Yok yavrum 10 hurma yedim ne sanci ne kasilma.mik mik desen gun asiri yapiomonunda hic bi etkisi yok.yaparken suyum gelse filan diye anca hayal kuruyorum
ikisi kombine olmasi gerek benceeagri olmayinca acilsa ne kuzum yasunni alirsin bak
Acilirsa sanciya ne gerek var ki?sanci acilsin diye verilmiyo mu?ben iyice acilinca gidicem nasil bilcem onu bilmiomda su gelirde acilma olmazsa o zaman suni veriyolar bence.
Cnm ne diycem sen anlarsın beni ya dr yine dedi kafası büyük diye seninki kaç hafta öndeydi belli oluyo mu çok dogunca bn niye takyrum bu duruma bilmiyorm ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yavrum 10 hurma yedim ne sanci ne kasilma.mik mik desen gun asiri yapiomonunda hic bi etkisi yok.yaparken suyum gelse filan diye anca hayal kuruyorum
:))))))) ha gayrett
kiss hicran senin erken dogum tehdidin vardiya yapiyomuydun?simdi gectiya yapiyonmi? Ben niyeti bozacam daha bide 40 gun lohusalik var. Ocaktan beri tik yok son haftalar olurmu acep.
ikisi kombine olmasi gerek benceetek basina ise yaramaz ne sanci ne acilma yada en guzel suyun gelmesi nasil getirtcez ki
yaa o kadar yazdim nere gittiYok yavrum 10 hurma yedim ne sanci ne kasilma.mik mik desen gun asiri yapiomonunda hic bi etkisi yok.yaparken suyum gelse filan diye anca hayal kuruyorum
:))))))) ha gayrett
kiss hicran senin erken dogum tehdidin vardiya yapiyomuydun?simdi gectiya yapiyonmi? Ben niyeti bozacam daha bide 40 gun lohusalik var. Ocaktan beri tik yok son haftalar olurmu acep.
Canim 5 gunlukken dogum yaptigin hastaneye gidip topuk kani ve sarilik testi yapiliyo eger dogumun sezeryansa ayni gun senin se dikislerine bakiyorlar biz de bugun 5 gunluk kontrolumuze gidip geldik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
püf nokta kısır mi acebaaaaaikisi kombine olmasi gerek benceetek basina ise yaramaz ne sanci ne acilma yada en guzel suyun gelmesi nasil getirtcez ki
Ozgenin suyu geldi ya ben o ne dediyse yaptim.kisir haricamaaa hiiccc faydasi olmadi
Oyle tabi yaa minicikler herseyleri bize muhtac. Cooook guzel kokuyo hicraaanoyy yawrum ya minicik oluyolar dimi icim bi tuhaf oldu ozgee
Bende pusete koyuyum diodum ama aman dogduda neyle tasincaani dusunmek kaldi
Ozgenin suyu geldi ya ben o ne dediyse yaptim.kisir haricamaaa hiiccc faydasi olmadi
püf nokta kısır mi acebaaaaa
bende koklamak istiyorummm yawrumuuuu :84::84::84:Oyle tabi yaa minicikler herseyleri bize muhtac. Cooook guzel kokuyo hicraaanoyy yawrum ya minicik oluyolar dimi icim bi tuhaf oldu ozgee
Bende pusete koyuyum diodum ama aman dogduda neyle tasincaani dusunmek kaldi
Kizz dogur da bi sekilde tasir getirirsin nasilsa:)
Bi de bn suyumun geldigi gun oglumla konusp hadi artik oglum patlat su keseyi demistim. Hemen soz dinledi gece patlatti keseyi
Oyle tabi yaa minicikler herseyleri bize muhtac. Cooook guzel kokuyo hicraaan
Kizz dogur da bi sekilde tasir getirirsin nasilsa:)
Bi de bn suyumun geldigi gun oglumla konusp hadi artik oglum patlat su keseyi demistim. Hemen soz dinledi gece patlatti keseyi
bu aksam tam gunu o zaman bi doz mik mik olsa yarinda pazar kurulur orda buharlasirim
ben gecen gun okudun bu siteyiSu sayfaya bakin bi.arastirmaya basladim bunu buldumhttp://www.gazetevatan.com/dogumu-hizlandirmanin-7-yolu-519798-super-anne/
bu aksam tam gunu o zaman bi doz mik mik olsa yarinda pazar kurulur orda buharlasirimtmmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?