3 günlükken gidip topuk kanı veriyosun canım
sonraki aşısı içinde gün veriyolar
nasıl minik kuzunun keyfi
as sevgim canim yaaa hayırlısı nasılsa öyle olsun hiç masallahhh kuzuyaa kiss ne yiyip ne icion sen
gel diom herife bi yolu gösterelim bebise isigi gorur çıkar gelir diyorum senin uykun gelmiş yat dioyanasmiyo yaa oyy be yapmak gerek kiii
kuzum o gune daha çok var bi ihtimal dönebilirde bence ya :44::44::44:
Herkese günaydın kızlar en son ben doğurcaktım 31.07.2014 beklenen doğum tarihi idi. Ama doktorum dedi ki kafa yukarıda 18 inde gel alalımBilmiyorum sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum artık napcam. Niye dönmedi benim tontik kızım yaaa Her gün konuştum ama tık yok ben konuştukça mideye kafayı çakıyor kuzummmm
hayırlı bi zamanda ciksin gelsinler ins vakti saati vardır mecbur bekliyicigiizzz
canimm gözün aydın geçmiş olsun
hayırlı bi zamanda ciksin gelsinler ins vakti saati vardır mecbur bekliyicigiizzz
hahahaaahaa
Kızlar bu sabah kızımızı kucağımıza aldık çok şükür emdide cup cup ama kilo ve boy bilgisi yok henüz hepinize sağlıklı doğumlar dilerim biz kurtulduk darısı bekleyrnlerin abşına
hahahaaahaaonlar çıkmazsa biz çıkartmasini biliriz ..... Karni yarik moduna geçmiş oluruz ama önemli değil
Kızlar bu sabah kızımızı kucağımıza aldık çok şükür emdide cup cup ama kilo ve boy bilgisi yok henüz hepinize sağlıklı doğumlar dilerim biz kurtulduk darısı bekleyrnlerin abşına
canım geçmiş olsun şükür bir şekilde kurtuldun zor oldu ama yavruna kavuştun sağlıkla iyi günlerde büyümeyi nasip etsin rabbim...Günaydın kızlar 3 günlük sancı.sonucu dun gece saat 2 gibi oğlumu epidural sezeryanla.kucağıma aldım. 3 günlük uykusuzluk 3 cm açıklık yorgunluktan.dayanamadım bayılacaktım. Insanın eşini.en.cok aradığı zaman doğum aynıymış ama oğlumun yüzünü görünce o.benim içın tamamen bitti. Akşam yemek.yediğim içın genel anestezi alamadım. Ağrılarım var. Allah yardimcini olsun. Dua edin bana da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah sevgi bebişine niye ayın 20 sine kadar bekler demiş doktorun anlamadım bu hafta son değilmi zaten bende seninle aynıyımda ayın 20 si çok ya off...bende kontrole gittim boş döndüm doktor doğumdaydı doluydu bugün akşam gidecem tekrar..demek sana da sezeryan dedi son anda kısmetinde ne varsa o olsun canım..Herkeslere slm
Bugün doğum yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun
Bnde kontrolden geldm kızlar nst de sancı çıkmadı ama bebegim 3900 olmuş maşallah cuma günü tekrar gidicem eğer 4 u geçerse cuma günü sezeryana alinicam kızlar ins o gune kadar sancim falan gelir acilma olurda doğururm nasipse sezeryan bi tarafım istiyor bi tarafım istemiyor ama hayırlısı hakkımda ne diyim
Oğlunla birlikte mutlu sağlıklı bir ömür dilerim canım.Günaydın kızlar 3 günlük sancı.sonucu dun gece saat 2 gibi oğlumu epidural sezeryanla.kucağıma aldım. 3 günlük uykusuzluk 3 cm açıklık yorgunluktan.dayanamadım bayılacaktım. Insanın eşini.en.cok aradığı zaman doğum aynıymış ama oğlumun yüzünü görünce o.benim içın tamamen bitti. Akşam yemek.yediğim içın genel anestezi alamadım. Ağrılarım var. Allah yardimcini olsun. Dua edin bana da
as sevgim canim yaaa hayırlısı nasılsa öyle olsun hiç masallahhh kuzuyaa kiss ne yiyip ne icion senrabbim korusun seni yawrunu ins seninde sayili gunun kaldi desenee
canım geçmiş olsun şükür bir şekilde kurtuldun zor oldu ama yavruna kavuştun sağlıkla iyi günlerde büyümeyi nasip etsin rabbim...
maşallah sevgi bebişine niye ayın 20 sine kadar bekler demiş doktorun anlamadım bu hafta son değilmi zaten bende seninle aynıyımda ayın 20 si çok ya off...bende kontrole gittim boş döndüm doktor doğumdaydı doluydu bugün akşam gidecem tekrar..demek sana da sezeryan dedi son anda kısmetinde ne varsa o olsun canım..
nasipte ne varsa o olacak artik yurumek yetmiyo demekki kossak cikmaya niyetleri olurmuki
ayyy ben de şimdi yürüsem döner mi yani çok hırs yaptım. Halen çalışıyorum. Ama akşamları iftardan sonra sırf yürüycem çatlayana kadar umut fakirin ekmeği napimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?