- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Bizde bu gun ilk doktor kontrolumuze gidiyirz oglumla disari cikicaz cok heycanliyiz...ama oglumdan kan alacaklar offf napacam ben
Ayy cok heycanlandim bende disari cikarken
Kan olayi gercekten zor. O agladkca icin gitcekAllah yardimcin olsun canimm. Kan alinmadan once emzir, acken cok fazla kan cikmiyomus cok sıkarlar topugunu.
Günaydın kızlar 3 günlük sancı.sonucu dun gece saat 2 gibi oğlumu epidural sezeryanla.kucağıma aldım. 3 günlük uykusuzluk 3 cm açıklık yorgunluktan.dayanamadım bayılacaktım. Insanın eşini.en.cok aradığı zaman doğum aynıymış ama oğlumun yüzünü görünce o.benim içın tamamen bitti. Akşam yemek.yediğim içın genel anestezi alamadım. Ağrılarım var. Allah yardimcini olsun. Dua edin bana da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar 3 günlük sancı.sonucu dun gece saat 2 gibi oğlumu epidural sezeryanla.kucağıma aldım. 3 günlük uykusuzluk 3 cm açıklık yorgunluktan.dayanamadım bayılacaktım. Insanın eşini.en.cok aradığı zaman doğum aynıymış ama oğlumun yüzünü görünce o.benim içın tamamen bitti. Akşam yemek.yediğim içın genel anestezi alamadım. Ağrılarım var. Allah yardimcini olsun. Dua edin bana da
Kizlar saglik ocagi ilk ne zaman cagiriy bebegi.
Galaxy Note 2
bana bebek doğduktan bir hafta sonra gel demişti canımKizlar saglik ocagi ilk ne zaman cagiriy bebegi.
Galaxy Note 2
gunaydin topragimmm yawww bizimkiler pek nazli cikti
gunaydin topragimmm yawww bizimkiler pek nazli cikti
Herkeslere slm
Bugün doğum yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun
Bnde kontrolden geldm kızlar nst de sancı çıkmadı ama bebegim 3900 olmuş maşallah cuma günü tekrar gidicem eğer 4 u geçerse cuma günü sezeryana alinicam kızlar ins o gune kadar sancim falan gelir acilma olurda doğururm nasipse sezeryan bi tarafım istiyor bi tarafım istemiyor ama hayırlısı hakkımda ne diyim
gel diom herife bi yolu gösterelim bebise isigi gorur çıkar gelir diyorum senin uykun gelmiş yat dio
nasipte ne varsa ondan kacilmiyo senin icin hayirlisi hangisi ise o nasip olur canim. ben resmen 9 ay yattim aman düsmesin aman erken dogmasin diye diye 1 haftadir yurumekten iflahim kesildi sadece kasiliyorum okadar hic dogmayacakmis gibi geliyo :S sende doguranlar arasina gireceksin yakindane guzel yaaaaaa aramizdan birisi daha bebegine kavusuyo rabbim ikinizede saglik sihat versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?