2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar sutu gelmeyenlere ve az gelenlere onemli bilgi bu gun cocuk doktoru soyledi...kuru maya sabah aksm bi kadik yut suyla dedi. Sizede soylim dedim...

Canim benimde tutamiyo uc kullaniyorm bende sen kullanmiomusun?

Kizlar insallah tutarlar memeyi ya insanin omur boyu icinde kaliyo emzirememek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ucuda istemiyor.ne yapcam bilmiyorum ben emzirmek istiyorum aslinda emmek istiyo ama memeyi tuttugumda feryad ediyo bırakıyor

Galaxy Note 2

hayırlı aksamlar kızlar doktora gittik geldik nstmiz güzel çıktı bizim oglanın keyfi yerindeydi çıkacağı yok bu hafta son eğer kendi sancım gelmezse suni sancı dedi doktor çok korkuyorum ya off ne olur suni sancı olmasında kendi sancım gelsin inş...

Hayirlisi olsun cnm.dogumun her türlüsü zormus ama bunu anladim.bu yuzden herseyin hayirlisi olsun.

Galaxy Note 2

Napcaz cnm bilmiyorum .annemde beni suçluyor beceremiyomusum

Galaxy Note 2

Canim cok iyi anliyorum seni ablamda emzirememisti senin gibi onun gogus ucu da vardi ama hep yara oldu.hatta resmen kizi kanli sut emiyodu.her emzirmede kanadi gogsu cok sikinti cekti.lansinohun kremini kullandi yikanmayan bi krem.doktor bi gogus ucun iyilesene kadar digerinden emzir dedi.iyilesende sag dedi.o lansinohun kremiyle iyilestirdi uclarini.

Herşeyin hayırlısı cnm bişey sorcam açılman var mi peki suni sancı açılma olunca verilmiyor mu ...bnde düşündüm bugün suni sancıyı çünkü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bana diosun ya hani bekle zamanin var diye.iste benim en buyuk kafamdaki sikinti dogmazsa suni sanci dedi benim doktorumda.bende kendiliginden olsun istiyorum hersey dogal olsun yani.olmazsa da yapcak bisey yok gerci.Allah hepimize hayirlisindan dogum nasip etsin insallah

ben kızımdada son günüme kadar bekledim günüm geciyordu en sonda sancım geldi suni sancı korkum var yoksa zamanı var elbet gelecekler doğacaklar canım kızımdaki gibi sıkıntı çekmek istemiyorum inş hakkımızda hayırlısı olur zamanını bekleyecegiz elbet doğacaklar inş kendi sancımızla olur...

yok canım açılmam yok nişan su gelme yok herşey normal ama bu hafta sancım olmazsa doktor bir iki gün daha bekleriz olmadı suni sancı veririz dedi açılmaya bakmıyor yani günümün dolmasına bakiyor...günümü geçirmemeye bakıyor..

Hayirlisi olsun cnm.dogumun her türlüsü zormus ama bunu anladim.bu yuzden herseyin hayirlisi olsun.

Galaxy Note 2

amin canım hayırlısı olsun inş ama suni sancıdan oldum olası korkuyorum görümcem suni sancıyla doğum yaptı eşim yanındaymış anlatıyor hiç soluk vermedn dinlenmeden birde yatırıyorlar seni görümcem artık dayanamamış camdan atın beni diye bağırıyormuş o yüzden korkuyorum kendi sancında zor ama suni kadar değildir.kızımdada suni olacaktım inat etim kendi sancımı bekledim günüm iyice doldu öyle doğdu şükür kendi sancımla o yüzden acele etmenin manası yok bir yandanda hayırlısı kendi sancınla hakkımızda hangisi iyi olacaksa o olsun inş...bekleyecegiz nasip ne zamansa o zaman olsn ben illa doğsun erkenden demiyorum zaten zayıf kuzum biraz daha toparlanır en azından.

Valla biz istemezmiyiz bol bol emzirelim yavrularimizi aglayasim gelio emzirirken..

ah canım o göğüs ağrısını bilirim çok kötü kızımda kanardı göğsüm artık öyle öyle emzirdim ama canımdan can giderdi valla.şükür biraz emmeye alışınca geçiyor ama zor iş inş seninde düzeelir zeytinyağı felan sür hakiki olsun ama nemli tutmaya çalışın birde.bir arkadaşımda doğar doğmaz sade soda degdirdim her emzirmeden öncede bu uygulamayı yapmış hiç yara olmamış aklınızda bulunsun belki iyi gelir.

Arkadaşım peki bebeğin dogum kanalına yerleşmiş mi? Ben de son haftma girdim.Açılma yok bebek yukarda.benim doktorum da suni sancıyla başlatır z dedi ama bebek yukarda iken nasıl olacak bilmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…