Kizlar suyum geldi simdi hastaneye gidiyorz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sıcak sezeryan yerlerim aciyor. Sizinkilerde açıyor mu? Ne yapıyorsunuz?
ayyy rabbim yardımcın olsun kuzum hadi sende kurtuluyorsun hayırlısıyla
sezeryana son 2 gün ama ben galiba grip oluyorum
kemiklerim dökülüyor hiç uyuyamadım gece burun tıkanıklığından, ağrıdan
Kızlar sıcak sezeryan yerlerim aciyor. Sizinkilerde açıyor mu? Ne yapıyorsunuz?
Kizlar suyum geldi simdi hastaneye gidiyorz
selam canlar,nasılsınız bakalım?doğumu olanlara geçmiş olsun Allah bağışlasın,e bizim gibi bekleyenlere de Rabbim sağlıakla nasip etsin inşallah,seher yine alarm vermiş hadi hayırlı haberler canım
kuzumm hayirli olsun.... Güle güle gelsin ins prenses
Acir tabiki canim daha cok taze. Dort bes gun suruyo hafiflemesi
kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...
saol tatlım inşallah darısı sana sağlıkla...kuzumm hayirli olsun.... Güle güle gelsin ins prenses
canım çok saol...kendi isteğim zaten annem de uzak da olunca şartlar öle gerektirdi...sağlık durumu aslında çok iyi inş aksilik olmazsa...şuan 37+2 deyim 38+4 de alcak dr doğum kanalına inmediği için 5 gün sorasına dedi bende ayın 18 ine kadar beklemek istedim...Allah kolaylık versin sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına. Doğum kanalına inmedi ği için mi sezeryan olacaksın kaçıncı haftada sın acaba
Al benden de o kadar.cok sikildim cookTopik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldikhuuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn
Topik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldikhuuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn
Topik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldikhuuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn
Al benden de o kadar.cok sikildim cook
bugun uzerimden kamyon gecmis gibi cok yorgunum cokkkk...Al benden de o kadar.cok sikildim cookTopik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldikhuuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn
bende dondurmali tatli yedim yarasin lop lop et olsun
ins o günlere de az kaldı sevgim....
lohusayken tutuluyor mu ki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?