Ozenerekte yapmadim.zaten yanlislikla oldu.nasil bu kadar tepelere kacti bilmem ki
Bugun gecmek bilmedicatlicam heyecandan... is yapıyorum oturuyorum kalkiyorum yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy sinemim valla dusundum sabahtan sinem heycandan oluyordur diye ayy canim haber et ha sabhtanmiydi ameliyatin...ohh iki kisi cikip uc kisi geleceksinz insallah hadi hayirlisi
Daha dun geceden zor uyudum bu gece nasil uyicam bilmiyorum. Ne bitmez gunmus. 11de alicaklar. Yaaa sorma hep o ani dusunuyorum kapidan girecegimiz ani :) Icim bir tuhaf oluyor. Insallah hersey yolunda gider
Hadi insallh saglicakla girin kapinizdn canim. Habersiz birakma bizi ha aklim sende ezel hanimi al gel yanimiza:) genelmi olacksin cnm
:) insallah dilercim. Cikinca ilk firsatta yazarim canim. Yok genel bende istemedim dr. ve an. Uzmanida tavsiye etmedi. Ama spinal mi epidural mi bilmiyorum. Bana epidural daha iyi gibi geliyor sanki. Sabah gittigimde ilk is onu sorucam.
Kizlar gozunuzaydin.ben cildirmak uzereyim.henuz süt inmis degil az da olsa su gibi bise geliyo damla seklinde ama az oldugu icin agliyo.mama veriyoruz ztn dogdugundan beri 30 ml veriyorum ama 1 saate kalmaz yine istiyor süt olmadigi icin.ne yapmam gerk yaa
Galaxy Note 2
Hakkinizda hayirlidi olsun canim. Doktora guvenmek lazim ben son an sezeryan oldum genel yapmam sana dedi doktorum bebegini ilk sen gor dedi..nedn bile demedim ben.
Hemencik gelin bekliyorz sizi dua etcez optukkkk:)
yarın sezaryene giriyorum spinal olucam dua edin nolur bir aksilik olmasın minnoşuma kavuşayım sağ salimmm....
yok anamm yokkk ciktim dolastim geldim... Onceden bu kadar yuruyunce hemen kasilmalar baslardi... Simdi tik yookkksanki benimkide gecti gibidisari cikcam korkuom he
Cik cik disari.varsa bisiler tetikler belki
herifimi kandirmam lazimmmm
40a kadar beklenir mi yawww
ayyy sinemmmm saatleer kaldiiiii. Ne güzel kavuscan prensesineee rabbim üçünuzun yardimcisi olsun ins....
herifimi kandirmam lazimmmm
ayyy sinemmmm saatleer kaldiiiii. Ne güzel kavuscan prensesineee rabbim üçünuzun yardimcisi olsun ins....
yemek yaptın mi gelince rahatlık olsun die ne yapmak gerek
yemek yaptın mi gelince rahatlık olsun die ne yapmak gerek
Hicranim canim benim sagolasin. Amin canim..
Valla saatler kaldi yerimde duramiyorum. Bir yandan elimde telefon buraya yapistim. Bir yandan isler bitti abuk subuk temizlik yapmaya basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?