2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Annem var işte bakar o. Cidden dayanamıyorum su an 10 dk.da bir ama iyice psikolojim bozulcak gibi.geliyor. Yoruldum hic enerjim yok.uyiyamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sabır et lütfen rabbim yardımcın olsun normal doğum senin için daha iyi olacak biraz sancı cekeceksin ama sonra çok rahat olacak sağ salim doğar bebişin inş...

ne guzel canim.... Bende sarma kofte milfoyden borek yaptim.. Hazir manti aldim koydum... Birde tepsi boregi ve biber dolmasi yapim diyorum kocis cikarsin pisirsin diye aklima baska bisey gelmiyo malum bizde yalniz olcaz buyuk ihtimal

Bende hazir manti aldim dolapta bayag tavuk da var. En kotu patates havuc tavuk yemek yapilir dedim tamda hasta yemegi :)) ben yapmasamda esim yapmaya calisirdi yemek. Ama 3-5 gun birde yemek derdimiz olmasin dedim. Aileden kimse yok mu sizde de gelecek?

bozdum niyet miyet kalmadi dogsun istiyorum artik yafuuu dun esimle konusuyoruz ins bugun dogar falan diyorum o garibimde dogmasin daha diyo niye kucukken dogurmasi daha kolay dedim o simdi dogarsa sezeryan olur saniyomus cok saf askim yaw

Annaaamm hakikaten safmis kiz senin kocis :))
Ya son zaman bomba oluyor insan birde cok merak ediyoruz ya badikleri nasillar diye. Gun gecmiyor. Sen bu aksam niyeti boz :)) belki bir faydasi olur :)))

benimkinin elinden yemek gelmez iste sahurda iftarda rahat etsin bi sure die biseyleer yapim diyorum.... Gelen giden olur da yemek yapma getirme olur mu.ondan hic emin değilim işte... Surekli kalici biri olmayacak yanimda o yuzden ne yaparsam kar

canım sabır et lütfen rabbim yardımcın olsun normal doğum senin için daha iyi olacak biraz sancı cekeceksin ama sonra çok rahat olacak sağ salim doğar bebişin inş...

Amin canım saol inş. Sancı.çekiyorum evde kızlar bakalim

Benimkininde gelmezdi ama su hamilelikte iyi ogrendi :))) tabi aman aman seyler degil basit seyler yapiyor.
iyi yapmissin o ozaman. Ilk gunler cok rahat olur. Aman geleni birde yemekli agirlamada yuzsuz insan cok.

en cok sarisin mi esmer mi onu merak ediyorum ben ya esim bana benzicek öyle hissediyorum diyo kendisi bembeyaz tenli kumral ben esmer kara kasli kara sacli kara gozlu olsun istiyorum

:)) biz ikimizde acik tenliyiz. Ama simasi kimi andiracak cok merak ediyorum :)
Ayy birde hicran ilk dogduklarinda burus burus oluyorlar ya bayiliyorum o hallerine :) kucuk baliklar :)))

benimkinim yapmaya vakti yok birde gerci isinede gelmez böyle şeyler... Gelenleer icinde bisey yapamam kimse kusura bakmasin... Iyilesince gelsinleer gerci günduz gelirleerse niyetli olurlar insss cabucak toparlanir kimseye minnet etmeyiz canim ya

kızlar 15 gün oldu ben doum yapalı karnımın içi acıyor uyuşukluk tamamda yanlar sızlıyo sanki sizede oluyormu normalmi bilmedim gitsemmi acaba bide kanama bigün yok bigün birden akıyor kahve ve kırmızı bazen;?

Oooo islerine gelmeyince yaptiklarida faciaaa zaten :)) bugun sabah bulasik makinasini doldurmus hesapta Allahim bir gor :)))
Valla millet bir acaip boyle zamanlarda gelip bayag sofra falan bekleyen oluyor. Onlar getirsin birer kap yemek. Ben olsam oyle yaparim sahsen.
Insallah canim Amin... kendimize yetecek gucu versin Rabbim..

evettt yaaa duduslarini buze buze agliyolar yaaa oyy ne tatli o duduslarrrr birde boncuk boncuk bakiolar sanki ben nerdeyim burasi neresi deer gibi her halleri ayrı bi güzel yaaaa

Evet :) zaten kesin oyle dusunuyorlar burasi neresi.. beni niye yerimden ettiniz bakisi :)))

merhaba kızlar....yarın sabah sezeryana giriyorum.inşallah 2. oğlum RÜZGAR ımı sağ salim kucağıma alırım.dualarınızı esirgemeyin....bende doğum yapan,yapmak uzere olan tüm temmuz anneleri için dua ediyorum.Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi inşallah :)

Amin canım saol inş. Sancı.çekiyorum evde kızlar bakalim

Oo canim benim telden girerken kaçırmışım. Duzenli mi sancilarin? Hadi hayirlisi.

Canim doktorunu bir arasan. Kanmanin ara ara gelip gittiğini soyluyordu kizlar ama o agri icin doktoruna görün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…