2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sezeryana son 2 gün ama ben galiba grip oluyorum

kemiklerim dökülüyor hiç uyuyamadım gece burun tıkanıklığından, ağrıdan

Cnm seninde cok az kalmis hayirlisiyla. Dur simdi grip felan olma allah korusun.
Elifcim tecrubeli annemiz bizim logusalikda nasil beslenmek lazim.ne yiyip icmek lazim.hem bize hem bebege faydali olaraktan.

Galaxy Note 2

Kizlar suyum geldi simdi hastaneye gidiyorz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayırlısi cnm sağlıkla almışsndr ins kucağına

Nbr cnm yaaa işten çıktın dimi norüyon bakım evde ...

kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...

Acir tabiki canim daha cok taze. Dort bes gun suruyo hafiflemesi

kızlar ayın 18 ine gün aldık sezeryan için minişim henüz doğum kanalına inmemiş meleğim yakında bizimle darısı tüm bebek isteyen herkese...

Allah kolaylık versin sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına. Doğum kanalına inmedi ği için mi sezeryan olacaksın kaçıncı haftada sın acaba

kuzumm hayirli olsun.... Güle güle gelsin ins prenses
saol tatlım inşallah darısı sana sağlıkla...
Allah kolaylık versin sağlıcakla al inşallah bebişini kucağına. Doğum kanalına inmedi ği için mi sezeryan olacaksın kaçıncı haftada sın acaba
canım çok saol...kendi isteğim zaten annem de uzak da olunca şartlar öle gerektirdi...sağlık durumu aslında çok iyi inş aksilik olmazsa...şuan 37+2 deyim 38+4 de alcak dr doğum kanalına inmediği için 5 gün sorasına dedi bende ayın 18 ine kadar beklemek istedim...

Topik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldik huuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn

Topik sessizlesti herkescikler dogurdu gitti doguramayan uc bes kisi kaldik huuuuu nerdesiniz kizcelerrr ya gelin iki lafin belini kiralimmm vakit gecsin cok bunaldim bugunnn

Al benden de o kadar.cok sikildim cook

He kızlar yaaa giriyorm konu falanda yok bizde doğuraydk bebislerimizden konuşurduk Allah n izniyle pufffff

Doğum yapanlar gözünüz aydın bekleyen arkadaşlar azcık daha sabır sonu okadar güzelki sürekli şükrediyorum allahım ne güzel bir mucize verdi bize izlemeye doyamıyorum inşallah en kısa sürede sizde kavuşcaksınız.kızlar ben oruç tutmak istiyorum eşimle annem izin vermiyo sizce onlara söylemeden tutsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…