2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaşım peki bebeğin dogum kanalına yerleşmiş mi? Ben de son haftma girdim.Açılma yok bebek yukarda.benim doktorum da suni sancıyla başlatır z dedi ama bebek yukarda iken nasıl olacak bilmıyorm

evet şu anda doğum kanalında doğum pozisyonunu almış yani ayın 15ine kadar bekleyeceğiz olmadı bir iki gün daha beklerim ama sonra mecbur suni dedi doktor...benim karnım aşağı inmiş ama sancı esnasında dahada iniyor aşagı kızımdaa karnım yukardaydı birden sancım geldi aşagı indi karnım seninde öyle olur belki cnm.

Belki de .sancın gelecek bebek asagı inecek açılma olacak bunlar belli bir süre içinde olacak bebek sıkıntıya girmesin diye. Düşünmek lazım cok fazla aslında ama benim bebiş büyümüyor da artık o yüzden beklemek beni tedirgin etmeye başladı

yani oluşuna bırakalım kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız inş hayırlı olur.benimde bebiş zayıf şuanda 2900 gr dedi gelişiyor ama yavaş ilerliyor öyle düşünme gelişir ama yavaş ilerliyor bizimki demek ki kaç kilo şimdi bebiş.bdt ne acaba.kızımdada aynı sorun oldu doktor gelişmiyor bebek dedi alakası yok 100 gr bile alsa iyidir dedim kızım 2800 doğdu ikincimizde ablasına çekmiş işte...

Kizlar arada adet sancisi gibi agrilarim oluyor bir haftadan fazladir bazen cok. Iyiyim bazende sancidan duramiyorum dr randevumda carsamba gunu bu agrilari yasayan varmi uzun zamandir....

Kizlar arada adet sancisi gibi agrilarim oluyor bir haftadan fazladir bazen cok. Iyiyim bazende sancidan duramiyorum dr randevumda carsamba gunu bu agrilari yasayan varmi uzun zamandir....

Evet suanda bile devam edıyor uyutmuyor beni adet oldum olacam Sanki bel agrısı da cok. Kasılmalar da var .Gecen haftada olmustu böyle doktorum normal dedi yalancı dogum sancılarıymış bunlar.

Kizlar suyum geldi simdi hastaneye gidiyorz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canlar,nasılsınız bakalım?doğumu olanlara geçmiş olsun Allah bağışlasın,e bizim gibi bekleyenlere de Rabbim sağlıakla nasip etsin inşallah ,seher yine alarm vermiş hadi hayırlı haberler canım

Son düzenleme:
Allah kolaylik versin bir avazda dogurun insallah ... benimde son 3 gunum dort gozle bekleyenlerdenim 😊

Allah yardımcın olsun canım demek sıra sana geldi :) hayırlısıyla kurtul inşaallah
Kızlar ben hâlâ doğuramadım varmı benim gibi bi türlü doguramayan?

sezeryana son 2 gün ama ben galiba grip oluyorum

kemiklerim dökülüyor hiç uyuyamadım gece burun tıkanıklığından, ağrıdan

Kızlar sıcak sezeryan yerlerim aciyor. Sizinkilerde açıyor mu? Ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…