Ayy hicran m valla hayırlısi tabi ins ama gonlum normal den yana kız bu hafta bişey de yemedim pek hatta dr a dedim süt müt icmedm kızdı bana iç dedi dvm et dedi
Hayırlısi cnm ins ..
Amiiinn cnm dr m nst sonucu ve açılma durumuna göre dedi 20 sini bulabilir diye eee o zamana kadar da 4 u geçer ..
Ins cnm hakkımızfa hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy ben de şimdi yürüsem döner mi yani çok hırs yaptım. Halen çalışıyorum. Ama akşamları iftardan sonra sırf yürüycem çatlayana kadar umut fakirin ekmeği napimm
Cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah.takma nasil olacagini kafana.o bakislari görsen hersey bir anda degisiyor.ama sunu derlerdi inanmazdim.ciksin ciksin die dua ediyoruz ya ciksin bak icerde kalsaydi dersin dediler.gercekten benimkisi cok fena bi bebek oldu.ama bi baksin dunyan degisiyo srvgicim.
Galaxy Note 2
Ya beni cagirmadilar hic.anlamadim ben bisey.bugun 5.gun . Cok agliyo yaa herseye ağlıyor cnm ya.memyi tutamiyor yaaa aglicam artik :)
Galaxy Note 2
Kızlar merhaba, sezeryanla doğum yapmış olanlara bir kaç sorum olucaktı. Bende Allah izin verirse 11/07 de spinal sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah ama aklıma takılan şeyler var yanıtlarsanız çok sevinirim. Ameliyat esnasında elini sağlı sollu yanlara bağlıyorlar mı? Bir de ben sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bazen, sizde de öyle bir sorun oluyormuydu ve ameliyatta bu beni etkiler mi? Ameliyattan çıkıp odaya gelir gelmez yatağı hafif oturur pozisyona getirebilir miyiz, yoksa ilk bir kaç saat hep yatmak mı gerekiyor, eğer öyleyse bebeğinizi yattığınız yerden nasıl emzirdiniz?
benim kiz 37. haftada dondu canim neden donmesin ki sanci gelene kadar umut var. skma canini son hafta donen bile oluyomus. insallah allahin izniyle doner
Bugunde doguramadim ben.esimde sinir ediyo.babalarda bi gamsiz bi rahat anacim anlamiyorum hicran biz doguramicaz gülüm.kasilma filanda yok benim.özgee 38+2 oldum ozge gibi 38+1de dogurucam diye kendime empoze etmistim ama yok bu kiz aksi cikti gelmiyo.
Son haftayı beklemiycek işte18 in de alalım diyor. Korkutuyor beni ayakları aşağıda, kordon dolanır, suyu patlar, bak dokuz ay taşıdın v.s. Offfffffffffffff kafayı yiycemmm
Kızlar merhaba, sezeryanla doğum yapmış olanlara bir kaç sorum olucaktı. Bende Allah izin verirse 11/07 de spinal sezeryanla bebeğimi kucağıma alacağım inşallah ama aklıma takılan şeyler var yanıtlarsanız çok sevinirim. Ameliyat esnasında elini sağlı sollu yanlara bağlıyorlar mı? Bir de ben sırt üstü yatınca nefes alamıyorum bazen, sizde de öyle bir sorun oluyormuydu ve ameliyatta bu beni etkiler mi? Ameliyattan çıkıp odaya gelir gelmez yatağı hafif oturur pozisyona getirebilir miyiz, yoksa ilk bir kaç saat hep yatmak mı gerekiyor, eğer öyleyse bebeğinizi yattığınız yerden nasıl emzirdiniz?
Son haftayı beklemiycek işte18 in de alalım diyor. Korkutuyor beni ayakları aşağıda, kordon dolanır, suyu patlar, bak dokuz ay taşıdın v.s. Offfffffffffffff kafayı yiycemmm
Ay ebrum yaa aynen hayırlısı ama ..bazı arkadaşlrmda öyle söylüyor cnm..sen spinal mi olmuştn cnm
Agzindan bal damliyo.eger dogurursam dile benden ne dilersenKizz sen carsamba gunu dogurcan) carsamba doguramazsan pazar gunu daha ileri sarkmaz
Evt cnm spinal oldum ben.
Galaxy Note 2
Evet benim ellerimi baglamislardi. Hamilelikte sirt ustu bende cok daraliyordum ama o an bisey hissetmedim. Ameliyattan cikinca hafif de olsa kaldiramadim yatagi zaten bebegi rahatca tutman icin tam oturman gerekir hafif yatar pozisyonda karin kasinlarina daha cok is dusuyo. Bende yatarak nasi emzirirm diyodum ama sanki hep emziriyomusum gibi basardim)) annenden yada hemsrelerden yardim istersin gerekirse.
Cnm bende spinal oldum.ayni seyler benide dusunduriyordu bende nefes alamiyordum sirt ustu ama o an hic oyle birsey hissetmiyorsun inan.baglama konusunda da ellerin ztn yanda oluyo hafif bise takiyolar.benim boynum cok agrimisti ameliyattan sonra mecbiren biraz kaladirdik yatagi ama emzirme konusuna gelince hic basaramadim ben cok agliyordu.her yolu denedik olmadi benim sancilarim coktu hix ayaklanamadim.bu yuzden biberona alisti emziremiyorum.insallah sorun olmaz senin icin.
Galaxy Note 2
Kizlar saglik ocagi ilk ne zaman cagiriy bebegi.
Galaxy Note 2
Ya beni cagirmadilar hic.anlamadim ben bisey.bugun 5.gun . Cok agliyo yaa herseye ağlıyor cnm ya.memyi tutamiyor yaaa aglicam artik :)
Galaxy Note 2
Kızlar bu sabah kızımızı kucağımıza aldık çok şükür emdide cup cup ama kilo ve boy bilgisi yok henüz hepinize sağlıklı doğumlar dilerim biz kurtulduk darısı bekleyrnlerin abşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?