Cnm bende ilk bebegimde emziremiyirum diye biberon kullanmak zorunda kalmistim ama emzirmek de istedigim icin cok arastirip nuby nin dogal dokunus diye bi biberonu var hem gazi onluyo hemde anne gogsu gibi cektikce. Geldigi. İcin emmeyi birakmiyo her ikisini de almisti kizim. Simdi oglum icin de ayni biberonu aldim memeyi tutmayinca biberon veriyorum dene istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar gittik geldik durumumuz iyi sukurler olsn cuma gunu gel islemleri yapalim dedi pzrtsi sezeryan yapalim dedi esimde demezmi pzrtsi ben sehir disina cikiyorm bayi toplantisi var persembe gelcem bende sasirdm haberim yoktu cunku mrgerse ben nst deyken gelmis haber..neyse ozamn pzrtsi gel kontrol ve tahlil islemlerini yaptiralim cuma gunu alalim bebegi dedi yani ayin 18inde tam 10gun var hayirlisi artik kizim babasini insallah bekler
bende supurge yapiom bu cok kasiyodu beni bakalım simdi ne olacak
canim hayırlısı bence senin kis babayi beklemicek
Kasilirsan haber verde bende yapiyim
yokk anacim yoookkk sadece belimin agridiyla kaldim kasilma neyin yok
ayyy canim cekti simdik he
ayyy canim cekti simdik heama yoruldum yapmicam ...
Ozgem bisi sorcam bebisi eve gelirken.neye koydun tasima koltuguna mi portbebeye mi
yokk anacim yoookkk sadece belimin agridiyla kaldim kasilma neyin yokiyi bari supurgede yapmis olduk
oyy yawrum ya minicik oluyolar dimi icim bi tuhaf oldu ozgeeayyy canim cekti simdik heama yoruldum yapmicam ...
Ozgem bisi sorcam bebisi eve gelirken.neye koydun tasima koltuguna mi portbebeye mi
Battaniyeye sardim cikardimportbebe falan buyuk geldi gozume
Hicte supuresim is yapasim yoktu zaten iyi oldudunde birileri soyledi burdada okumustum acaba legeene sicak su koyup otursak acilma olur mu:44:
Battaniyeye sardim cikardimportbebe falan buyuk geldi gozume
agri olmayinca acilsa ne kuzum yayokk anacim yoookkk sadece belimin agridiyla kaldim kasilma neyin yokiyi bari supurgede yapmis olduk
Hicte supuresim is yapasim yoktu zaten iyi oldudunde birileri soyledi burdada okumustum acaba legeene sicak su koyup otursak acilma olur mu:44:
.:)))))hurma noldu kizlar yokmu faydasi.
Pekii iliski?
ben gunde iki tane falan yiyorum iliski yok iki gundur ugrasiim herifi kandiramadimHicte supuresim is yapasim yoktu zaten iyi oldudunde birileri soyledi burdada okumustum acaba legeene sicak su koyup otursak acilma olur mu:44:
.:)))))hurma noldu kizlar yokmu faydasi.
Pekii iliski?
Cnm ne diycem sen anlarsın beni ya dr yine dedi kafası büyük diye seninki kaç hafta öndeydi belli oluyo mu çok dogunca bn niye takyrum bu duruma bilmiyorm ama
agri olmayinca acilsa ne kuzum yasunni alirsin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?