bende istemedim dr. ve an. Uzmanida tavsiye etmedi. Ama spinal mi epidural mi bilmiyorum. Bana epidural daha iyi gibi geliyor sanki. Sabah gittigimde ilk is onu sorucam.

Hakkinizda hayirlidi olsun canim. Doktora guvenmek lazim ben son an sezeryan oldum genel yapmam sana dedi doktorum bebegini ilk sen gor dedi..nedn bile demedim ben.
Hemencik gelin bekliyorz sizi dua etcez optukkkk:)

Canim bol rezene cayi ic hem sutu artiriyo hem rahmin toparlanmasina yardimci ve bol su ic. Ben oyle yaptim 2 gun sonunda oldu sut dene istersen

Hakkinizda hayirlidi olsun canim. Doktora guvenmek lazim ben son an sezeryan oldum genel yapmam sana dedi doktorum bebegini ilk sen gor dedi..nedn bile demedim ben.
Hemencik gelin bekliyorz sizi dua etcez optukkkk:)

Sagol Dilerim :) evet bende cok guveniyorum.doktoruma. genelde hem bebisi goremicem diye sezeryan olursa hic dusunmemistim. Tamam canimcim :) sagolasin canim dualarinizla hissedicem sizi insallah. Bizde kizimla cok optukkkk :)

yarın sezaryene giriyorum spinal olucam dua edin nolur bir aksilik olmasın minnoşuma kavuşayım sağ salimmm....

Yarin kalabalik dogurucaz galiba :) bende yarin sezeryana giriyorum. Rabbim korusun canim yavrularimizi ve bizi..
Girerken herkese dua edicem dogmuslara doguranlara,bekleyenlere. Rabbim kabul etsin insallah.. Allah hepimizin yardimcisi.olsun..

Merhaba..
Temmuzun ikinci yarısı istanbulda sezaryen doğum yapacak olanlar için ücretsiz doğum fotoğrafı çekmek istiyorum. Amacım portfolyo oluşturmak. İlgilenenler ulaşabilirler.

ayyy sinemmmm saatleer kaldiiiii. Ne güzel kavuscan prensesineee rabbim üçünuzun yardimcisi olsun ins....

Hicranim canim benim sagolasin. Amin canim..
Valla saatler kaldi yerimde duramiyorum. Bir yandan elimde telefon buraya yapistim. Bir yandan isler bitti abuk subuk temizlik yapmaya basladim.

yemek yaptın mi gelince rahatlık olsun die ne yapmak gerek

Dun dolma yaptim canim attim dondurucuya. Gelince sehriyeli tavuk corbasi yapariz diye dusundum birde. sivi tuketmek lazimmis ya. 2 gun onu icerim diye dusundum. Birazdanda hosaf yapicam o da hazir olsun hemen icerim. :)

Sinemcim borek attin mi dondurucuya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…