Kizlarrr sonunda hikayemizi yazdikkk..
Cinsel ilişki:. Spermler rahim boynunun incelmesine ve rahmin açılmasına yarayan prostaglandin isimli bir hormonu içerir. İlişki sırasında salgılanan oxytocin hormonu da kasılmaları başlatabilir. Ayrıca cinsel ilişki stresi azaltarak anneyi rahatlatabilir
Ben iliski sirasinda korunuyorum hep.sperm yollamiorum hic icime.acaba ondan mi mik mik ise yaramadi bende hic.:44: ozge sen korunuyomuydun:44:
Hayir canim hamilelik boyunca hic korunmadik
Kizlar hala cok toparlamadim. Lakin cok sukur kizimda bende iyiyiz. 11de girecektik ama rotarli oldu 12.25 de Ezelim tatlis kizim gur sesiyle geldi :)
Amely. Girerken hepinize dua ettim. Rabbim saglikla sizleride kavustursun insallah. Simdilik opuyoruz sizi toparlaninca daha detayli anlatirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar cok.yorgunum 4 gündür uykusuzum resmen.ama.herşey.bebeğimi.kucağıma almama.değer. Hala kendime gelemedim. Büyük konuştum sanirim hem epidural hem.sezeryan oldum. Yazarım inş.doğum hikayemi.en kisa xamanda
Kizlar hala cok toparlamadim. Lakin cok sukur kizimda bende iyiyiz. 11de girecektik ama rotarli oldu 12.25 de Ezelim tatlis kizim gur sesiyle geldi :)
Amely. Girerken hepinize dua ettim. Rabbim saglikla sizleride kavustursun insallah. Simdilik opuyoruz sizi toparlaninca daha detayli anlatirim.
doğum haberleri geliyor yavaş yavaş hayırlı olsun canım şükür kurtuldunuz darısı bize inş...Kizlar hala cok toparlamadim. Lakin cok sukur kizimda bende iyiyiz. 11de girecektik ama rotarli oldu 12.25 de Ezelim tatlis kizim gur sesiyle geldi :)
Galiba sorunu buldum neden hala dogum olmadigini anlafim.yoksa simdiye kadar 10 kere dogurmam gerekiodu benimcok heycanlandim bak aksama hemen hallediyorum
Cnm ultrasonda benimkisi 10 gun onden görünüyordu. Ilk hamileligimin basindan beri.son zamanlardada doktor kafasi büyük dedi o yuzdennkiloyu fazla olcuyor dedi.en son kontrolde 3600 demişti ama sen bunu 3oogr eksik düşün dedi.son haftada kilo alirsa sesi 3800 olur dedi.ama ben stressten yiyemedim cok.ve dedigide oldu 3320 dogdu oğlum ve kafasini görsen ne alaka dersin yani.ben sana diyorum hic takma.buyuk olmayacak kafasi bak.
Galaxy Note 2
Sevgi aralilta dogum yapan arkadasim vardi. Kizin morali son bir ay bozuk gwzdi
Uzuntuden vs. Dr demiski kafasi biraz buyuk. Niye diyolar anlamiyom ama dogdu hic alakasi yokk. Hic merak etme allahin izniyle
Duygucum geçmiş olsun gözün aydın cnm maşallah size ohh sende öyle böyle dogurdun kendinize dikat edin iyi olunca yaz mutlakaKızlar cok.yorgunum 4 gündür uykusuzum resmen.ama.herşey.bebeğimi.kucağıma almama.değer. Hala kendime gelemedim. Büyük konuştum sanirim hem epidural hem.sezeryan oldum. Yazarım inş.doğum hikayemi.en kisa xamanda
sinemcimmm gözün aydın geçmiş olsun hadi sende kavustun ezeline darisi basima diye diye doguramadim bende
doğum haberleri geliyor yavaş yavaş hayırlı olsun canım şükür kurtuldunuz darısı bize inş...
ay alemsin kız nedir bu acelen daha günün var zamanı gelince olur inş.benimde son bir haftam kaldı mik mik felanda faydasız yani:))
hayırlısı artık oglum gününü saatini biliyor istediği vakit rabbim gönderir olusuna bırak rahat ol ummadığın anda gelecek bebişin...
Kızlar cok.yorgunum 4 gündür uykusuzum resmen.ama.herşey.bebeğimi.kucağıma almama.değer. Hala kendime gelemedim. Büyük konuştum sanirim hem epidural hem.sezeryan oldum. Yazarım inş.doğum hikayemi.en kisa xamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?