2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar minik kuşum 12 temmuz'da gelecek inşallah tabii bir yaramazlık yapmadığı sürece

Kizlar hala cok toparlamadim. Lakin cok sukur kizimda bende iyiyiz. 11de girecektik ama rotarli oldu 12.25 de Ezelim tatlis kizim gur sesiyle geldi :)
Amely. Girerken hepinize dua ettim. Rabbim saglikla sizleride kavustursun insallah. Simdilik opuyoruz sizi toparlaninca daha detayli anlatirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim kanama ara vermemiş sanırım 8 gün sürdü ve bitti hala hiç bişey yok doktora da ulaşamdım normalmi diyesoramadım bi sıkıntım yok oyüzden tamıycam kafama

Cinsel ilişki:. Spermler rahim boynunun incelmesine ve rahmin açılmasına yarayan prostaglandin isimli bir hormonu içerir. İlişki sırasında salgılanan oxytocin hormonu da kasılmaları başlatabilir. Ayrıca cinsel ilişki stresi azaltarak anneyi rahatlatabilir
Ben iliski sirasinda korunuyorum hep.sperm yollamiorum hic icime.acaba ondan mi mik mik ise yaramadi bende hic.:44: ozge sen korunuyomuydun:44:

Hayir canim hamilelik boyunca hic korunmadik

Kızlar cok.yorgunum 4 gündür uykusuzum resmen.ama.herşey.bebeğimi.kucağıma almama.değer. Hala kendime gelemedim. Büyük konuştum sanirim hem epidural hem.sezeryan oldum. Yazarım inş.doğum hikayemi.en kisa xamanda

Canim gecmis olsun...iyisiniz sukur..optuk ki siziii..

geçmiş olsun gözün aydın canım, bebeğini kucana aldınya herşeye değer ağrıları sızıları unutursun.zaman buldukça yaz bebek nasıl, sen nasılsın. uykusuz geceler şimdi başlıyor aslında

geçmiş olsun. allah bebişine sağlıklı uzun ömürler versin. inşallah bizlerde o duyguyu biran önce tadarız.

doğum haberleri geliyor yavaş yavaş hayırlı olsun canım şükür kurtuldunuz darısı bize inş...

Galiba sorunu buldum neden hala dogum olmadigini anlafim.yoksa simdiye kadar 10 kere dogurmam gerekiodu benim cok heycanlandim bak aksama hemen hallediyorum

ay alemsin kız nedir bu acelen daha günün var zamanı gelince olur inş.benimde son bir haftam kaldı mik mik felanda faydasız yani:))
hayırlısı artık oglum gününü saatini biliyor istediği vakit rabbim gönderir olusuna bırak rahat ol ummadığın anda gelecek bebişin...

Sevgi aralilta dogum yapan arkadasim vardi. Kizin morali son bir ay bozuk gwzdi
Uzuntuden vs. Dr demiski kafasi biraz buyuk. Niye diyolar anlamiyom ama dogdu hic alakasi yokk. Hic merak etme allahin izniyle

Kızlar çok sağolun gerçekten yaa hayır dr anormal değil dedi ama her gittigmde demesi biraz sinirimi bozdu galiba ..

Sineeemm cnm maşallah gözün aydin bian önce toparlanirsin ins tatlım yaaa
Duygucum geçmiş olsun gözün aydın cnm maşallah size ohh sende öyle böyle dogurdun kendinize dikat edin iyi olunca yaz mutlaka

Evette iste gel anlat bana.tam sen gibi diyorum sonra yine basliyorum gelsin gelsin diye.:26:

canımmmm ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün kaderi güzel olsun inşallah
Ben de bugün 12 temmuza gün aldık.
Canımcım ancak toparlarsın dur daha çıkalı yeni olmuş Allah'ın izniyle sağlıkla yarına taburcu olursun

Canim allah yardimcin olsun.ezel de sende allaha emanet olun.gozunaydin.

Galaxy Note 2

canımm ömürlü olsun.Sizler iyi olunca sezeryan normal önemli değil
Allah bizlere de sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…