2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yok yavrum 10 hurma yedim ne sanci ne kasilma.mik mik desen gun asiri yapiom onunda hic bi etkisi yok.yaparken suyum gelse filan diye anca hayal kuruyorum

:))))))) ha gayrett

kiss hicran senin erken dogum tehdidin vardiya yapiyomuydun?simdi gectiya yapiyonmi? Ben niyeti bozacam daha bide 40 gun lohusalik var. Ocaktan beri tik yok son haftalar olurmu acep. 👫

ikisi kombine olmasi gerek bencee tek basina ise yaramaz ne sanci ne acilma yada en guzel suyun gelmesi nasil getirtcez ki

Sevgi aralilta dogum yapan arkadasim vardi. Kizin morali son bir ay bozuk gwzdi
Uzuntuden vs. Dr demiski kafasi biraz buyuk. Niye diyolar anlamiyom ama dogdu hic alakasi yokk. Hic merak etme allahin izniyle

cnm ayni gun dogurduk galiba senlen.bizimde bugun 5.gun.sezeryan oldugum gün hastanede aldilar topuk kani.bir hafta sonra cagirdilar bizi.zaaten cikarken oglumda sarilik vardi hafif.bakalim carsamba artis yapmazsa atlatiriz inssllah.

Galaxy Note 2

Bende diyorum gel bak lohusaligi var bilmem ne 8 ay bekledim 40gun ne ki diyo... Dr bana yasaklamadı ama biz korktuk kardeş kardeş yattik.... Oglum senin anan niyeti bozmus ustume atlicak simdi diyo birak gununu doldursun diyo bende şimdi doğurması kolay olur diyorum hee bide diyo kii oglana ayip olur hisseder falan kafasini dio

Selam hanımlar doğum yapanlar var gözünüz aydın. Özellikle duygu geçmiş olsun sana.bizim cumartesi gobegimiz düştü bugun de topuk kanı verdik sarılık 16.2artiyor dr. Bol emzir dedi bir hafta sonra tekrar gideceğiz. Göbeği biraz sulanmis acilde antibiyotik sürdüler. Yarin da kendi kontrolüm var.bakalim dikişler ne alemde.

oyy yawrum ya minicik oluyolar dimi icim bi tuhaf oldu ozgee
Oyle tabi yaa minicikler herseyleri bize muhtac. Cooook guzel kokuyo hicraaan
Bende pusete koyuyum diodum ama aman dogduda neyle tasincaani dusunmek kaldi

Ozgenin suyu geldi ya ben o ne dediyse yaptim.kisir haricamaaa hiiccc faydasi olmadi

Kizz dogur da bi sekilde tasir getirirsin nasilsa:)
Bi de bn suyumun geldigi gun oglumla konusp hadi artik oglum patlat su keseyi demistim. Hemen soz dinledi gece patlatti keseyi

Sağlık ocağında topuk kanı alirken bebegi sirti size gelecek swkilde kucakta tutup kan aliyorlar yeni seminerde ebelerw öyle soylemisler .bebekler yatınca savunmasiz oluyor diye.kizim hiç aglamadi topuk kanı alinirken sizin de aklınızda bulunsun

bende koklamak istiyorummm yawrumuuuu :84::84::84:

Bende soyluyorum her gun kizdim sevdim guzelce soyledim her yolu denedim.aksi bu kiz kafasinin dikine gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…