2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah.takma nasil olacagini kafana.o bakislari görsen hersey bir anda degisiyor.ama sunu derlerdi inanmazdim.ciksin ciksin die dua ediyoruz ya ciksin bak icerde kalsaydi dersin dediler.gercekten benimkisi cok fena bi bebek oldu.ama bi baksin dunyan degisiyo srvgicim.

Galaxy Note 2

Kızlar merhaba, sezeryanla doğum yapmış olanlara bir kaç sorum olucaktı. Bende Allah izin verirse 11/07 de spinal sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah ama aklıma takılan şeyler var yanıtlarsanız çok sevinirim. Ameliyat esnasında elini sağlı sollu yanlara bağlıyorlar mı? Bir de ben sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bazen, sizde de öyle bir sorun oluyormuydu ve ameliyatta bu beni etkiler mi? Ameliyattan çıkıp odaya gelir gelmez yatağı hafif oturur pozisyona getirebilir miyiz, yoksa ilk bir kaç saat hep yatmak mı gerekiyor, eğer öyleyse bebeğinizi yattığınız yerden nasıl emzirdiniz?

Ay ebrum yaa aynen hayırlısı ama ..bazı arkadaşlrmda öyle söylüyor cnm..sen spinal mi olmuştn cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya beni cagirmadilar hic.anlamadim ben bisey.bugun 5.gun . Cok agliyo yaa herseye ağlıyor cnm ya.memyi tutamiyor yaaa aglicam artik :)

Galaxy Note 2

az önce yazdım yazdım silindiler

hastanede söylemişlerdi bize 3. gün gidin sağlıkocağına topuk kanı verin diye, 1 haftalık olunca da hastaneye kontrole çağırmışlardı

dünyaya adapte olmaya çalışıyo annesi kolay mı ekmek elden su göldendi içerde dışarda çaba göstermek lazım memişi emmek için

gazı da mı var acaba? erkek bebeklerde daha çok oluyormuş. oğlumda çok çekmiştik

yarım kahve fincanı kaynamış suya çay kaşığının ucuyla kimyon ve tatlansın diye çok çok az şeker katıp veriyodum iyi geliyordu

kendinde bol bol tüket kimyonu hem bu şekilde, hem de yemeklerde

Bugunde doguramadim ben.esimde sinir ediyo.babalarda bi gamsiz bi rahat anacim anlamiyorum hicran biz doguramicaz gülüm.kasilma filanda yok benim.özgee 38+2 oldum ozge gibi 38+1de dogurucam diye kendime empoze etmistim ama yok bu kiz aksi cikti gelmiyo.

Kizlar gittik geldik durumumuz iyi sukurler olsn cuma gunu gel islemleri yapalim dedi pzrtsi sezeryan yapalim dedi esimde demezmi pzrtsi ben sehir disina cikiyorm bayi toplantisi var persembe gelcem bende sasirdm haberim yoktu cunku mrgerse ben nst deyken gelmis haber..neyse ozamn pzrtsi gel kontrol ve tahlil islemlerini yaptiralim cuma gunu alalim bebegi dedi yani ayin 18inde tam 10gun var hayirlisi artik kizim babasini insallah bekler

Evet benim ellerimi baglamislardi. Hamilelikte sirt ustu bende cok daraliyordum ama o an bisey hissetmedim. Ameliyattan cikinca hafif de olsa kaldiramadim yatagi zaten bebegi rahatca tutman icin tam oturman gerekir hafif yatar pozisyonda karin kasinlarina daha cok is dusuyo. Bende yatarak nasi emzirirm diyodum ama sanki hep emziriyomusum gibi basardim )) annenden yada hemsrelerden yardim istersin gerekirse.

benim kiz 37. haftada dondu canim neden donmesin ki sanci gelene kadar umut var. skma canini son hafta donen bile oluyomus. insallah allahin izniyle doner

Son haftayı beklemiycek işte 18 in de alalım diyor. Korkutuyor beni ayakları aşağıda, kordon dolanır, suyu patlar, bak dokuz ay taşıdın v.s. Offfffffffffffff kafayı yiycemmm

Kizz sen carsamba gunu dogurcan ) carsamba doguramazsan pazar gunu daha ileri sarkmaz

yavaş yavaş doğum haberleri gelmeye başladı maşallah hepsine
eşiminde memlekete gitmesi gerekiyor ama söylemeye cesaret edemiyor bana nasıl bi çözüm bulacak merak ediyorum açıkcası

Son haftayı beklemiycek işte 18 in de alalım diyor. Korkutuyor beni ayakları aşağıda, kordon dolanır, suyu patlar, bak dokuz ay taşıdın v.s. Offfffffffffffff kafayı yiycemmm

Korkma canim benim oglum da donmedi. Suyum gelmeseyd doktorum 39 a kadar bekletcekti. 38+1 de suyum geldi oglum da geldi sezeryanla. Hakkinda hayirlisi olsun. Bebegin saglikli olsun da gerisini bosver. Takma kafana.

Cnm bende spinal oldum.ayni seyler benide dusunduriyordu bende nefes alamiyordum sirt ustu ama o an hic oyle birsey hissetmiyorsun inan.baglama konusunda da ellerin ztn yanda oluyo hafif bise takiyolar.benim boynum cok agrimisti ameliyattan sonra mecbiren biraz kaladirdik yatagi ama emzirme konusuna gelince hic basaramadim ben cok agliyordu.her yolu denedik olmadi benim sancilarim coktu hix ayaklanamadim.bu yuzden biberona alisti emziremiyorum.insallah sorun olmaz senin icin.

Galaxy Note 2

oncelikle rahat ol kendini germe :) stres bebek icin en kotu sey yurumeye basla yururken garip bir sekilde rahatsiz olup yavas yavas donebilir.once yana donuyo karnin baya aciyabilir tirsma kafasini takip et saga yatincami sola yatincami asagiya dogru oluyo veya sabit kaliyomu diye benim sola donunce tekrar yukari kaldiriyodu kafayi saga donup yatiyodum. donmezsede canini skma sezeryan olman gerekirse hayirlisi buymus deyip rahatlat kendini. saglikla almak nasip olsun kucagimiza bidiklari

Evt cnm spinal oldum ben.

Galaxy Note 2

Cnm ne diycem sen anlarsın beni ya dr yine dedi kafası büyük diye seninki kaç hafta öndeydi belli oluyo mu çok dogunca bn niye takyrum bu duruma bilmiyorm ama

Cevaplarınız için teşekkür ederim güzel anneler. Nefes problemi için cevaplarınız beni rahatlattı ama yattığımız yerden emzirmek gerçekten nasıl olur endişeleniyorum. Ne yapalım artık olacak bir şekilde. Sizin bebişleriniz yanınızda şu an darısı biz bekleyenlerin başına. Allah sizlere bebişleriniz ve tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı huzurlu uzun bir ömür nasip etsin.

Kizlar saglik ocagi ilk ne zaman cagiriy bebegi.

Galaxy Note 2

Canim 5 gunlukken dogum yaptigin hastaneye gidip topuk kani ve sarilik testi yapiliyo eger dogumun sezeryansa ayni gun senin se dikislerine bakiyorlar biz de bugun 5 gunluk kontrolumuze gidip geldik

Ya beni cagirmadilar hic.anlamadim ben bisey.bugun 5.gun . Cok agliyo yaa herseye ağlıyor cnm ya.memyi tutamiyor yaaa aglicam artik :)

Galaxy Note 2

Bizde bu gun gittik grldik yavrumu aglatiyirlar bende agluyorum ay cok zormus

Kızlar bu sabah kızımızı kucağımıza aldık çok şükür emdide cup cup ama kilo ve boy bilgisi yok henüz hepinize sağlıklı doğumlar dilerim biz kurtulduk darısı bekleyrnlerin abşına

Gozun aydin cnm.

Ellerinin baglanmasina takilma o an sadece brbegini dusunuyirsun cnm.rahat ol. Brnin yatagimi kaldirdilar rahat oturur gibi yattim ben..nefes problemide yasamadm rn onemlisi stres yapma canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…