2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bizde bu gun ilk doktor kontrolumuze gidiyirz oglumla disari cikicaz cok heycanliyiz...ama oglumdan kan alacaklar offf napacam ben

Ayy cok heycanlandim bende disari cikarken

Kan olayi gercekten zor. O agladkca icin gitcek Allah yardimcin olsun canimm. Kan alinmadan once emzir, acken cok fazla kan cikmiyomus cok sıkarlar topugunu.

Ayy cok heycanlandim bende disari cikarken

Kan olayi gercekten zor. O agladkca icin gitcek Allah yardimcin olsun canimm. Kan alinmadan once emzir, acken cok fazla kan cikmiyomus cok sıkarlar topugunu.

Hastaneden cikarkn aldilar bi kan nasil aglafi oglum bogacktim hemdireleri ...cok zor oluyor hakkatn...

Ebru,Duygu ve adini unuttugum arkadaslar gozunuz aydin rabbim evlatlariniza bir omur saglik versin ins hep iyi insanlarla karsilastirsin rabbim agrilariniz hemen gecer ins rabbim yardimciniz olsun bugun dogum yapicak annelerede rabbim yardim etsin ins hayirlisiyla agrisiz sizisiz kurtarsin darisi kalan arkadaslara ve bana ins bizde o gunleri goruruz aeolun

gözün aydın duygucum kavuştun nihayet kuzuna

günaydın güzel anneler

bugün kaç tane bebişimiz geliyor? tam takip edemiyorum. Allah hepinizin hepimizin yardımcısı olsun inşallah

sinemcim benden önce doğurdun bile di mi :))

son 3 günüm inşallah benimde perşembe gelse de doğsa kuzum

eşime diyorum doğsa da kurtulsak seneye bir tane daha yaparız diye dalga geçiyor deli

Herifimi kandiramadimmmmm donumu firlatamadimmmm bugunde doguramadimmmmm naber guzel annisleerrrrr

Rabbim bugun bebegine kavusacak olanlarin yardımcısı olsun ins....topik bugun doguruyoooo bi ben mi kaldimmm ne guzel dogum tarihleride 7.7.14 olacak

Duygucummmmmmm gözün aydın geçmiş olsun sonunda kavustun yawruna

Dilercimmmm yaa o minik badiklerden nasil kan ciksin di mi ama rabbim yardim etsin sizede islem bitince daya memeyi agzina

Duygucum Allah kolaylık versin ağrılarını dindirsin.demek seninde bebişin sana kavuştu Allah sağlık sıhhat versin ikinize de. Baya ağrı çekmiştin sende inşaallah bunlar da çabucak geçer bebeğinle güzel vakitler geçirirsin :)))))

gunaydin kizlar. bugun dogum yapanlar ve yapacak olanlar gozunuz aydiiiiin :) allah yardimciniz olsun. 38+0 olduk kizimdan tik yok yeri rahat geldi cikmaya hiiiiiic niyeti yok sadece kasilma var ne agri ne sanci oyyyyyy artik kucagima almak istiyorum bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

duygucum dogurmusun gozun aydin canim rabbim omrunuze omur katsin hayirli evlat olsun insallah :)

ayaklarım patlıcak artık ne ayakkabı oluyor ne terlik, bu gidişle doğuma eşimin terlikleriyle gidicem

gunaydin topragimmm yawww bizimkiler pek nazli cikti

ama olmazki 40. haftayi doldurcaz bu gidisle 1 gun bile gecmiyo artik her gun kizima gel artik diyorum kicini havaya dikiyo sabirsizlanmaya basladim herkes pitir pitir doguruyo biz kaldik :S

Herkeslere slm

Bugün doğum yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun

Bnde kontrolden geldm kızlar nst de sancı çıkmadı ama bebegim 3900 olmuş maşallah cuma günü tekrar gidicem eğer 4 u geçerse cuma günü sezeryana alinicam kızlar ins o gune kadar sancim falan gelir acilma olurda doğururm nasipse sezeryan bi tarafım istiyor bi tarafım istemiyor ama hayırlısı hakkımda ne diyim

nasipte ne varsa ondan kacilmiyo senin icin hayirlisi hangisi ise o nasip olur canim. ben resmen 9 ay yattim aman düsmesin aman erken dogmasin diye diye 1 haftadir yurumekten iflahim kesildi sadece kasiliyorum okadar hic dogmayacakmis gibi geliyo :S sende doguranlar arasina gireceksin yakinda ne guzel yaaaaaa aramizdan birisi daha bebegine kavusuyo rabbim ikinizede saglik sihat versin canim

Amiiinn tatlim bn 40 haftamdayim ve tosunumun gelmeye hiç niyeti yik gibi o.kadar rahatım anliycagin dr m ayın 20 sine kadar bekleyebilirsin dedi eee o zamana kadar zaten 4 u geçer diye düşünüyorz yinede hakkımızda hayırlısi cnm ..

Hepimiz sağlıkla kavusalm yavrularımza ins tek isteğim bu Rabbim den..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…