2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar merhabalar doğumdan sonra neredeyse giremedim sipinal olarak girdiğim doğumdan genel anestezi ile çıktım çok ağrılarım oldu hala da yalnız kalmamıyorum yerimden ama daha fenası prensesim göğsümün ucu pek olmadığı için rahat ememiyor ne yapacağımı bilemiyorum kalkan ve pompa kullanıyorum ama önermiyorlar ne yapacağım off

gecen gun bende dedim gel bak nasil yerlestiriyorum bulasik makinasina amannnn bi sekilde yikiyo nasilsa doldurrum herseyi diyo bana daaa

Duz mantik iste.. benim ki bildigi halde isine gelmediginden doldurmus oyle.
Birde gecen gun sise m.suyu almis icmis. Onu su sisesi yapalim dedi tmm dedim. Onu da kagidiyla koymus ki aksam soylendim. Dedim oha artik kagidi napacak makina
Bulasik makinasini çöp ogutucu saniyorlar :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gecmis olsun canim. Benim hic bir bilgim yok. Yarin giricem bende sezeryana. Tecrubeli kizlar gorunce yazarlar.
Ama kalkan ve pompa kullananlar var. Mecbur kalinca yapicak bisey yok.
Insallah en kisa zamanda toparlanirsin canim. Allah yardimcin olsun.

bernaZDL mi dogum yapti kuzummm oyy bi minnak daha geldi yasi uzun olsun insss normal mi olmuş
YOK CANM sez.ile oldu,gece azar azar su gelmiş bu sabah da bebişi oldu darısı bekleyenlere sağlıcakla inşallah yahu hicran herbirşeye gıcığım ya sıcaktan mıdır nedir üffffff püffffffffff durumlarııı

kuşum napıon beya,herüfleri mi çekiştiriyonuzzz?sinemcannn soğutucu cuma akşamından beri çalışıyo,manyak oldu,klima taktıramadık dahaiklima kv evinde pffffffffffffffff

neyyyy yarın mı giriyon bebemmm ben bişey mi kaçırdım,herşey yolunda inşallah

kuşum napıon beya,herüfleri mi çekiştiriyonuzzz?sinemcannn soğutucu cuma akşamından beri çalışıyo,manyak oldu,klima taktıramadık dahaiklima kv evinde pffffffffffffffff

Hee kiz napalim herifleri cekiyoruz lastik gibi :)))) hadi yaa oyyy kuzum cok fena kesin senin herifin miymiyligindandir :)))

neyyyy yarın mı giriyon bebemmm ben bişey mi kaçırdım,herşey yolunda inşallah

Yok tatlim aksi birsey. Hersey yolunda cok sukur. demistim ya pazartesi diye :) o pazartesi bu pazartesi iste
Sabah 11de giricem insallah.

Herkesin yorumlarını gördükçe heycanlanıyorum ama senin kini görünce ayrı bi heyecan oluyor günlerimiz aynı olduğu için bende 12 Temmuz'da kontrole gideceğim ve muhtemelen gün verecek çok heycanlı

Sona yanastikca heycan daha bi artar oldu artik soranlara son haftam diyorm :)

Canim aynen bende spinal girdim genel ciktim 6 gun ildu bu gun ama oyle cok agrim yok bunun biraz bunye birazda doktorla alakali oldugunu dusunuyorum gecer insallh seninde...
İlk iki gun benim oglumda ememedi ucum yok diye uc kullandim cektikce cikio ucu mrk etme pompada hala kullaniyorum sismesin gogsum diye sen rahatina ve yavruna bak dinleme kimseyi

Allah bebişini korusun, sana bağışlasın:)
Benim de göğüs ucum bi çıkıyor bi içeri giriyor. Acaba uç olarak kullandığın şey nedir? Ve pompa olarak hangi markayı modeli önerirsin?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi geceler kızlar, yarın çoğunuzun doğumu var Allah yardımcınız olsun ağrısız sızısız bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
biz de tık yok sıramızı bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…