2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese günaydın kızlar en son ben doğurcaktım 31.07.2014 beklenen doğum tarihi idi. Ama doktorum dedi ki kafa yukarıda 18 inde gel alalım Bilmiyorum sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum artık napcam. Niye dönmedi benim tontik kızım yaaa Her gün konuştum ama tık yok ben konuştukça mideye kafayı çakıyor kuzummmm

3 günlükken gidip topuk kanı veriyosun canım

sonraki aşısı içinde gün veriyolar

nasıl minik kuzunun keyfi

Ya beni cagirmadilar hic.anlamadim ben bisey.bugun 5.gun . Cok agliyo yaa herseye ağlıyor cnm ya.memyi tutamiyor yaaa aglicam artik :)

Galaxy Note 2

gel diom herife bi yolu gösterelim bebise isigi gorur çıkar gelir diyorum senin uykun gelmiş yat dio yanasmiyo yaa oyy be yapmak gerek kiii

al benim heriftende okadar cilve naz kar etmiyo hemen gelsin istiyosan tek care bu diyorum az kaldi sık disini cok ozlediysen diyo :S ne ozlemesi beeee demek geliyo icimden o an pfff bende bilemedim napsakta dogursak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim üzülme ve yurumeye basla hic vakit kaybetmeden carsi pazar gez yorulacaksin belki ama donme ihtimali yuksek olabilir. benim gecen hafta sezeryan tarihim belli olacakti ters oldugu icin okadar hirs yaptimki 3 gun ara vermeden gezdim cok kasildim karnim cok acidi ama kizim dondu dr ye gittigimde normal dogum donmus dedi insallah seninkide doner :)

Kızlar bu sabah kızımızı kucağımıza aldık çok şükür emdide cup cup ama kilo ve boy bilgisi yok henüz hepinize sağlıklı doğumlar dilerim biz kurtulduk darısı bekleyrnlerin abşına

hayırlı bi zamanda ciksin gelsinler ins vakti saati vardır mecbur bekliyicigiizzz

amin :) keyifleri yetince illaki cikacaklar canlari isterse esime dogsun artik dedigimde girdigi gibi cikacak diyo :S girdiginde mikroskopla gorulen bebek suan 3 kg nasil girdigi gibi cikcak diyorum guluyo pisssssss :S

şu perine masajini yapayim dedim aman allahim dokunamiyorum okadar hassaslasmiski esime ogunden beri trip atiyorum bunalttim adami pfff yusuf yusuf konumundayim

Kızlar bu sabah kızımızı kucağımıza aldık çok şükür emdide cup cup ama kilo ve boy bilgisi yok henüz hepinize sağlıklı doğumlar dilerim biz kurtulduk darısı bekleyrnlerin abşına

gozun aydiiiiiin allahim uzun omur nasip etsin darisi basimiza :)

hahahaaahaa onlar çıkmazsa biz çıkartmasini biliriz ..... Karni yarik moduna geçmiş oluruz ama önemli değil

nasipte ne varsa o olacak artik yurumek yetmiyo demekki kossak cikmaya niyetleri olurmuki

Ohh ne güzel kavuştun bebişine. Maşallah size canım. Darısı bekleyenlere inşallah

canım geçmiş olsun şükür bir şekilde kurtuldun zor oldu ama yavruna kavuştun sağlıkla iyi günlerde büyümeyi nasip etsin rabbim...

maşallah sevgi bebişine niye ayın 20 sine kadar bekler demiş doktorun anlamadım bu hafta son değilmi zaten bende seninle aynıyımda ayın 20 si çok ya off...bende kontrole gittim boş döndüm doktor doğumdaydı doluydu bugün akşam gidecem tekrar..demek sana da sezeryan dedi son anda kısmetinde ne varsa o olsun canım..

Oğlunla birlikte mutlu sağlıklı bir ömür dilerim canım.

as sevgim canim yaaa hayırlısı nasılsa öyle olsun hiç masallahhh kuzuyaa kiss ne yiyip ne icion sen rabbim korusun seni yawrunu ins seninde sayili gunun kaldi desenee

Ayy hicran m valla hayırlısi tabi ins ama gonlum normal den yana kız bu hafta bişey de yemedim pek hatta dr a dedim süt müt icmedm kızdı bana iç dedi dvm et dedi
Hayırlısi cnm ins ..

Amiiinn cnm dr m nst sonucu ve açılma durumuna göre dedi 20 sini bulabilir diye eee o zamana kadar da 4 u geçer ..

Ins cnm hakkımızfa hayırlısı

nasipte ne varsa o olacak artik yurumek yetmiyo demekki kossak cikmaya niyetleri olurmuki

ayyy ben de şimdi yürüsem döner mi yani çok hırs yaptım. Halen çalışıyorum. Ama akşamları iftardan sonra sırf yürüycem çatlayana kadar umut fakirin ekmeği napimm

ayyy ben de şimdi yürüsem döner mi yani çok hırs yaptım. Halen çalışıyorum. Ama akşamları iftardan sonra sırf yürüycem çatlayana kadar umut fakirin ekmeği napimm

benim kiz 37. haftada dondu canim neden donmesin ki sanci gelene kadar umut var. skma canini son hafta donen bile oluyomus. insallah allahin izniyle doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…