2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hee kiz napalim herifleri cekiyoruz lastik gibi :)))) hadi yaa oyyy kuzum cok fena kesin senin herifin miymiyligindandir :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok tatlim aksi birsey. Hersey yolunda cok sukur. demistim ya pazartesi diye :) o pazartesi bu pazartesi iste
Sabah 11de giricem insallah.

Rabbim saglicakla kurtarsin ikinizi de :) bizi de haberdar et canim

pompayi ne kadara aldin canim

kagan uyuyunca sende yaz doğum hikayeni kuzum ya çok merak ediyorum daa

Pompayi bebedor aldim manuel 55 tl cnm.
Gecen gun hikayemi yazmisti. Az kaldi tam sona geldm forum hata verdi sinir oldum yazacm ama tekrar canim bi kac gune.

Amin cnm hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin ins.
Bebedor manuel pompa kullaniyorum gayt guzel elektrikliler vok miy miy ve pahali gerek gormedim. Wee uc kullaniyorum ondnda memnunum canim.

sağol canım
arkadaslar cevap verecek kşmse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu:2:

Benim kanamam iki gun coktu simdi bi var bi yok normal dedi doktorum cnm.

Yarin doguma girecek anne adaylari simdiden taze anne diyelim sizlere :) rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin bizleride bilgilendirin mutlaka allaha emanet olun minnaklarla

Ayni durumdayim cnm.ememiyor.cok agliyo.ucu yok.pompa kullaniyorum bende.ayrica sancisi var yavrumun dayanamıyorum :)

Galaxy Note 2

Manuel pompalar acıtıyor diyorlar da korktum ben de. Chicco düşüniyordum. Bebedor alayım garanti oldun o zaman. Uç almazsam ememez mi acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni durumdayim cnm.ememiyor.cok agliyo.ucu yok.pompa kullaniyorum bende.ayrica sancisi var yavrumun dayanamıyorum :)

Galaxy Note 2

Bu gaz sancisi demi erkek bebeklerde daha cok oldugunu soylerler kuzenim bi surup gibi bisey kullandi kendi cocuguna bitkisel biseymis eczanelerde varmis bebegin hem sancisini aliyomus hemde guzel uyutuyomus bi arastir kullan istersen iki kuzenim de kullandi

Uyuyamiyorum heyecandan sabah ruh gibi olucam

Heyecanlanman cok normal canım saatler kaldı hadi hayirlisi ins bende yarın kontrole gidecem bakalım ne diyecek doktor son bir haftm kaldı benimde.
Doguma girecek arkadaslar hayırlı doğumlar olsun ins bizede dua edin benimde dualar im sizinle ins sag salim bebeklerini zi kucaginiza alın ins habersiz koymayın bizide...

Herkese gunaydin :) bugün aramiza katilacak bebeklere saglikli uzun omurler diliyorum :) bnm bebecikte henuz gelmedi bakalim nezman gelecek :)

Günaydın kızlar 3 günlük sancı.sonucu dun gece saat 2 gibi oğlumu epidural sezeryanla.kucağıma aldım. 3 günlük uykusuzluk 3 cm açıklık yorgunluktan.dayanamadım bayılacaktım. Insanın eşini.en.cok aradığı zaman doğum aynıymış ama oğlumun yüzünü görünce o.benim içın tamamen bitti. Akşam yemek.yediğim içın genel anestezi alamadım. Ağrılarım var. Allah yardimcini olsun. Dua edin bana da

Hayirli olsun.kardes. nihayet.aldin bebegini kucagina saglicakla. Allah bizede saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.ins sezeryani.kendin mi istedin

Oyyyy cnm gozunaydin.allahim saglik versin yavruna sana.o sesi duydugun ve gördüğün an herkesi geride birakiyorsun sanki.tarifi yok.

Galaxy Note 2

Cnm surekli kendini telkin etmeye calis.az kaldi hersey hemen biticek diye konus icinden.heycanini anliyorum :) onun sesini duydugun an bitti diyosun hersey.

Galaxy Note 2

Sezeryani.ben.istedim hatta tüm epidural.boyunca uyumusum artik.yorgunluktan.bayılacaktım.

Gunaydiiin)
Bugun toplu dogum var
Ogleden sonra ben dogurdum bebegim kucagima vs msjlari gelmeye baslar insallahh.

Ohhh hadi gozun aydin duygucum sonunda dogurdun allah sana bagislasin yavrunu.. Ssglikla buyut.

Bizde bu gun ilk doktor kontrolumuze gidiyirz oglumla disari cikicaz cok heycanliyiz...ama oglumdan kan alacaklar offf napacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…