- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Hee kiz napalim herifleri cekiyoruz lastik gibi :)))) hadi yaa oyyy kuzum cok fena kesin senin herifin miymiyligindandir :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim saglicakla kurtarsin ikinizi de :) bizi de haberdar et canimYok tatlim aksi birsey. Hersey yolunda cok sukur. demistim ya pazartesi diye :) o pazartesi bu pazartesi iste
Sabah 11de giricem insallah.
pompayi ne kadara aldin canim
kagan uyuyunca sende yaz doğum hikayeni kuzum yaçok merak ediyorum daa
Allah bebişini korusun, sana bağışlasın:)
Benim de göğüs ucum bi çıkıyor bi içeri giriyor. Acaba uç olarak kullandığın şey nedir? Ve pompa olarak hangi markayı modeli önerirsin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım
arkadaslar cevap verecek kşmse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu:2:
Rabbim saglicakla kurtarsin ikinizi de :) bizi de haberdar et canim
Yarin kac tane sezeryan var masallah topik yarin doguruyo
Sagol canim :) Allahin izniyle sagsalim kavusalim ilk firsatta yazicam size.
Kızlar merhabalar doğumdan sonra neredeyse giremedim sipinal olarak girdiğim doğumdan genel anestezi ile çıktım çok ağrılarım oldu hala da yalnız kalmamıyorum yerimdenama daha fenası prensesim göğsümün ucu pek olmadığı için rahat ememiyor ne yapacağımı bilemiyorum kalkan ve pompa kullanıyorum ama önermiyorlar ne yapacağım off
Pompayi bebedor aldim manuel 55 tl cnm.
Gecen gun hikayemi yazmisti. Az kaldi tam sona geldm forum hata verdi sinir oldum yazacm ama tekrar canim bi kac gune.
Amin cnm hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin ins.
Bebedor manuel pompa kullaniyorum gayt guzel elektrikliler vok miy miy ve pahali gerek gormedim. Wee uc kullaniyorum ondnda memnunum canim.
Benim kanamam iki gun coktu simdi bi var bi yok normal dedi doktorum cnm.
Ayni durumdayim cnm.ememiyor.cok agliyo.ucu yok.pompa kullaniyorum bende.ayrica sancisi var yavrumun dayanamıyorum :)
Galaxy Note 2
Heyecanlanman cok normal canım saatler kaldı hadi hayirlisi ins bende yarın kontrole gidecem bakalım ne diyecek doktor son bir haftm kaldı benimde.Uyuyamiyorum heyecandansabah ruh gibi olucam
Günaydın kızlar 3 günlük sancı.sonucu dun gece saat 2 gibi oğlumu epidural sezeryanla.kucağıma aldım. 3 günlük uykusuzluk 3 cm açıklık yorgunluktan.dayanamadım bayılacaktım. Insanın eşini.en.cok aradığı zaman doğum aynıymış ama oğlumun yüzünü görünce o.benim içın tamamen bitti. Akşam yemek.yediğim içın genel anestezi alamadım. Ağrılarım var. Allah yardimcini olsun. Dua edin bana da
Uyuyamiyorum heyecandansabah ruh gibi olucam
Günaydın kızlar 3 günlük sancı.sonucu dun gece saat 2 gibi oğlumu epidural sezeryanla.kucağıma aldım. 3 günlük uykusuzluk 3 cm açıklık yorgunluktan.dayanamadım bayılacaktım. Insanın eşini.en.cok aradığı zaman doğum aynıymış ama oğlumun yüzünü görünce o.benim içın tamamen bitti. Akşam yemek.yediğim içın genel anestezi alamadım. Ağrılarım var. Allah yardimcini olsun. Dua edin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?