2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
slm kızlar ben sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum . benim cumartesi günü kontrolüm vardı 37+ 2 de bebek ultrason da aşşada çıktı doktorda çatıma baktı 3 cm açılma var ama bende sancı falan hiç yok kızım ne zaman gelir acaba dedeim cumaya kalmaz dededi korkuyorum çünkü bende hala sancı yok sadece bazen sanki rahim ağzım yırtılacak gibi acıyor acaba açılmadan mı oluyor acı kafam karıştı birde sancım gelmezse sunni sancı almak zorunda kalırsam diye korkuyorum acaba benim gibi olan var mı kızlar

Ben yine dogurmadim kizlarrr bu arada 1cm acilma varmis nst sonucuna gore dedi nasil anliyosa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ultrasonda benimkisi 10 gun onden görünüyordu. Ilk hamileligimin basindan beri.son zamanlardada doktor kafasi büyük dedi o yuzdennkiloyu fazla olcuyor dedi.en son kontrolde 3600 demişti ama sen bunu 3oogr eksik düşün dedi.son haftada kilo alirsa sesi 3800 olur dedi.ama ben stressten yiyemedim cok.ve dedigide oldu 3320 dogdu oğlum ve kafasini görsen ne alaka dersin yani.ben sana diyorum hic takma.buyuk olmayacak kafasi bak.

Galaxy Note 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…