- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Kizlar sutu gelmeyenlere ve az gelenlere onemli bilgi bu gun cocuk doktoru soyledi...kuru maya sabah aksm bi kadik yut suyla dedi. Sizede soylim dedim...
Bebegim emmiyor ki :-( tutamiyo memeyi yaaa
Galaxy Note 2
Bebegim emmiyor ki :-( tutamiyo memeyi yaaa
Galaxy Note 2
Canim benimde tutamiyo uc kullaniyorm bende sen kullanmiomusun?
Canim benimde tutamiyo uc kullaniyorm bende sen kullanmiomusun?
Kizlar insallah tutarlar memeyi ya insanin omur boyu icinde kaliyo emzirememek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ucu hiç mi yok küçük mu ebrum ya :26:
ucu hiç mi yok küçük mu ebrum ya :26:
Gogus uclarim cok aciyorr cokkkk((
hayırlı aksamlar kızlar doktora gittik geldik nstmiz güzel çıktı bizim oglanın keyfi yerindeydi çıkacağı yok bu hafta son eğer kendi sancım gelmezse suni sancı dedi doktor çok korkuyorum ya off ne olur suni sancı olmasında kendi sancım gelsin inş...
Napcaz cnm bilmiyorum .annemde beni suçluyor beceremiyomusum
Galaxy Note 2
hayırlı aksamlar kızlar doktora gittik geldik nstmiz güzel çıktı bizim oglanın keyfi yerindeydi çıkacağı yok bu hafta son eğer kendi sancım gelmezse suni sancı dedi doktor çok korkuyorum ya off ne olur suni sancı olmasında kendi sancım gelsin inş...
Napcaz cnm bilmiyorum .annemde beni suçluyor beceremiyomusum
Galaxy Note 2
Sen bana diosun ya hani bekle zamanin var diye.iste benim en buyuk kafamdaki sikinti dogmazsa suni sanci dedi benim doktorumda.bende kendiliginden olsun istiyorum hersey dogal olsun yani.olmazsa da yapcak bisey yok gerci.Allah hepimize hayirlisindan dogum nasip etsin insallah
Herşeyin hayırlısı cnm bişey sorcam açılman var mi peki suni sancı açılma olunca verilmiyor mu ...bnde düşündüm bugün suni sancıyı çünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirlisi olsun cnm.dogumun her türlüsü zormus ama bunu anladim.bu yuzden herseyin hayirlisi olsun.
Galaxy Note 2
Valla biz istemezmiyiz bol bol emzirelim yavrularimizi aglayasim gelio emzirirken..
yok canım açılmam yok nişan su gelme yok herşey normal ama bu hafta sancım olmazsa doktor bir iki gün daha bekleriz olmadı suni sancı veririz dedi açılmaya bakmıyor yani günümün dolmasına bakiyor...günümü geçirmemeye bakıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?