gecen gun bende dedim gel bak nasil yerlestiriyorum bulasik makinasina amannnn bi sekilde yikiyo nasilsa doldurrum herseyi diyo
gecen gun bende dedim gel bak nasil yerlestiriyorum bulasik makinasina amannnn bi sekilde yikiyo nasilsa doldurrum herseyi diyobana daaa
Kızlar merhabalar doğumdan sonra neredeyse giremedim sipinal olarak girdiğim doğumdan genel anestezi ile çıktım çok ağrılarım oldu hala da yalnız kalmamıyorum yerimdenama daha fenası prensesim göğsümün ucu pek olmadığı için rahat ememiyor ne yapacağımı bilemiyorum kalkan ve pompa kullanıyorum ama önermiyorlar ne yapacağım off
canım bi süre kullan ucu bebek guclenince kullanmayi birakirsin
hahaaaa hepsi aynı ya
YOK CANM sez.ile oldu,gece azar azar su gelmiş bu sabah da bebişi oldubernaZDL mi dogum yapti kuzummm oyy bi minnak daha geldiyasi uzun olsun insss normal mi olmuş
bdt si temmuz sonu olanlar yani bizzz
kuşum napıon beya,herüfleri mi çekiştiriyonuzzz?sinemcannn soğutucu cuma akşamından beri çalışıyo,manyak oldu,klima taktıramadık dahaiklima kv evinde pffffffffffffffffDuz mantik iste.. benim ki bildigi halde isine gelmediginden doldurmus oyle.
Birde gecen gun sise m.suyu almis icmis. Onu su sisesi yapalim dedi tmm dedim. Onu da kagidiyla koymus ki aksam soylendim. Dedim oha artik kagidi napacak makina
Bulasik makinasini çöp ogutucu saniyorlar :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neyyyy yarın mı giriyon bebemmm ben bişey mi kaçırdım,herşey yolunda inşallahgecmis olsun canim. Benim hic bir bilgim yok. Yarin giricem bende sezeryana. Tecrubeli kizlar gorunce yazarlar.
Ama kalkan ve pompa kullananlar var. Mecbur kalinca yapicak bisey yok.
Insallah en kisa zamanda toparlanirsin canim. Allah yardimcin olsun.
kuşum napıon beya,herüfleri mi çekiştiriyonuzzz?sinemcannn soğutucu cuma akşamından beri çalışıyo,manyak oldu,klima taktıramadık dahaiklima kv evinde pffffffffffffffff
neyyyy yarın mı giriyon bebemmm ben bişey mi kaçırdım,herşey yolunda inşallah
Herkesin yorumlarını gördükçe heycanlanıyorum ama senin kini görünce ayrı bi heyecan oluyor günlerimiz aynı olduğu için bende 12 Temmuz'da kontrole gideceğim ve muhtemelen gün verecek çok heycanlı
Kızlar merhabalar doğumdan sonra neredeyse giremedim sipinal olarak girdiğim doğumdan genel anestezi ile çıktım çok ağrılarım oldu hala da yalnız kalmamıyorum yerimdenama daha fenası prensesim göğsümün ucu pek olmadığı için rahat ememiyor ne yapacağımı bilemiyorum kalkan ve pompa kullanıyorum ama önermiyorlar ne yapacağım off
pompayi ne kadara aldin canim
kagan uyuyunca sende yaz doğum hikayeni kuzum ya
Canim aynen bende spinal girdim genel ciktim 6 gun ildu bu gun ama oyle cok agrim yok bunun biraz bunye birazda doktorla alakali oldugunu dusunuyorum gecer insallh seninde...
İlk iki gun benim oglumda ememedi ucum yok diye uc kullandim cektikce cikio ucu mrk etme pompada hala kullaniyorum sismesin gogsum diye sen rahatina ve yavruna bak dinleme kimseyi
Canim doktorunu bir arasan. Kanmanin ara ara gelip gittiğini soyluyordu kizlar ama o agri icin doktoruna görün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?